חיפשו ברשימה

חיפשו ברשימה

בס"ד הייי ב C++ יש לי את ספרית list , איך אני עוברת איבר איבר על אוביקט מסוג זה ? (עוברת אחד אחד כדי לחפש משהו) תודה

freak2100

New member
זה לא קשור למדעי המחשב

בטכניון הגישה היא לאפשר לסטודנטים להגיע גם לתחומים קרובים ולתת איזשהו רקע בנושאים רלוונטיים שהם לא מדעי המחשב טהורים, אז גם מי שעושה תואר במדעי המחשב מקבל קצת רקע בהנדסת מחשבים. זאת, אגב, לא הסיבה העיקרית שבגללה לומדים פיסיקה בתואר למדעי המחשב בטכניון. פשוט כל מי שלומד בטכניון, בין אם זה מדעי המחשב, מתמטיקה, רפואה, כלכלה, ביולוגיה, תעשיה וניהול וכו' וכו' וכו' - כולם לומדים פסיקיה, ברמות שונות. כי התואר בטכניון הוא תואר שעיקרו מדעי, אז הטכניון חושבים שרקע בפיסיקה צריך להיות לכל מי שעושה תואר מדעי. כמובן שמי שעושה תואר ברפואה ומי שעושה תואר בפיסיקה לומדים רמות שונות. מדעי המחשב מתחילים בקורסים ברמה הכי גבוהה (בעיקר כי הנדסת מחשבים צריכים את זה), אבל צריכים בסך הכל שני קורסים (פיסיקה 1, שזה בעיקר מכניקה, ופיסיקה 2 שזה בעיקר חשמל). אגב, באותה מידה החליטו בטכניון שכל מי שעושה תואר מדעי היום צריך שיהיה לו רקע מסויים במדעי המחשב, ולכן כולם עושים את הקורס "מבוא למדעי המחשב", שזה הקורס הבסיסי ביותר של הפקולטה (זה הבסיס לתכנות ולחשיבה על איך המחשב עובד). שוב, הרוב עושים את זה ברמה הרבה יותר נמוכה ממי שעושה תואר במדעי המחשב (רק הנדסת חשמל עושים באותה רמה, כי יש הרבה מהנדסי חשמל שילכו לכיוון של הנדסת מחשבים), אבל כולם עושים את זה.

freak2100

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

מה קורה לתפוז לאחרונה?! למה ההודעה הזאת השתרשרה למקום הלא נכון? לפני כמה ימים זה קרה לי וחשבתי שעשיתי טעות מפגרת. עכשיו אני רואה שאלה באגים במערכת

BlackBamba

New member
כנראה שהכניסו לפעולה את האלגוריתם ההסתברותי

שלפיו קובעים לאן משורשרת הודעה חדשה.

למעלה