חיקוי עלוב מחירים אסטרונומים

ברק 148

New member
חיקוי עלוב מחירים אסטרונומים

שלום לכולם רציתי רק לחדד לכם שלגזיאל באור יהודה הינו חיקוי עלוב שמסתתר מאחורי "מפעל יוקרתי " הקצב המנוסה והמקורי נמצא ברחוב עוזיאל ברמת גן במקרה אני תושבת האיזור ויודעת שלגזיאל המקורי קיים כבר 35 שנה.....

גילור

New member
לא מדוייק. למרות אי חיבתי ללגזיאל באור יהודה,

חשוב לדייק לפני שמשמיצים. מדובר בשני אחים ששניהם יחד עבדו שנים בעוזיאל ר"ג. הם רבו ולפני כמה שנים טובות נפרדו דרכיהם. אחד פתח באור יהודה והשני נשאר בר"ג.

צודק ב-100%-לגזיאל באור יהודה יקרנים בהיסטריה

גם אני פתחתי פוסט בנוגע אליה , אשר החל בשאלה לגבהים... חתמתי את הפוסט ברשמי ההלם שקיבלתי כשהייתי שם וראיתי את המחירים. החבר'ה שם הגזימו מכל היבט שהוא... אמש אכלתי במסעדת בשרים בחבל אשכול (כתבתי על כך פוסט) ולא רק שאני בטוח שהבשרים שהן מוכרים הינם פי 10 באיכותם וטעמם - אלא שהמחירים הרבה יותר זולים. בקיצור...ממש הגזימו הלגזיאל הללו (האח שהתפצל והלך לאור יהודה...אין לי מושג איך המחירים בלגזיאל ברמ"ג).

ברק 148

New member
תגובה לגילור

גילור יקירי כאחת שלקוחה בלגזיאל המון שנים וקצת מכירה את המשפחה אז הסיפור הוא לא כזה פשוט אבל לא נכנס לפרטים למען שמירת כבודם שך האחרים, רק שתדע שעשיתי קנייה פעם אחת באור יהודה כמחווה לפתיחה כי בכול זאת הנני מכירה את שני האחים וזאת קנייה זהה לחלוטין בכול פעם שהנני מזמינה בשר ובאור יהודה המחיר היה יותר גבוהה לפחות ב 15% בכול מקרה גם יש לי התחושה שברמת גן אני מקבלת יחס יותר טוב בכל מקרה שיהיה לכולנו חג שמח כשר עם הרבה בשר איכותי!!!

למעלה