חיפוש שיר...

MORAN24

New member
חיפוש שיר...

מה המצב???.....הייתי השבוע במועדון הפוקוס היה ריקוד שאתם9 חייבים לעזור לי למצוא את השיר .....הוא מעין אירובי כזה......ריקוד שורות..... הוא הולך ככה בערך...ami megosta.........with the hand hand with the other hand בקשה תעזרו לי........ודרך אגב אחלה מקום כדאי ביותר...........

אני שמח שנהנת../images/Emo8.gif

והשיר שאת מחפשת: sbs - ritmo vuelta
או: Joselito - ritmo vuelta
תהני!

bennyriz

New member
מישהו יודע את הצעדים של השיר הזה ?

אחרי שמצאנו את השיר מישהו נשאר ללמוד את הצעדים.. יש מישהו שיכול להסביר בקצרה את הרעיון של הצעדים והתנועות בשיר?

reina1

New member
אני יודעת...

או קיי ככה: 3 צעדים קדימה וקיק, 3 אחורה וקיק - חוזרים על זה עוד פעם. עכשיו גל לימין גל לשמאל ופעמיים לימין, גל לשמאל, לימין, ופעמיים שמאלה. סיבוב במקום בקצב של שמונה (זה על "אמי מה גוסטה..") לימין. אותו סיבוב לשמאל. עכשיו 4 צעדים אחורה כמו ב"שבתם מים בששון" וארבע קדימה. קפיצה קדימה על ה"ביילה" הראשון אחורה על ה"ביילה" השני וסיבוב איטי של האגן על ה"ריטמו וואלטה". מכאן עושים מה שההזמר אומר: "קון לה מאנו מאנו", מושיטים את יד ימין קדימה. "קון לה אוטרה מאנו", יד שמאל קדימה. ושוב הקפיצות וסיבוב האגן. עכשיו חוזרים על כל מה שכתוב למעלה. מכאן הוא ישיר: "קון לה מאנו, קון לה אוטרה מאנו". את זה הסברתי. והוא מוסיף "קון לה בראסו בראסו, קון לה אוטרה בראסו". הידיים שלכם יהיו קדימה, אז אתם שמים את יד ימין על זרוע שמאל ואת יד שמאל על זרוע ימין. "ביילה ביילה ריטמו וואלטה", קפיצה קפיצה וסיבוב אגן. אני בעצמי מתחילה להתבלבל עכשיו, אבל בעיקרון זה מתחיל לשעמם מכאן, וחוזר על עצמו. אני רק אוסיף שאחרי ה"קון לה בראסו, קון לה אוטרה בראסו" בא "קון לה (רגל רגל), קון לה אוטרה (רגל)" ואז ביילה ריטמו וואלטה. עם הרגל זה כמו "פופקורן" אם מישהו זוכר את הריקוד הזה, ברך ימין עולה למרפק שמאל פעמיים, ואז ברך שמאל למרפק ימין. פשוט תעקבו אחרי האחרים ויהיה בסדר.
בהצלחה חבר'ה!

אולי נכניס את זה למאמרים../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

אפשר לפתוח קטגורייה בשם: לימוד ריקודי שורות (?) מה אתם אומרים? יש רעיונות? נראה לי שאני אכניס את זה כמאמר, ומי שעוד יכול, שירשום עוד הסברים לריקודי שורות כדי שנוכל לעזור לאנשים וכדי שנרחיב את המאגר של המאמרים\ הסברים מה אתם אומרים?

bennyriz

New member
רעיון טוב !

זה באמת רעיון טוב לפתוח דיון בנושא של לימוד ריקודי שורות. בס"כ זה לא פשוט להסביר כמו לראות את הצעדים אבל כשיודעים חלק מהם או לפחות את הבסיס קל להתקדם לבד וללמוד לרקוד את השיר ביחד עם אנשים אחרים. וכמובן רצוי לצרף את השם של השיר שאותו מלמדים כדי שיהיה מה להוריד ולהתאמן בבית :)

../images/Emo45.gifכן... ואותו מאמר יכול לעשות את

הצעד הראשון בלימוד אותו ריקוד וכשמגיעים ללימוד של אותו ריקוד - יהיה יותר קל ללמוד אותו! אם לא תדע אותו כבר

bennyriz

New member
נו מה קורה, יש התקדמות בנושא ?

דוקא זה נשמע לי רעיון מאוד טוב.. עם כל הקושי שיש בלהסביר צעדים של ריקודי שורות בטקסט. אני עדיין חושב שמי שיהיה לו רקע יהיה לו יותר קל ללמוד לבד את הריקוד גם בלי שילמדו אותו.. קצת רקע מפה, וקצת לראות איך אנשים אחרים רוקדים ולומדים תריקוד. לא כן ?

reina1

New member
יו יו שכחתי...

אחרי ה"ביילה ריטמו וואלטה" השני (זה שאחרי "קון לה מאנו") יש עוד קטע שקצת קשה לי לתאר אותו... לא ארוך. ואז חוזרים על הכל מחדש.

Palalolito

New member
ריטמו וולטה

יש כאלה שמוסיפים בסיבוב אגן אחרי הביילה ביילה גם גל למעלה כמו בסווינג דה בום. בגדול זה לא גל ימין גל לשמאל ופעמיים לימין אלא צעדי סמבה עם הושטטת ידיים. וזה ככה: ידיים לימין ידיים לשמאל פעממים לימין --- > מחיאת כף ידיים לשמאל פעם לימיין ופעמיים לשמאל.

למעלה