חיקוי זול!!!!

piz paz

New member
חיקוי זול!!!!

אתם פשוט חקיינים עלובים, נכון שהתכנית מצליחה מידי פעם ולהתרומם, אבל זו לא חוכמה לקחת תבנית קיימת ולצקת לתוכה תכנים קצת שונים, זה כמו לצייר שוב את החמניות של פיקסו או לפסל מחדש את דויד של מיכאלאנגלו. תתביישו, אני הייתי מתבייש!!!

CrazyYoYo

New member
אני לא רואה סיבה להתבייש.

בעינינו התוכנית מצחיקה, בעינך לא. אנחנו נהנים לצפות, אתה לא. אתה לא חייב לראות, אתה יודע

karnibar

New member
אתה באמת לא חייב לצפות...

שכחתי לרגע שחצי תל אביב נהיו לאחרונה מבקרי תרבות ומבינים גדולים בטלויזיה... להגיד שהתוכנית היא חיקוי של משהו זה הדבר הכי פסה, תראה את התוכנית כמו שצריך ואולי תבין את הפורמט, ואת החדשנות שהיא מביאה, אתה כמובן לא חייב להתחבר אליו אבל להגיד שזה חיקוי זה קצת מיושן... תתקדם קצת...

piz paz

New member
תראו...

האמת היא שזה באמת קצת פסה... אבל כבר מהתכנית הראשונה אמרתי: "מה זה החיקוי הזה...?" ומאז יצא לי לראות שוב רק היום וזה צרם לי כבר כל כך שהייתי חייב לפרק את זה... מילא אדיר מילר, לא אבדה גדולה, אבל השלישיה הצעירה...חבל שכבר הם רושמים לעצמם נקודה רעה בקריירה. הקהל בארץ חכם ולא שוכח...בסוף כולם יתפכחו... מזל שעוד מעט הדבר האמיתי חוזר... ואתם יודעים מה? אתם צודקים אני באמת לא חייב לראות את זה, רק חבל שזו העבודה שלי...

CrazyYoYo

New member
יש הבדל..

בין להביע דעה באופן תרבותי ובצורה נאה, מאשר לכתוב "חקיינים עלובים, חיקוי זול". ומה הקטע של "הקהל בארץ חכם ולא שוכח"? מה יש לשכוח? אפשר לחשוב.. תוכנית טלוויזיה סה"כ :\ פרופורציות? תחשוב על זה.

karnibar

New member
כשהדבר "האמיתי" חוזר......

יש שם פינה חדשה של 2 חבר'ה שיוצאים כל שבוע לפיק אפ בר אחר. אם זו "העבודה שלך", אני מניחה שאתה כבר יודע מאיפה זה מועתק....

karnibar

New member
"הקהל בארץ חכם ולא שוכח"

בתור מבקר טלוויזיה (או מה שאתה לא עושה) נראה שגם אתה שכחת די מהר לקיציס ופרידמן את התוכנית "נבחרת החלומות" שהיתה לכשלון... או לאלי ומריאנו את הפינה אצל דודו טופז שקבלה ביקורות רעות ביותר... בקיצור, אל תצא בהצהרות, ואל תכליל, קהל חכם יודע לזהות כשרונות וללכת איתם לאורך השנים, וגם להיות סלחן כשצריך.

לו לי

New member
ברור שארץ מהדרת מעתיקים

כל הפינה הזו מבוססת על פינה בסאטרדיי נייט בארה"ב, הם אפילו לא ניסו לשנות קצת, העתיקו אחד לאחד..!!!!

B I V A S

New member
אדיר מילר המעצבן

קודם כל תודה לכולם על כל התגובות החמות טוב לדעת שרובכם לא אוהבים את האשכנזי המעצבן הזה ותמשיכו לשלוח תגובות חמות זה ממש כיף!!!! שנית יש לי בקשה מאדיר מילר בקשה חשובה שיכולה לעזור להרבה אנשים בישראל אולי תצא לפרסומות ולא תחזור לעולם!!!! אתה בלתי נסבל !!!!!!!!!!!!! הדבר הכי מעניין שיש בתוכניות שלך זה הפרסומות אז תבין כמה המצב שלך גרוע!!!! יאללה ארץ נהדרת תחזרו תראו לו מה זה הומור משובח

CrazyYoYo

New member
רעיון ענק../images/Emo62.gif

אולי תכבה את הטלוויזיה ואז לא תצטרך לסבול?

hilasapir

New member
אהמ...

האמת שזה דיי דומה אחד לשני היכל התרבות וארץ נהדרת......את שניהם לא ממש אהבתי...טוב מודה באשמה פעם אהבתי ארץ נהדרת....טוב בקיצור אני ילך לראות לי משחק מכור וזהו.....

RoieL

New member
תגידו..

איך זה שכתבה על היכל התרבות והשוואות קיבלו שער בידיעות, ותביעה של דונאלד טראמפ על קשת קיבלה פינה קטנה באמצע העיתון? בקיצור, פוליטיקות. גם קשת מעתיקים

karnibar

New member
פוליטיקות

אל תנסה אפילו להבין מה ההגיון שעומד מאחורי זה, אבל תמיד טוב לדעת שיש כמה אנשים ששמים לב ומתייחסים לכך בביקורתיות.

hilasapir

New member
הוא לא אמר שיש לו בעיות עם אשכנזים

זה כמו שאני יגיד: " רפי גינת שליטה, אני רואה שרובכם מעריצים את השמן המגניב הזה...." אז זה לא אומר שיש לי משהו בעד שמנים.... ואני אומרת את זה בתור אשכנזיה....

למעלה