חיפשתי חיפשתי.... ומצאתי

חיפשתי חיפשתי.... ומצאתי

נעלמתם... ואני נעלמתי כבר קודם. למעשה, ההכנה להצעה של ההכנה להצעה... נעלמה לי במשך השנה הזו. אני מקווה עדיין.... שאוכל לאסוף את עצמי ולהזיז משהו... לעשות רעשים טובים של הכנה להצעה לתזה. לא בא לי לעבור למסלול בלי תזה, זה נראה לי קשה יותר (בחינה ביבליוגרפית.... זה לא בשבילי..) החלטתי לכתוב כאן כדי לחייב את עצמי. כמה שזכרתי את הקומונה - היו התחייבויות מבחינתי לאוויר פה... שעזרו לי להתמקד.

ואני חשבתי שאת כבר סיימת

שמחה מאוד שחזרת, אבל התחושה שהיתה לי מלא לראותא ותך עוברת לפורם אתנו, וגם מלא למצוא אותך הרבה זמן בקומונה היתה שאכן סיימת כבר את התזה "בזמן שישנתי".... אז ... יש כאן עכשיו הרבה הרבה אנשים שיכולים לסייע ולתמוך. שנסי מתניים, ו... קדימה! ברוכה השבה

תודה רבה !!!

אני חייבת ממש... להתחיל ולסיים. רק דיברתי בלה בלה בלה.... ועכשיו לעבודה. מה המשימה שלי לשבוע הקרוב ? 1. לקבוע פגישה עם המנחה ולראות מה ניתן לעשות בזמן הקצר שנותר. 2. לקבוע לו"ז לשבוע לאחר מכן, באילו ימים אני מגיעה לאוני' כדי להתחיל לנבור בחומרים שצריך ולהגיע למסקנות שעוד יותר צריך. נראה אותי בעוד שבוע.... עושה כן. אמן...

מממאיה35

New member
ברוכה החוזרת ../images/Emo13.gif

מזתמורת בזמן שנשאר? כמה זמן נשאר לך? ואיך בכלל מתקדם המחקר?

מעשה שהיה כך היה...

התחלתי ברעיון של תזה על אבחון בכף היד שאפשר לבדוק לפיו סוגים שונים של הפרעות קשב. המנחה שהסכים להשתגע איתי, נתן לי משימות שנבדקו וסוכמו. ואז.... הסתבר, שהרעיון יכול להיות מעולה, אבל... הוא לא שייך לתחום הלימודים שלי - חינוך מיוחד, אלא שייך לתחום של גנטיקה, נוירולוגיה וכו', אלו המחקרים שנעשו... אי לכך.... נאלצתי לשנות נושא. ושוב... מציאת כל המאמרים שבנושא האחר, אותו רציתי לקשר לנושא לקויות הלמידה של סטודנטים, שעבדתי איתם. חשבנו... על שינוי דרך. וכבר נגמרה השנה, ולא הגשתי הצעת תזה, אי לכך הציע לי המנחה לעבור לעשות MA ללא תזה, או לבקש שנה חופש ובשנה הזו לעבוד על הצעת התזה. ביקשתי וקיבלתי - שנה חופש. מצאנו נושא חדש שהדליק אותי, יצירתיות ואבחוני יצירתיות... ואז... התחלתי לעבוד בעמותה מדהימה, כל כולי בתוך תוכנית מצוינת, והראש חושב על פיתוח שלה, וגדילה של התוכנית לאזורים אחרים מאשר אזור המגורים שלי... וכך.... המוח לא יכול היה להתפנות למחקר בתחום היצירתיות, כשהמחקר האמיתי נעשה בצורה איכותית בשטח (בלתי פורמלי...). הזמן שנותר - עד לזמן הגשת הצעת התזה, סוף אוקטובר. אין לי מושג אם אצליח עד אז לעשות זאת. אני בטוחה שאני רוצה את הדרך הזו, כי אחרת זה אומר.... ללמוד עוד קורסים ולהיבחן בבחינה ביבליוגרפית (בעעעעעעעעעע). אני גם בטוחה, שהתוכנית שאותה אנחנו מפתחים היא ייחודית ומצוינת ורק צריך למצוא את הדרך הנכונה לעשות את המחקר. לדעתי... צריך להיות מחקר איכותי, כי התוכנית במילא עוברת כרגע מדידה והערכה אצל סטטיסטיקאים מקצועיים משני תחומים שונים. כאן אני תקועה. והשבוע נראה איך מתקדמת. ותודה שאתם קיימים וגם תודה שהשכנה שלי קיימת - זו עזרה גדולה, כשאני מתחייבת בפני אחרים לעשות דברים. שאלות ? אני כאן...

למעלה