|חיפשתי אתכם המון זמן ושמחה להצטרף|

מצב
הנושא נעול.

אמאלולי

New member

שלום לכולם! רק עכשיו הגעתי אליכם, לאחר שכבר מזה זמן אני מחפשת עם מי לחלוק ומקווה להעזר בכם ולעזור קצת בעצמי. ועכשיו, קצת אינפורמציה: נשואה באושר ואמא לילד בן שלוש +. ההריון שלו היה הכי קל שיש, נכנסנו להריון תוך חודשיים בערך, ההריון היה קסום וכך גם הלאה.
כבר שנה וחצי אנחנו מחכים לילד נוסף. בחצי השנה האחרונה מטופלים. לאחר שלושה מחזורי טיפול של איקקלומין, התחלנו עכשיו זריקות של גונל F.(כואבות נורא! רק לי?)
ממש על סף יאוש כבר. ככל שעובר הזמן ככה מתחשק לי משפחה עם המון המון ילדים והסיוט הזה נראה לי כאילו לקוח מעולם אחר לגמרי. אם מישהו היה שואל אותי לפני שנה וחצי - לא היה לי מושג על מה הוא מדבר. קשה לי נורא!
לפני הכל רציתי לשאול - האם הזריקות כואבות לכולן? בהמלצת האחות הזריק לי בעלי לבטן - שם הובטח לי - הכי פחות כואב?! אתמול, בפעם הראשונה ההרגשה היתה לא קלה בכלל. כאילו מישהו צובט אותי נורא חזק או ששריר נתפס בעוצמה. האם זאת ההרגשה? יכול להיות שעשינו משהו לא בסדר? חשוב לי נאד לשמוע מכן.

אםל2

New member
ברוכה המצטרפת

שלום לכולם! רק עכשיו הגעתי אליכם, לאחר שכבר מזה זמן אני מחפשת עם מי לחלוק ומקווה להעזר בכם ולעזור קצת בעצמי. ועכשיו, קצת אינפורמציה: נשואה באושר ואמא לילד בן שלוש +. ההריון שלו היה הכי קל שיש, נכנסנו להריון תוך חודשיים בערך, ההריון היה קסום וכך גם הלאה.
כבר שנה וחצי אנחנו מחכים לילד נוסף. בחצי השנה האחרונה מטופלים. לאחר שלושה מחזורי טיפול של איקקלומין, התחלנו עכשיו זריקות של גונל F.(כואבות נורא! רק לי?)
ממש על סף יאוש כבר. ככל שעובר הזמן ככה מתחשק לי משפחה עם המון המון ילדים והסיוט הזה נראה לי כאילו לקוח מעולם אחר לגמרי. אם מישהו היה שואל אותי לפני שנה וחצי - לא היה לי מושג על מה הוא מדבר. קשה לי נורא!
לפני הכל רציתי לשאול - האם הזריקות כואבות לכולן? בהמלצת האחות הזריק לי בעלי לבטן - שם הובטח לי - הכי פחות כואב?! אתמול, בפעם הראשונה ההרגשה היתה לא קלה בכלל. כאילו מישהו צובט אותי נורא חזק או ששריר נתפס בעוצמה. האם זאת ההרגשה? יכול להיות שעשינו משהו לא בסדר? חשוב לי נאד לשמוע מכן.
ברוכה המצטרפת
ואני מקווה שלזמן קצר!!! התחושות שאת מתארת מוכרות כאן לכולנו, לכן הגעת למקום הנכון לשאול שאלות, להעביר חוויות משותפות, לחלוק ברגשות המציפים אותנו במהלך המסע הזה שנקרא טיפולי פוריות, ולקבל תמיכה ועידוד, ברגעים הקשים וגם בשמחים (והם יגיעו!). באשר להזרקת גונל F - הגונל הוא החומר הידידותי ביותר מבין חומרי ההזרקה. הוא אינו שורף ואינו שומני ולכן לא אמור לכאוב, עד כמה שידוע לי. את אמורה לשבת, לחשוף את הבטן ולצבוט "צמיג" מימין או משמאל לפופיק, להחדיר את המחט (הכתומה) בזוית של כ 45 מעלות תוך כדי החזקת הצמיג, וללחוץ על בוכנת המזרק להחדרת החומר. אני מצרפת קישור ל הוראות הזרקה תת-עורית שמופיעות בפורום פוריות. מאחלת לך המון

אםל2

New member
מקום ההזרקה הוא כ 3-4 אצבעות

ברוכה המצטרפת
ואני מקווה שלזמן קצר!!! התחושות שאת מתארת מוכרות כאן לכולנו, לכן הגעת למקום הנכון לשאול שאלות, להעביר חוויות משותפות, לחלוק ברגשות המציפים אותנו במהלך המסע הזה שנקרא טיפולי פוריות, ולקבל תמיכה ועידוד, ברגעים הקשים וגם בשמחים (והם יגיעו!). באשר להזרקת גונל F - הגונל הוא החומר הידידותי ביותר מבין חומרי ההזרקה. הוא אינו שורף ואינו שומני ולכן לא אמור לכאוב, עד כמה שידוע לי. את אמורה לשבת, לחשוף את הבטן ולצבוט "צמיג" מימין או משמאל לפופיק, להחדיר את המחט (הכתומה) בזוית של כ 45 מעלות תוך כדי החזקת הצמיג, וללחוץ על בוכנת המזרק להחדרת החומר. אני מצרפת קישור ל הוראות הזרקה תת-עורית שמופיעות בפורום פוריות. מאחלת לך המון
מהפופיק ימינה או שמאלה. אפשר גם מתחתיו.

אמאלולי

New member
תודה!../images/Emo24.gif

מהפופיק ימינה או שמאלה. אפשר גם מתחתיו.
תודה!

תודה רבה לכן זה עוזר לי מאד. חיכיתי לכולכם המון המון זמן! מצפה בקוצר רוח לעוד הערות והארות מסיונכן

יפעת32

New member
ברוכה הבאה ושיהיה לזמן קצר...

תודה!

תודה רבה לכן זה עוזר לי מאד. חיכיתי לכולכם המון המון זמן! מצפה בקוצר רוח לעוד הערות והארות מסיונכן
גם אני באותה סירה. ילד אחד בן 5 כמעט מהריון ספונטני שהגיע תוך 4 חודשי נסיון ועכשיו מנסים כבר שנה וחצי. התסכול שתיארת מוכר מאוד. אצלי יש גם את הבעיה של השאלות כמו: מה איתכם? הוא כבר גדול!... אני אחרי 6 חודשי איקקלומין והזרעה אחת+כוריגון. עכשיו בהפסקה בגלל ציסטות. אז דעי לך שאת לא לבד בסירה הזאת..... לגבי הזריקות אני לא יכולה לעזור כי עדיין לא התחלתי איתן. (אני אמורה להתחיל בטיפול הקרוב). מנסה החודש רייקי ובחודש הבא אתחיל רפלקסולוגיה. מאחלת הצלחה מהירה לכולנו. אמן!!!!!!!!!

אמאלולי

New member
אוי כמה נעים לשתף../images/Emo39.gif

גם אני באותה סירה. ילד אחד בן 5 כמעט מהריון ספונטני שהגיע תוך 4 חודשי נסיון ועכשיו מנסים כבר שנה וחצי. התסכול שתיארת מוכר מאוד. אצלי יש גם את הבעיה של השאלות כמו: מה איתכם? הוא כבר גדול!... אני אחרי 6 חודשי איקקלומין והזרעה אחת+כוריגון. עכשיו בהפסקה בגלל ציסטות. אז דעי לך שאת לא לבד בסירה הזאת..... לגבי הזריקות אני לא יכולה לעזור כי עדיין לא התחלתי איתן. (אני אמורה להתחיל בטיפול הקרוב). מנסה החודש רייקי ובחודש הבא אתחיל רפלקסולוגיה. מאחלת הצלחה מהירה לכולנו. אמן!!!!!!!!!
אוי כמה נעים לשתף

מרגע שמצאתי אתכם אני כל הזמן מחכה לגלות אם יש מי שקורא, מתענין ורוצה לעזור. תחושת החמימות היא נהדרת. נכון, בעלי איתי וכך גם אמא שלי ואחותי - כולם מקסימים באמת, אבל רק מי שעוברת את זה יכולה להבין באמת במה מדובר. בפעם האחרונה שקיבלתי עטפה אותי תחושת עצב שאי אפשר היה כמעט להכיל. ובכל זאת, יש ברירה? חייבים להמשיך הלאה. ויש גם את בעלי ואת הבן שלי שהוא פשוט מדהים ורק מגביר לי עוד יותר את החשק לעוד זאטוטים כמוהו...
אוף! כמה אני כבר רוצה להיות אחרי זה. תודה לכל מי שניסתה לנחם ולהבין - זה המון!

אמאלה2

New member
אז תשובות כבר קבלת ולכן רק נותר לי

אוי כמה נעים לשתף

מרגע שמצאתי אתכם אני כל הזמן מחכה לגלות אם יש מי שקורא, מתענין ורוצה לעזור. תחושת החמימות היא נהדרת. נכון, בעלי איתי וכך גם אמא שלי ואחותי - כולם מקסימים באמת, אבל רק מי שעוברת את זה יכולה להבין באמת במה מדובר. בפעם האחרונה שקיבלתי עטפה אותי תחושת עצב שאי אפשר היה כמעט להכיל. ובכל זאת, יש ברירה? חייבים להמשיך הלאה. ויש גם את בעלי ואת הבן שלי שהוא פשוט מדהים ורק מגביר לי עוד יותר את החשק לעוד זאטוטים כמוהו...
אוף! כמה אני כבר רוצה להיות אחרי זה. תודה לכל מי שניסתה לנחם ולהבין - זה המון!
אז תשובות כבר קבלת ולכן רק נותר לי
לאחל לך הצלחה מהירה מהירה!

שלום אמאלולי!

שלום אמאלולי!
הסיפור שלך מאוד מזכיר את שלי:נשואה באושר ואמא לילדה בת 2.8. הריון ספונטאני, נכנסנו להריון תוך חודש, הריון קסום.... שנה וחצי עבדנו על ילד נוסף. בשנה האחרונה מטופלים. לאחר שלושה מחזורי טיפול של איקקלומין, התחלנו זריקות של גונל F. אח"כ במינון גבוה יותר, אח"כ מנוגון (שיותר כאב!) הזרעות, השבחות, המתנות... וכלום. כל מחזור הביא בכי ואובדן קטן של תקוה. גם לי כבר היו מחשבות שזה כבר לא יקרה. אני כ"כ מבינה מה עובר עליכם. בלית ברירה ניסינו IVF, כאשר החלטתי שמה שלא עושה הטבע תעשה המעבדה, והיה לנו מזל והצלחנו בסיבוב הראשון! עכשיו אני מחכה לראות שהכל מתפתח כמו שצריך
אז חיזקו ואימצו ואל תתיאשו, יש פרסים למתמידים!!

אמאלולי

New member
רציתי לשאול ../images/Emo35.gif

רציתי לשאול

|לפני הכל, מזל טוב ענק לכל ההריוניות הטריות! מאחלת לכולכן הריון קל ובריא!
האם מישהי מכן מטופלת ברמת מרפא / במכון אחר של אחת מקופות החולים? אני כן. חושבת המון על מעבר לרופא פרטי, בעיקר כדי לדעת שיש "אבא" אחד לכל ההחלטות וגם כדי שאפשר יהיה להתקשר אליו מתי שרק ארצה.למרות שהרופא שמטפל בי ברמת מרפא נתן לי את מספר הפלאפון שלו וכשהרגשתי צורך התקשרתי והוא ענה לי בסבלנות רבה. מה דעתכן?

אמאלולי

New member
המצטרפת המתייעצת - רוצה לשאול עוד

רציתי לשאול

|לפני הכל, מזל טוב ענק לכל ההריוניות הטריות! מאחלת לכולכן הריון קל ובריא!
האם מישהי מכן מטופלת ברמת מרפא / במכון אחר של אחת מקופות החולים? אני כן. חושבת המון על מעבר לרופא פרטי, בעיקר כדי לדעת שיש "אבא" אחד לכל ההחלטות וגם כדי שאפשר יהיה להתקשר אליו מתי שרק ארצה.למרות שהרופא שמטפל בי ברמת מרפא נתן לי את מספר הפלאפון שלו וכשהרגשתי צורך התקשרתי והוא ענה לי בסבלנות רבה. מה דעתכן?
המצטרפת המתייעצת - רוצה לשאול עוד
רציתי לשאול אם רק אני סובלת מכאבי ראש מטרידים מאז שהתחלתי את הטיפול בגונל? האם זו תופעת לוואי מוכרת? אני עוזבת עכשיו את העבודה (אוי! כמה טוב שאנחנו בעידן שלכל אחד במשרד ישנו מחשב אישי...) ונוסעת לקחת את הפיציק שלי הביתה, מחכה לתשובותיכן.

ברוכה המצטרפת! טוב שמצאת אותנו!!

ברוכה המצטרפת! טוב שמצאת אותנו!!
אין כמו לחלוק את מה שאת עוברת עם מי שחווה בדיוק אותו הדבר, מי שמבינה כל שלב ופרט, מכירה את כל גווני הרגשות, העליות והמורדות, התקוות והנפילות, הכאב והשמחה. בדיוק בשביל זה אנחנו כאן. כדי להיות שותפות זו לזו למסע הקשה והמתסכל הזה, להתחלק בידע ובנסיון, לתמוך זו בזו ברגעים הקשים, לשמוח במשמחות ולחבק ברגעים העצובים. רק לא להתייאש, אמאלולי! נכון, זה קשה! נכון, זה מתסכל ומרגיז. אפילו עוד יותר, כאשר בפעם הקודמת זה הלך בכזו קלות. האם זיהו סיבה כלשהי למה הפעם זה לא הולך? מה הראו הבדיקות שבוודאי עשיתם, הפרופיל ההורמונלי, ובדיקת הזרע? האם עשית צילום רחם, לבדוק האם אין חסימה מכנית בחצוצרות? לגבי הכאב של הזריקות, את האשה השנייה אני פוגשת, מכל העשרות שפגשתי כאן בפורומים, שהגונל-אף גורם לה כאב. לרובנו זו התרופה הידידותית ביותר שאיננה כואבת בכלל. אני מציעה לך לבדוק שוב עם האחות האם אתם מזריקים נכון. אני אישית העדפתי להזריק לעצמי בבטן, כך יש יותר שליטה. אבל יש כמובן גם יתרון משמעותי לבעל שמזריק, כי זה הופך אותו לשותף בטיפול. ההמלצה שלי היא לצבוט קצת צמיג (ולמי אין?...) להחדיר את המחט באלכסון ויחסית בתנועה חדה ומהירה וכאשר המחט כבר בפנים, להזריק ל-א-ט ל-א-ט. לגבי רמת מרפא ברמת-גן, אני הייתי מטופלת שם עד שעברתי לשלב ההפריות. הייתי בסה"כ מאוד מרוצה גם מהרופאים (במיוחד מרופא אחד מסויים שנהיה הרופא הפרטי שלי בשלבים המתקדמים יותר), מהאחיות (בעיקר עירית) ומטכנאיות האולטרסאונד (במיוחד חיה). ביליתי שם במשך כמעט שנה שלמה שבועים מכל חודש בבקרים, כך שפיתחתי שם כבר קשרים ידידותיים עם כולן. אני לא רואה סיבה מיוחדת לעבור בשלב הזה לרופא פרטי. הרופאים שם מצויינים ואם הם רוצאים שיש צורך לעבור הלאה, הם לא מעכבים בלי סיבה. אם תאלצי "לעלות כיתה" - והלוואי שתצליחי לפני כן - אז כדאי אולי לשקול רופא פרטי אם אפשר. כאבי ראש - בהחלט תופעת לוואי אפשרית. ההמלצה הטובה ביותר - לשתות הרבה! ולסיום, הערה קטנה לסדר. שמת בוודאי לב שההודעה שלך מהיום זזה באופן פלאי והשתרשרה לה להודעתך הקודמת. אז את הפלא הזה עשיתי אני, כמנהלת הפורום. הפטנט המוצלח של מערכת הפורומים של "תפוז" הוא כזה שכל תגובה להודעה מקפיצה את ההודעה לראש העמוד, ובלבד שתכתב תוך 72 שעות מפרסום ההודעה המקורית. לעומת זאת, כל הודעה חדשה זורקת הודעה קודמת לדף הבא, כך שהיא נעלמת מהעין, וחבל. אנחנו נוהגות לשרשר הודעות חדשות להודעות קודמות שלנו משלושת הימים האחרונים ופותחות הודעה חדשה כשיש משהו חשוב ומיוחד לכתוב. שוב, ברוכה המצטרפת, אמאלולי. אני מאחלת לך להדבק מאבקת התינוקות שמפוזרת כאן בימים האחרונים בשפע והלוואי ששהותך כאן תהיה קצרה!

ברוכה הבאה ולזמן קצר

ברוכה הבאה ולזמן קצר
אני אישית לא מסוגלת להזריק בבטן זה פשוט שרף לי מאוד מאוד ואני מזריקה רק בישבן, שם זה בהחלט נסבל עבורי. אני מציעה לך לנסות. אולי יש כאלו שיותר רגישות בבטן ואת ואני שייכות לקבוצה הזו? בהצלחה

מצב
הנושא נעול.
למעלה