חיפוש שחקנים

tomash11

New member
חיפוש שחקנים

השדה הזה של חיפוש שחקנים...הוא נוח למישהו?... אני מוצא אותו מעצבן נורא ומאד לא נוח. במנג'רים הקודמים הייתי פשוט מסמן מה אני רוצה, ובתכונות הייתי מסמן נניח את כולן על 15, ואז אומר לו לבחור את השחקנים שיש להם לפחות 10 מתוך 21 התכונות הללו או משהו כזה... אין את זה בפוטבול מנג'ר וזה די מעפן האמת...החיפוש שחקנים שם מאד מסורבל ומוציא את הכיף בקטע הזה...וזה קטע חשוב של המנג'ר, היכולת "לגלות" שחקנים חדשים. מה דעתכם?

Dark Muse

New member
זה בדיוק כמו ב 03-04 למה זה שונה?

כאילו יש רשימת שחקנים ענקית, יש סקוטים כמובן שזה הכי טוב לדעתי. והשדה הזה עוזר עם צריך מישהו ספציפי.

tomash11

New member
אין את האופציה הכי כיפית ויעילה

אין את הלוח הזה שבו מרוכזות כל התכונות, ובו אתה יכול לתת מספר מינימלי בכל תכונה שאתה בוחר (נניח 16 בפינישינג, 14 בדריבלינג וכו,) ואז החיפוש נעשה לפי הפרמטרים הללו. היתרון העצום היה שאפשר היה להגיד לו (אם נניח סימנת מינימום ב12 תכונות שונות) שימצא שחקנים שיש להם כבר רק 10 תכונות שמתאימות לסינון שלך מתוך ה12 שציינת. ככה אפשר היה להתחיל לחפש את הטובים ביותר ולאט לאט לרדת בדרישות, בלי צורך להכנס ולשנות יותר מדי. מקווה שהבינו על מה אני מדבר...

Dark Muse

New member
אני חושב שאני מבין, זה בהחלט נשמע

מעולה, יש אבל אלטרנטיבה קצת פחות טובה של סידור הרשימה על פי נגיד התוכנות הטכניות, ואז לרדת לחפש ככה שחקנים. פחות יעיל כמובן, אבל לא כל כך רע

moonch

New member
יש את האופציה הזאת

חפש את המילה Attributes איפה שהוא בעמוד, הוא מתחבא שם, לא זוכר בדיוק איפה אבל הוא שם ואז יפתח לך הלוח עם כל התכונות...

למעלה