..חיפוש תווים...

SmellyOne

New member
..חיפוש תווים...

אני מחפשת תווים לשיר Martha my dear של הביטלס, אם מישהו יודע, שמע, מכיר.. אנא רשמו :) תודה גל

מחפשת תווים של ה-../images/Emo47.gif

יש לו שיר שנקרא Love Letters והפסנתר שם ממש יפה ועדין... אני ממש לא מתמצאת בתווים ולא מכירה אתרים שאפשר למצוא בהם, אז אשמח לקבל עזרה (ניסיתי באתר שזאת שמעליי הציעה אבל לא ממש הצלחתי למצוא שם) נ.ב - מנהל זוכר אותי? בגללך אני מתגעגעת לנגינה וחושבת לחזור לזה קצת

Mr Peiser

New member
בגללי??

את מתכוונת אלי..? טוב בכל אופן של מי ה Love Letters שלך...? רצוי כשמבקשים תווים לציין את שם האומן!! זה של אלוויס..?

כן, אתה. אני לא רואה עוד מנהל פה

ומצטערת שכחתי לציין בבירור את השם. התכוונתי ל - Elvis Presley (אם היית לוחץ על הקישור היית יודע בוודאות שהתכוונתי אליו...)

כן, אתה. אני לא רואה עוד מנהל פה

ומצטערת שכחתי לציין בבירור את השם. התכוונתי ל - Elvis Presley (אם היית לוחץ על הקישור היית יודע בוודאות שהתכוונתי אליו...)

Mr Peiser

New member
תגובה

לא מצאתי לא תווים וגם לא אקורדים של השיר שלך
אבל!! http://www.sheetmusicplus.com/store/smp_fastresults.html?cart=32422909658372018 כן תמצאי מגוון ענק של ספרי תווים של אללוויס שתוכלי להזמין מהאינטרנט!

seafox

New member
אמממ....

ניסית להוציא את זה משמיעה?אם כן ולא הצלחת אז אני אעזור לך וארשום את האקורדים בשבילך.אבל אם לא ניסית להוציא את זה בכלל אז תתבישי בעצמך.מה זאת העצלנות הזאת של כל האנשים פה?כשאני רוצה תווים או אקורדים של משהו אני לוקח את הדיסק ויושב על זה....איי איי מה הקדמה עושה לנו.

SmellyOne

New member
כמובן שניסיתי...!

כמו שאני מנגנת עד היום את השירים שאני יודעת.. כי לא למדתי עם מורה ותווים אני בקושי יודעת אז אני מנסה הכל משמיעה אבל.....! אין לי פסנתר! וכל כך מעצבן אותי לנסות למצוא תווים על אורגנית, רק כאלה שבאמת אוהבים פסנתר, ואין להם, יבינו את התסכול בלנגן על אורגנית כתחליף :|

seafox

New member
אם ככה,חכה רגע,אני אוציא אותו

ואני אחזור אליך...

seafox

New member
סליחה לא ידעתי.

אבל תצטרכי להמתין טיפה כי יש לי פרוייקט עכשיו לכתוב את התווים לכל הכלים של השירים for no one ושל oh darling.אז אני כרגע אתמקד בזה ואז אני אעבור לשיר שלך.

מיכלוש7

New member
הזדהות.... ../images/Emo10.gif

אוי... אני מבינה אותך... כל כך מבינה אותך... אני חולה על פסנתרים! אבל אין לי...
שיעור פסנתר אני לומדת בבית של המורה שלי, יש לה פסנתר כנף מזה מדהים! ולהתאמן... זה בהחלט דבר מסובך... או שאני הולכת לחברה שלי, או שאני מתאמנת בפסנתר שלנו בבי"ס, אבל... בוא נאמר שהוא כבר... די ישן וחורק! אבל עדיף מכלום! אני רק מקווה שההורים שלי ישתכנעו וכבר יקנו לי פסנתר! השאלה היא איפה נדחוף אותו בבית הקטן שלנו... אבל שרוצים! הכל אפשרי!
למישהוא יש פסנתר להלוות לי???

למעלה