חיקוי עלוב ומעורר רחמים

חיקוי עלוב ומעורר רחמים

אני פשוט מתעצבן כל פעם שאני רואה את זה.בין זה לבין תוכנית המקור "הטופ מודל הבאה" קיים פער ענק. שם לא השופטים לא מחפשות בחורות שהן "רק יפות" אלא בנות שיודעות למכור את המוצר והשיפוט מתהלך על "הרגל שלה לא במקום הנכון "ואין מספיק גוון בפנים".אצל השופטים בישראל זה לא תופס בכלל אצלן זה הערות מטומטמות כמו "האף שלה ענק",הברכיים שלה מכוערות,היא נמוכה מידי וכו'... בטופ מודל הבאה למשל מכניסים בנות עם משקל עודף ,בישראל חס וחלילה אם יכניסו! אני מקבל רושם שלילי על התוכנית הזו שמסתמכת על "תהיי יפה ואנחנו נעשה את השאר" זו נותן לי דעה מאוד שלילית על עולם האופנה והדוגמנות הישראלי. מה גם שאני בהלם שאת הדוגמנית עם הגישה החוצפנית השאירו כי בכל תוכנית ריאליטי על דוגמנות בעולם,היא היתה מקבלת בעיטה בתחת ועפה באותו הרגע ולא בערב השיפוט. מצטער,זו דעתי...

sukrazit

New member
אני מסכימה...

בטופ מודל הבאה גם השופטים מתיחסים יותר יפה למתמודדות והם שמים לב למה שבאמת צריך לשים לב!

NATALIE 20

New member
אני מסכימה

איתך ב 100% אגב רוב השופטים בטופ מודל אומרים הכל בפנים לא כמו השופטים אצלנו הצבועים

•HadaS•

New member
חדשה../images/Emo34.gifו..צודק../images/Emo45.gif

אני פשוט מסכימה עם כל מילה ומילה שלךך. הדוכמניות זה סתם חיקוי לתוכנית המצליחההה הטופ מודל הבאה!! פה בתוכנית הישראלית, השופטים שמה מרכלים עליהם כמו לא יודעת מהה.. והם באמת שמים לב לפרטים הבכלל לא חשובים בדוגמניות כמו "האף שלךך גדול" "היריכיים שלך עקומות" ודברים כאלה... בטופ מודל הבאה מסתכלים על צילום.. וגם תמיד השופטים אומרים על הבנות שהן מכוערות..רגע.. הן מכוערות?! אז למה הכנסתם אותן לתוכנית הזאת אם הן מכוערות?! ממש אנשים דפוקים. והמור הזאת.. כזאת מעצבנת... איך שהיא דיברה לספרר.. איך שהיא לא רצתה להסתפר.. שהיא לא רצתה לשות התעמלות.. ומיקי אומר "אני דווקא אוהב את האופי הזה של הצפונית ערסית" בטופ מודל היו מעיפים אותה בבעיטה משם על החוצפה שלה... והכל בכלל.. כל המשימות, כל הדברים, הכל מועתק פשוט מהטופ מודל וזה נורא מעצבן אותיי.. כי פשוט זה חיקוי עלובבבבבב

לא מסכימה בכלל...

אתה שוכח רק דבר אחד. כאן זה ישראל. שם זה חו"ל. שני דברים שונים לגמריי. לא צריך להיות אותו דבר. זה כל הכיף. זה כל הקטע. דיי להיות כאלה קטנוניים

למעלה