חיפשתי את התוספות בחשבון.... בזכוכית מגדלת ובדייקנות - אולי אני לא טוב אבל לא ראיתי משהו מיוחד.
A alonpaz New member 28/11/02 #1 חיפשתי את התוספות בחשבון.... בזכוכית מגדלת ובדייקנות - אולי אני לא טוב אבל לא ראיתי משהו מיוחד.
מ מישהי שאיכפת לה Member מנהל 28/11/02 #2 לאלון! יש לי הרגשה שהתוספת תתעכב קצת בגלל הבחירות הקרבות, ליאת.
A alonpaz New member 28/11/02 #3 ואח"כ עד שהממשלה תתארגן ואח"כ...... שוב יעברו על ההסכם ואח"כ ירצו לשנות שעיפים ואח"כ צריך להעביר שוב את ההסכם בכנסת, פעם ראשונה אח"כ פעם שניה ואח"כ ....-שוב בחירות ואח"כ... כמה אח"כ...
ואח"כ עד שהממשלה תתארגן ואח"כ...... שוב יעברו על ההסכם ואח"כ ירצו לשנות שעיפים ואח"כ צריך להעביר שוב את ההסכם בכנסת, פעם ראשונה אח"כ פעם שניה ואח"כ ....-שוב בחירות ואח"כ... כמה אח"כ...
מ מישהי שאיכפת לה Member מנהל 28/11/02 #4 אלון! אתה כ"כ צודק, אבל אין לנו ברירה אלא להמתין בסבלנות, למרות שזה קשה, ליאת.
N nir y agus New member 29/11/02 #5 ../images/Emo183.gif../images/Emo137.gifנמאס והמדינה בינתיים מתמוטטת רציחות ברחובות אניסות חולי CP וזקנים וחולי סרטן לא מקבלים את הכסף הנערות הופכות לזונות עד כמה אפשר ככה?????????????????????
../images/Emo183.gif../images/Emo137.gifנמאס והמדינה בינתיים מתמוטטת רציחות ברחובות אניסות חולי CP וזקנים וחולי סרטן לא מקבלים את הכסף הנערות הופכות לזונות עד כמה אפשר ככה?????????????????????
מ מישהי שאיכפת לה Member מנהל 29/11/02 #6 ניר! אני מבינה את הכעס שלך, אבל מאמינה בכל לב שיהיה בסדר, למרות התקופה הקשה שאני עצמי עוברת, ליאת.