חיפשתי ולא מצאתי אז אני פשוט אשאל: איפה ומתי יש דוכן באזור חיפה?
V vegi force 1980 New member 12/8/02 #2 בעיקרון אין אני עשיתי קצת פעילות בחיפה ברחובות ושי עשה בטכניון אבל נכון לעכשיו אין שום פעילות בחיפה למה שואל/ת?
בעיקרון אין אני עשיתי קצת פעילות בחיפה ברחובות ושי עשה בטכניון אבל נכון לעכשיו אין שום פעילות בחיפה למה שואל/ת?
V vegi force 1980 New member 12/8/02 #3 עדי נראה לי שהבנתי שאת מדריכה בתנועה אם את רוצה יש לי מלא חומר לתת לך להעביר פעולה בנושא יש לי מספיק חומר בשביל לפתוח דוכן גם אבל כרגע אני לא מסוגל להתרוצץ בשביל אישורים וכאלה
עדי נראה לי שהבנתי שאת מדריכה בתנועה אם את רוצה יש לי מלא חומר לתת לך להעביר פעולה בנושא יש לי מספיק חומר בשביל לפתוח דוכן גם אבל כרגע אני לא מסוגל להתרוצץ בשביל אישורים וכאלה
נ נטע התרנגולת New member 12/8/02 #4 אין בעיקרון אבל אשמח לעזור לך להקים. פני אלי באימייל [email protected]
A adipo New member 12/8/02 #5 טוב אכן אני חברה בתנועת הנוער העובד והלומד ואשמח לקבל חומר! אני גם אשמח לקבוע איתכם למתישהו השבוע בשביל לעשות קצת פעילות הסברה... צרו קשר בפרטי בבקשה
טוב אכן אני חברה בתנועת הנוער העובד והלומד ואשמח לקבל חומר! אני גם אשמח לקבוע איתכם למתישהו השבוע בשביל לעשות קצת פעילות הסברה... צרו קשר בפרטי בבקשה