חיפש צימר בדרום

tzvikav

New member
חיפש צימר בדרום

מחפשים צימר רומנטי מעץ לסופשבוע בדרום עם גקוזי גדול, ארוחת בוקר, מחיר סביב 1100 ש"ח לשני לילות.

מצטרפת לבקשה- להמלצה על צימר דרומי

ראיתי ברשת כמה צימרים בעין הבשור, האם מישהו היה? מישהו יכול להמליץ עליהם או על צימר אחר? תודה

איריסג

New member
מושב דקל - ל"ו תאנים

היורטות במושב דקל עונות על כל הבקשות ויותר מזה. קודם כל זו חוויה אחרת - יורטה היא אוהל קזחי עגול וגדול, שנראה קצת כמו איגלו (עם פתח עגול בקודקוד שלו, שממנו נכנס המון אור. אל דאגה - הפתח מכוסה ביריעה שקופה - גשם לא יכנס. אלא שבין אוהל כפי שאנחנו מכירים לבין היורטות אין דבר וחצי דבר... יש שם ג'קוזי עגול ענק, טלויזיה, מקלחת ושירותים חדשים (מופרדים כמובן משאר חלל האוהל) , מיני-בר ופינת ישיבה. הריצפה היא רצפת פרקט נעימה. את ארוחת הבוקר אוכלים בחדר האוכל שצמוד למתחם היורטות, וגם עליה יש לי רק שבחים - לחם מדהים תוצרת עצמית, סלטים טריים מהמשק האורגני של רבקה בעלת הצימר, והכי כיף - הריבות הטעימות שהיא רוקחת. מומלץ בחום.

ה דרומי

New member
יש אתר אחד לפחות ששמו לנגב

תודה על האתר- אבל....

מחפשת המלצה אישית של מישהו שהיה... האוהלים הקזחים נראים אתניים מאד ,אבל איכשהו לא מקום שנראה לי לבלות בו לילות של חורף....

נו באמת...

מי שלא מנסה לא יודע- זה נכון אבל לתומי חשבתי שבפורום יש מי שכבר ניסה, ויודע, ויוכל להמליץ.. וימנע ממני "נפילות" חבל..

ה דרומי

New member
לא היתי אבל כתבו לך על ל"ותאנים

אישית לא התארחתי שם כן היתי גם שם לראות זה גם משהו ???

איריסג

New member
כמי שהייתה והמליצה...

אני דווקא חושבת שזה מקום מצויין לחורף. קודם כל, אם לא כתבתי - יש שם מזגן שגם מחמם היטב, ושמיכת פוך נהדרת. הג'קוזי הזוגי באמת גדול ועגול ורומנטי - ואין כמו ישיבה בג'קוזי החם כשבחוץ גשם זלעפות. שנית - זה האזור הכי טוב לחורף - קודם כל - זה קרוב לשמורת בארי ולצומת סעד - ששם תמצאי בעונה הזו פריחת כלניות מרהיבה שאי אפשר לתאר. שנית - החזרה למרכז הארץ היא קלה פי כמה מאשר החזרה מאזור הצפון (ומי שעבר כמוני את החוויה המזעזעת של ארבע שעות נסיעה ממעלה גמלא לאבן יהודה יודע במה מדובר). מושב דקל הוא נקודת יציאה נהדרת לטיולים בכל הסביבה, אפשר להזמין ארוחת ערב מפנקת מכל מיני סוגים לחדר האוכל (בעלת הצימר תדע להמליץ לכם על כל מיני סוגים) ובמושב ישע הסמוך יש בית קפה מקסים עם אוכל מצויין. בקיצור - בעיני זה בילוי חורף אולטימטיבי.

למעלה