חיפשתי בפרופילים כאן ולא מצאתי

חיפשתי בפרופילים כאן ולא מצאתי

פרופיל לחנות בגדי ילדים. יש לי שאלה (בעצם כמה) פניתי לחברה המייצרת ביגדי ילדים (חברה לא כ"כ מוכרת) במטרה לפתוח חנות שמחזיקה רק מוצרים שלהם. ההצעה שהוצעה לי בסופו של דבר היא: אני שוכר את החנות, משפץ, משלם לעובדי ו...כו כל ההצאות הנלוות. אבל במקום לקנות סחורה ...אני מקבל את כל הסחורה ממנו. הוא ממלא לי את החנות. אני מוכר ובסוף החודש בא אליו ומקבל צ´ק ע"ס 30% מהפידיון. מה דעתכם? וגם - מתוך ה30% הזה אני צריך לשלם את ההוצאות ו.מה עוד? מיסים? איזה? איך מחושבים? האם נהוג או מקובל גם להנפיק משכורת "לי"?? תודה על הכל ירון

amramg1

New member
חנות בגדי ילדים

בדיוק לסוג השאלות שלך הקימו את סניפי מט"י בארץ ואני מציע לך לפנות ליעוץ קצר בסניף הקרוב אליך. אני עובד במט"י ירושלים ודווקא יש אצלנו פרופיל עסקי ותכניות עסקיות לחנויות מסוג זה ואני מניח שגם אצל האחרים יש.

nirdagan

New member
בעיתיות בהסכם כזה

יכולה להיווצר אם אתה מתחייב שלא למכור סחורה מתוצרת אחרת. אם יש התחייבות שלו אתה נוטל על עצמך סיכון מיותר, כובל את עצמך למרווחי רווח מסוימים, ותוקע את עצמך עם מבחר בגדים שאולי קשה למכור.

הסכם גרוע

מבלי להיות מומחה בעסקים ההסכם שאתה מתאר נראה לי גרוע מאוד.אתה משלם את כל ההוצאות והספק שלך עוד לוקח לך 70 אחוז מהפידיון.הרי הוא בסך הכל מספק לך סחורה אלמונית בקונסיגנציה ועוד דורש בלעדיות בחנות-תגיד,נפלת על הראש?במצב השוק היום תוכל למצוא המון םפקים כאלה שישמחו לספק לך סחורה בקונסיגנציה בלי בלעדיות וכל הפידיון ישאר אצלך. עצה נוספת לך היא לבדוק טוב טוב אם הפרויקט הזה לא יאלץ אותך להיפרד מהרבה כסף.מה שלא תחליט-בהצלחה!

RAINDEER

New member
תנסה לסכם על 50%

כיבואן וסיטונאי שמוכר לקמעונאים אני יכול לייעץ לך לחטוף עסקה של 50% אל תשכח את היתרונות: אין עלות מלאי ונגזרות בענף זה עלות הקמת החנות זניחה אין צורך בעובדים מיקצועיים ויקרים הסיכון מזערי!! מ 50% ישאר לך 30% ברוטו שזה המון בהתאם להשקעתך.

למעלה