חיקוי עלוב של המירוץ למיליון !!

limli

New member
זו הסדרה הכי לא מציאותית

והיא כזאת מבוימת. אבל חפיף, נגיד היא לא הייתה מבוימת, אז היא כזאת פשוטה יחסית למקור המדהים שלה- המרוץ למיליון! בתוכנית הזאת הם זוכים בס"ך הכול במכונית במקום במיליון דולאר! עוד דבר- במירוץ הם טסים לכול העולם ומבקרים בכול היבשות, וכאן הם נוסעים למקומות נידחים בארץ...בגלל שאין תקציב, ובגלל זה יש רק ארבעה זוגות... בקיצור זו הסדרה הכי מטומטמת שראיתי כול החיים שלי, ונמאס כבר מזיופים והרמאויות, כי ברור שמי שינצח הם נדב ולובו (או איך שלא קוראים לו)... זה הכול מבויים!

gurfi

New member
למה נראה לך מבויים?!?

חוץ מזה שיש לנו ארץ נהדרת למה ללכת לרעות בשדות זרים?

limli

New member
זה מאד מבויים

זה הכול מתוכנן מראש, אתה לא שם לב שבתקשורת מתיחסים רק לשנים האלה?

gurfi

New member
כי זה כבר צולם ממזמן.....

נראה לך שעדיין לא צילמו את הפרק הבא?

ori 15

New member
אצלנו יש בעייה....

מה לעשות? אבל אצלנו לשום תכנית אין תקציב עתיר ככה שיכולים להיות 12 זוגות במקביל, טיסות לחו"ל מסביב לעולם - זה לא הולך ברגל ואם אתה רוצה לדעת - התקציב של המירוץ למיליון הוא אחד התקציבים הגדולים של חברת cbs (שמשדרת אותה בארה"ב) אז אנחנו מדינה קטנה - ובהתאם לזאת כך גם התכניות שלה לדעתי ההפקה עשתה עבודה מצויינת לגבי התכנית.. ורק עכשיו יש 4 זוגות, אבל אח"כ עוד 4 זוגות ועוד פעם והמנצח מכל אחד ייתחרו ביניהם

gurfi

New member
גם אם היה תקציב של מליארד דולר

לא הייתי ממליץ על לטוס לחו"ל. דווקא עכשיו - צריך להראות את הארץ המקסימה שלנו.

limli

New member
בסדר גם אני לא הייתי רוצה שהם יטוסו

אבל מעצבן אותי שזה נראה כמו תסריט שנכתב מראש! והלוואי ואני טועה כי אני שונאת שהפקות מרמות בדברים כאלה!

gurfi

New member
לא שווה להפקה לעשות כזה דבר...

תסריט שנכתב מראש אף פעם לא יגיע לרמה של מה שקורה בשטח - המציאות עולה על כל דימיון של מפיק.. זה כל הקטע של תוכניות המציאות..

aodem

New member
לא נכון !../images/Emo123.gif

המשתתפים לידיעתך מתחרים בשביל האתגר והספורט ולווא דווקא בשביל הפרס (מכונית).חוץ מזה המדינה שלנו קטנה וצנועה יותר מהמעצמה הענקית ארה"ב.אז עם כל הכבוד לארה"ב - ויש כבוד כמובן,גם ישראל הקטנה שלנו יפה. ועם רמת הגולן והגליל נחשבים בעיניך למקומות נידחים אני מציע לך לטייל שם ולראות שזה לא כך בכלל.

חיקוי עלוב של המירוץ למיליון !!

אם כבר היו הולכים בגדול ועושים גם טיסות לחול ובלאגנים לא להחביא להם מעטפות בחורשה בצפון תת רמה !

marceloros

New member
מנהל
פעמיים המרוץ למיליון

אני מסכים עם אלו שציינו מגבלות תקציב וגודל, אין מה לעשות, אי אפשר להתחרות ב-CBS ובארה"ב. מעניין האם שילמו על זכויות ההעתקה? עם זאת כל הכבוד על היוזמה והביצוע, למרות הפורמט השונה. בעניין 12 המשתתפים במקביל, אז ביום ראשון מתחיל החיקוי השני למירוץ למיליון עם 12 הזוגות הרצים לדירה...שוב בקטן. מה שמפריע לי זה איך לא ראיתי שמחפשים משתתפים, איפה פרסמו? בטוח הייתי מגיש מועמדות. חבל לא איחדו את 2 התכניות לאחת בודדת בתקציב כפול ועם יציאה לאירופה נגיד, טיסה זה לא כ"כ יקר.

למעלה