|חיפשתי אתכם המון זמן ושמחה להצטרף|
שלום לכולם! רק עכשיו הגעתי אליכם, לאחר שכבר מזה זמן אני מחפשת עם מי לחלוק ומקווה להעזר בכם ולעזור קצת בעצמי. ועכשיו, קצת אינפורמציה: נשואה באושר ואמא לילד בן שלוש +. ההריון שלו היה הכי קל שיש, נכנסנו להריון תוך חודשיים בערך, ההריון היה קסום וכך גם הלאה.
כבר שנה וחצי אנחנו מחכים לילד נוסף. בחצי השנה האחרונה מטופלים. לאחר שלושה מחזורי טיפול של איקקלומין, התחלנו עכשיו זריקות של גונל F.(כואבות נורא! רק לי?)
ממש על סף יאוש כבר. ככל שעובר הזמן ככה מתחשק לי משפחה עם המון המון ילדים והסיוט הזה נראה לי כאילו לקוח מעולם אחר לגמרי. אם מישהו היה שואל אותי לפני שנה וחצי - לא היה לי מושג על מה הוא מדבר. קשה לי נורא!
לפני הכל רציתי לשאול - האם הזריקות כואבות לכולן? בהמלצת האחות הזריק לי בעלי לבטן - שם הובטח לי - הכי פחות כואב?! אתמול, בפעם הראשונה ההרגשה היתה לא קלה בכלל. כאילו מישהו צובט אותי נורא חזק או ששריר נתפס בעוצמה. האם זאת ההרגשה? יכול להיות שעשינו משהו לא בסדר? חשוב לי נאד לשמוע מכן.
שלום לכולם! רק עכשיו הגעתי אליכם, לאחר שכבר מזה זמן אני מחפשת עם מי לחלוק ומקווה להעזר בכם ולעזור קצת בעצמי. ועכשיו, קצת אינפורמציה: נשואה באושר ואמא לילד בן שלוש +. ההריון שלו היה הכי קל שיש, נכנסנו להריון תוך חודשיים בערך, ההריון היה קסום וכך גם הלאה.