ברוך השבאז באתי
אתה ממש לא חסר פה תחזור למקום ממנו הגעת, תודה!!אז באתי
למה? מותר לו להביע דיעה שונה משלך ומשלי.אתה ממש לא חסר פה תחזור למקום ממנו הגעת, תודה!!
זו לא דעה זו הוצאת דיבה חולנית ומטומטמת!!למה? מותר לו להביע דיעה שונה משלך ומשלי.
בנוסף יש טענה שהוא זה אני..
נכון מותר לך להביע דעה שונה משלי, ושל אחרים, אבל רצוי לא לדבר לגופו של כותב. דבר על התמונה כמה שאתה רוצה, התמונה רצה ברשתות לא מעט.זו לא דעה זו הוצאת דיבה חולנית ומטומטמת!!
אך ............... אם מותר לו להאשים את ראש הממשלה מותר לי לכתוב פה שהוא אידיוט
גם לי מותר להביע דעה שונה משלך, נכון![]()
כתבת במפורש רק!!!נכון מותר לך להביע דעה שונה משלי, ושל אחרים, אבל רצוי לא לדבר לגופו של כותב. דבר על התמונה כמה שאתה רוצה, התמונה רצה ברשתות לא מעט.
תמונת הפרופיל שלו, זה שלו!
מקווה שבזה מסתיים הדיון בנושא.
מי שמך לגרש אנשים בכלל? מי ומה אתה?אתה ממש לא חסר פה תחזור למקום ממנו הגעת, תודה!!
מי שאל אותך דביל. לך להעריץ את הרוצח מקיסריה ותלקק לו את התחתאתה ממש לא חסר פה תחזור למקום ממנו הגעת, תודה!!
מאחר ואתה חדש בפורום, נסתפק באזהרה ולא נמחק את תגובתך. אולם כדאי לדעת שכל-פי כללי פורום ׳חורזים וכותבים׳ לא מקללים כאן נבחרי ציבור או מתבטאים בצורה הזאת.מי שאל אותך דביל. לך להעריץ את הרוצח מקיסריה ותלקק לו את התחת
שלח לו גביע, הרינגטון!!!מאחר ואתה חדש בפורום, נסתפק באזהרה ולא נמחק את תגובתך. אולם כדאי לדעת שכל-פי כללי פורום ׳חורזים וכותבים׳ לא מקללים כאן נבחרי ציבור או מתבטאים בצורה הזאת.
אתה באמת חושב שבהמה כמוך תיתן לי עצות, מאיזו מזבלה הגעת לכאן בהמהמי שאל אותך דביל. לך להעריץ את הרוצח מקיסריה ותלקק לו את התחת
נו, אולי די? לא הספיקו ההערות אתמול? נא לשמור על כבודם של גולשות וגולשי הפורום, תודה מראש (למען הסר ספק: זאת לא בקשה/הצעה ולא פתח לדיון).אתה באמת חושב שבהמה כמוך תיתן לי עצות, מאיזו מזבלה הגעת לכאן בהמה![]()
אצלנו אין בחירותלמי הצבעת?
ברור שאין אצלכם בחירות!!אצלנו אין בחירות
מאיפה אתה, תזכיר?אצלנו אין בחירות
מישראל, ואתה?מאיפה אתה, תזכיר?
ברור לי, אבל איפה מישראל?מישראל, ואתה?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.