חיפשו......... !!! איך מרגישה היום??? האם העדרותך אומרת שהאנטיביוטיקה התישה די והותר?
I inbarush19 New member 15/10/12 #1 חיפשו......... !!! איך מרגישה היום??? האם העדרותך אומרת שהאנטיביוטיקה התישה די והותר?
ח ח י פ ש ו ש י ת New member 16/10/12 #2 חחח אני מרגישה הרבה יותר טוב היום כבר ביקרתי בקניון ורכשתי לי מספר דברים ואפילו הכנתי בובת יד של שבלול לעבודה בגן
חחח אני מרגישה הרבה יותר טוב היום כבר ביקרתי בקניון ורכשתי לי מספר דברים ואפילו הכנתי בובת יד של שבלול לעבודה בגן
א אשה מרציפן New member 16/10/12 #4 עכבר דווקא? הזכרת לי שכשהייתי קטנה קראתי לבובה על שם המזכירה של אבא שלי שמאוד אהבתי אותה. האבא הליצן שלי מיהר ליידע אותה בזה, ואחרי שהיא חייכה ושמחה הוא אמר שזו הבובה הכי מכוערת שיש לי... הילדות ששמרתי עליהן לא נתנו שמות לבובות, אולי זה כבר לא מקובל?
עכבר דווקא? הזכרת לי שכשהייתי קטנה קראתי לבובה על שם המזכירה של אבא שלי שמאוד אהבתי אותה. האבא הליצן שלי מיהר ליידע אותה בזה, ואחרי שהיא חייכה ושמחה הוא אמר שזו הבובה הכי מכוערת שיש לי... הילדות ששמרתי עליהן לא נתנו שמות לבובות, אולי זה כבר לא מקובל?
I inbarush19 New member 16/10/12 #5 אני יודעת? ענבר-עכבר אם כל כך אהבת את המזכירה זה ממש לא משנה אם הבובה היתה יפה או מכוערת,העיקר הכוונה והמחשבה חוץ מזה שיופי זה עניין יחסי והכל.. ובלה בלה... בטוחה שבשבילך הבובה היתה מלכת היופי,אה? האמת שהרבה זמן לא יצא לי לשאול ילדה קטנה איך קוראים לבובה שלה,אני אשאל בהזדמנות את האחייניות,אם אזכור,ונראה אם התופעה עדיין קיימת חח
אני יודעת? ענבר-עכבר אם כל כך אהבת את המזכירה זה ממש לא משנה אם הבובה היתה יפה או מכוערת,העיקר הכוונה והמחשבה חוץ מזה שיופי זה עניין יחסי והכל.. ובלה בלה... בטוחה שבשבילך הבובה היתה מלכת היופי,אה? האמת שהרבה זמן לא יצא לי לשאול ילדה קטנה איך קוראים לבובה שלה,אני אשאל בהזדמנות את האחייניות,אם אזכור,ונראה אם התופעה עדיין קיימת חח
א אשה מרציפן New member 16/10/12 #6 בדיוק! אני אהבתי את הבובה ואני לא חשבתי שהיא מכוערת, סתם אבא שלי ניסה להיות מצחיק.