חיקוי עלוב ל"מרוץ למליון" האמריקאי

chen ח ן

New member
חיקוי עלוב ל"מרוץ למליון" האמריקאי

היה ממש מביך לראות את הפרק הראשון, במיוחד לאור הציפיות אשר יצרו הפרומואים. חיקוי פאתטי ועלוב של התכנית האמריקאית. ואגב, יש לי בקשה לאלה אשר קובעים את המשתתפים בתכנית: בבקשה, בבקשה, בבקשה, תחסכו לנו אנשים דוגמת נדב. אין לנו כוח לכל ה"אלוהים" הזה בסוף השבוע. please

חן-גזענות לשמה

את/ה יכול/ה לבקר את התוכנית,אבל לא לגנות ולזלזל, בטח לא באנשים שמשתתפים בה... מי את/ה שתקבע/י מי ישתתף בתוכנית ומי לא? נקודה למחשבה לילה טוב

kodkod

New member
אם כן

אז את יכולה "לרדת" גם עלי. זה ישמע מצחיק לומר אחרי כל מה שכתבתי אין לי שום רצון לגנות או לזלזל במישהו וסליחה אם פגעתי.
דיברתי על סוג "הטיפוס" ולא לגופו של אדם,שכן זה אדם שלא מוכר לי כלל וכמו ש-shlomov ציין הטלוויזיה יכולה להוציא אדם אחרת ממה שהוא. אז דיברתי על מה שעצבן אותי לראות. ויתכן שלמצבים אחרים אותו אדם יכול להיות מצויין. בביקורת תמיד יש חשש להעליב מישהו ולמרות שאחרי כל מה שכתבתי זה יהיה מטופש לומר,זה לא אישי ולא שנאה יוקדת למישהו מסויים. שי גולדן כתב פעם משהו על ביקורת באופן מופלא. כשקוראים את הטור שהוא כתב מבינים הכל.

amiran9

New member
נו באמת...

בחייך , נכון לעכשיו הוא זה שנתן את ה"שואו" הכי חזק והכי קטלני המלצה קטנה, תנסי להתעלם מהסטראוטיפים ולראות קצת מעבר , אני בטוח שתוכלי להנות ואפילו להכיר פן אחר שלא הכרת בדמות שפסלת מראש ובכלל, תנסי לראות את עצמך בתור "תבנית מובנת" (סטיגמה חברתית לצורך העניין) ותבני עד כמה את שונה מהתבנית הזו ועד כמה אנשים אחרים יכולים לסטות מהסטיגמות המוצמדות אליהן... ובכלל במקרה של נדב , הרי הבחור טייל בהודו וככל הנראה היה סטלן מן המניין (מניין נו...) נדב... אשרך ויושבי ביתך

shlomov2001

New member
Go Nadav

חבר'ה חזרה בתשובה זה תהליך לא קל וגם אם אתם חושבים שהוא אהבל תחשבו על הדרך שהוא עשה מסטלן לדוס. רק בחור רציני יכול לעשות דבר כזה.

aviv lop 506

New member
והוא גם בן אדם טוב וחכם מאוד

ראיתם איך הוא עזר לבן זוג שלו במדרגות עשה את זה בלי מאמץ ועובדה שהם סיימו שניים והיו מסיימים ראשונים עם נעמה וחיים לא היו מדלגים(למרות שאני בעד נעמה וחיים)

gurfi

New member
לא בטוח בכלל....

חיים היה 7.5 שנים בצבא. מין הסתם ללכת על חבל היה צחוק בשבילו... חבל שעל זה הם בזבזו את הדילוג

למה?

ככה הוא חי וככה הוא אוהב, לכל בן אדם דרך חיים משלו, אתה לא יכול לקטול בן אדם בגלל איך שחינכו אותו ובגלל מה שהוא. אז בסדר, גם לי וגם לבן זוגו הוא זיבל ת'שכל, ובן זוגו אפילו אמר שהיו רגעים שרצה פשוט לדפוק לו בוקס, אבל זה מצחיק, וזה רק תוכנית. תנו לאנשים לחיות איך שהם. הם לא צריכים להתנהג אחרת רק בגלל שזה לא מוצא חן בעינייך.

למעלה