חיפשתי פינה לפרוק כאב - אני חדשה כא

beki1

New member
חיפשתי פינה לפרוק כאב - אני חדשה כא

כמה אירוני שבדיוק שהכאב שלי כל כך חזק, והיום הוא יום הפטירה של האישה שעליה אדבר מיד, הגעתי אליכם והלוואי ואצלכם אמצע קצת שקט ושלווה. באותו היום שבו היא הלכה, הרגשתי כה בודדה ומסכנה רציתי להחליף את מותה ולתת לה את חיי כל כך כאב לי לראותה ככה מוטלת במיטה, ללא רוח חיים, ידיי ורגליי קרות והיא לא מזיזה ולא מדברת יותר, את הרגע הנורא לא אשכח כל ימיי חיי, לא רוצה לזכור אותה ברגע מותה רוצה לזכור אותה בחייה ובשמחתה אך כל מה שלי נותר הוא הזיכרון המר, של הימים שעברו מאז שהרופאה המטומטמת שלה לי פלטה שנשאר לה רק שלושה חודשים, לא יודעת למה לי אמרה זאת אך באותו רגע איבדתי את כל שמחת החיים, הייתי רק ילדה בת 18 מלאת שמחת חיים כמוהה, מלאה אושר ותיכנונים עד לאותו הרגע שבו הלכתי איתה לכימותרפיה ושאלתי את הרופאה שאלה תמימה כמו מה שלומה והיא הכניסה אותי לחדרה ואמרה לי שנותרו לה פחות משלושה חודשים. זה כאב זה כואב והכאב עם השנים רק מתגבר והולך הוא לא מרפה, אפילו שנכנסתי מתחת לחופה לפניי שנה זלגו מעיני הדמעות רק בגלל שנזכרתי בה ואיך היא היתה גאה לראות אותי מתחת לחופה אבל היא ידעה כי ביום של מותה לפניי שקברנו אותי, אני זעקתי ובכיתי שאולי לא טיפלתי בה כמו שצריך, שאולי לא הקלתי עליה מספיק עם המורפיום, ובלילה אחרי שקברנו אותה היא באה בחלום לביתה ואמרה לה שתגיד לי שאני טיפלתי בה והיא לא סבלה כאבים והיא אמרה לה שיהיה לי בהצלחה עם חבריי, היא ידעה שהוא יהיה בעלי. היום 5 שנים אחרי הכאב לא פוחת והגעגוע רק גובר, מקווה שלא הכבדתי עליכם אבל עזרתם לי לשפוך קצת מה שעל ליבי תודה לכם על ה....

kevant

New member
beki1

לא, לא הכבדת, ההפך הוא הנכון. כאן אנו חולקים מחשבות, רצונות וכולי. אם יש בדעתו של משתתף כל שהוא להגיב הוא יגיב. אל נא תקבלי "רגלים קרות" באם פעם לא תראי תגובה. לא תמיד יש תגובות. אך תמיד יש מי שקורא. מאחל לך הרבה הצלחה עם משפחתך החדשה. שלך בידידות
kevant

הטייסת

New member
לעולם

אל תחשבי על זה שאולי לא עזרת או שיכלת לעשות יותר. ככה אנחנו בנויים "מעפר באת ואל עפר תשוב" נכון זה כואב , נכון הגעגוע לא מרפה ורק מתגבר עם חלוף השנים אבל אלה החיים . בשנייה שחיים נעלמים חיים אחרים רק מתחילים זה לא תמיד מנחם אבל זה עוזר להבין כל מיני דברים. אז רק שיהיה ברור, לא הכבדת ולא הצקת. שתדעי רק אושר בחיים שלך,הלוואי. אה כן מזל טוב גם.

nIcKiTa

New member
אמרו את זה כבר,

אבל גם אני מרגישה, שאם הזמן הכאב רק גדל. לדעתי זה בגלל שככל שגדלים, לוקחים את זה יותר ברצינות. שהייתי בת 6 והלכתי להזכרה, לא בכיתי כי לא כל כך הבנתי, אבל היום, ועוד לפני, הדמעות לא מפסיקות לרדת מעייני. מצטערת אם לא שישרתי למקום מתאים חן

למעלה