חיפשתי ולא ממש מצאתי...חברות הובלה

כרמיה

New member
חיפשתי ולא ממש מצאתי...חברות הובלה

האם למישהו יש ניסיון (טוב או רע) עם חברות הובלה מהארץ לארה"ב? אנחנו עוברים לניו-יורק בעוד כחודש, לא במסגרת רילוקיישן אלא עצמאית. החלטנו לנסות לברר על חברות שילוח בינלאומי. שמענו על החברות: אוקיאנוס, אומגה, גלובוס, אבל לא קיבלנו המלצות ממקור ראשון. החיפוש בפורום לא ממש הצליח לי... אשמח על כל מידע/טיפים שינתנו. תודה רבה, כרמיה

sari s

New member
חברה קטנה

אחרי ברורים רבים שלחנו לפני כשבוע ארגזים עם מובקס הם שולחים גם מכולות אנחנו עדיין לא בניו גרזי ועדיין לא קיבלנו ארגזים אבל הם עשו רושם של זולים אמינים ולא גדולים מידי השם רומן 058-802588 09-8851384 עדיין בלי קבלות אבל לפעמים תחושות בטן מספיקות נקווה שרי

Dumbo 1

New member
תחפשי בפורום "ישראלים בחו"ל"

גלובוס - בהחלט לא מומלצים!

אורלי 7

New member
אוקיינוס היו מעולים!

העבירו אותנו והיו מעולים. עמדו בזמנים, ארזו טוב מאוד והכל הגיע שלם. מומלצים מאוד

כמו שכתבתי גם בעבר

לנו היה נסיון מאד מאד מוצלח עם חברת global (לא גלובוס). אם אני זוכרת נכון, הם יושבים במושב ניר צבי, ליד צריפין, אבל אני לא לגמרי בטוחה. בכל אופן, טיפל בנו אדם מקסים בשם אביהו, שדאג לתת לנו את כל המידע הדרוש לקראת המעבר. כשקבלנו את הציוד שלנו, היתה פגיעה אחת קטנה למדי, והטיפול בקבלת הפיצוי היה מהיר ויעיל. אני יודעת על עוד כמה משפחות בסביבתי הקרובה שעבדו עם גלובל, ולכולם היו רק מלים טובות להגיד עליהם. שלוש מהמשפחות עושות עכשיו את הדרך חזרה ארצה - גם עם גלובל (ועם הנציג המקומי שלהם בעמק הסיליקון, חברת Arris).

G a l i 11

New member
כבר הכברנו מילים

ובכל זאת חייבת להזכיר רק לא גלובוס...

למעלה