חיפשתיך..

טאKילה

New member
חיפשתיך..../images/Emo23.gif../images/Emo79.gif

חיפשתיך בין ספסלי השדרה פסעתי בשווקים בין דוכני השוק מביטה לכל עבר צבעים וריחות בין פנים לפנים בין קול לקול סהרורית נמלטת אל תוך העלטה השמים הכחולים מאפירים חושך לילה ניצוץ כוכבים ירח מואר ליל בגווני ירוק שקופים כים הרחובות הסמטאות היו ריקים כמו שושנה אדומה לוחשת הלוואי והיית ליד שער עיר לבבי כשבעינייך דעת השמש המוזהבת כאשר אינך עמי נפשי משוטטת כשבאת הבטת בי בשתיקה וערגה אתה מביט אלי כמו זר העובר לאט מסתנן מבעד לשכבות פיסות עורי התבוננתי בך מסוערת באור מסנוור גואה בלבי מתיקות, גופך מגן עלי מחשבותינו נוגעות לב אל לב הנשמה מנגנת כצליל מיתר מכוון הלטיפות שלך חומה של אהבה הרגשות החושים ללכת אליך עד כלות..

mr_lonely

New member
מתי כבר תביני ?../images/Emo25.gif

שאני כבר לא אבוא ואת כבר לא צריכה לחכות ואנו כבר לא צריכים לספר... שאת כבר שלי ואני כבר שלך ולהבת נשמתך בליבי מתהפכת וכול שירתי... אות ותו שלך וממך מתי כבר תביני ...????

החיפוש../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif

חפשתי את האהבה והאוהב יודע שאתה אצלי אני אצלך מרגישה אותך קרוב מילותיי יודעות אותך עייני מחפשות את דמותך וגופי את ליטופייך החמים רוצה את גופך האנושי לצידי רוצה את האהבה האחת והיחידה מקווה שבמציאות תתרחש במהרה לעולם לא חוויתי אהבת אמת בחיי מסתפקת במילות אהבה הנכתבות למסך ועיניי מחפשות אחר דמותך כל יום אני את דמותך במציאות לא ידעתי ראיתיך בחלומי בזמן חופתנו ככלה בלבן עומד היית לצידי והרב מקדש אותנו כדת וכדין וסביבנו משפחה וחברים הקיצותי משנתי אותך הרגשתי אך דמותך נותרה בחלום מתי אמצא אותך בעיני ולידי מתי תתרחש אותה חופה במציאות בחיים, או שזה רק חלום ?

mr_lonely

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo25.gifאומרים....

שמאז חורבן בית המקדש נתנה הנבואה לשוטים... ואני לא חושב שאני שוטה ויודע שאיני נביא ולכן אני גם לא עונה על שאלות שמתחילות במתי .... חוץ מזה...כבר אמרתי לך שאני מוקסם מצורת כתיבתך ? קוסמת של מילים ! אמרתי ? אמרתי !

תקווה ../images/Emo141.gif

יודעת שהמועד ותאריך שהדברים יתרחשו במציאות יתרחשו כשאר בוראי יתרצה השיר היה תפילה אליו כשם ששלח לי את החלום ישלח את האהוב שהועיד לי ואז ורק אז יתקיים מה שראיתי בחלומי והלוואי יהיה מחר אותך אזמין להיות נוכח אוהבת את כתיבתך מאוהבת בשירים המקסימים שלך שמעוררים את היצירה שבי לתחיה

mr_lonely

New member
ואם את אכן...

מאמינה בבורא עולמות ודאי ייקל לך הדבר מה שאצלי לא קורה... ואשמח גם אשמח להתארח בעת התגשמות חלומך במהרה בימינו ונאמר אמן... ועד אז כולי מופעם נוכח ההתעוררות של שירתך הרדומה ! קומי ! שירה ! קומי !

למעלה