חיקוי של דנה בהיכל התרבות

חיקוי של דנה בהיכל התרבות../images/Emo13.gif

היום בתשע. (למרות שאני לא מחבבת אותם, זאת דנה,אז כדאי.) תהנו
ניצ של חורף.

צריך לאחד את שתי ההודעות...../images/Emo3.gif

ולעניין - לא היה משהו לדעתי היא (הוא) לא הייתה דומה כל כך... מה גם שלא היה מצחיק במיוחד (חוץ מהנקודת חן שהצחיקה אותי
)

omerikooo

New member
../images/Emo41.gifנצל"ש-עדכון מצעדים../images/Emo41.gif

גלגל"צ - 19 רשת ג' - 6 תמשיכו להצביע. glglz.msn.co.il gimmel.iba.org.il תבלו. עומר.

nemetz

New member
19?!?!?../images/Emo2.gif../images/Emo5.gif../images/Emo12.gif../images/Emo46.gif

שמישהו יסביר לי איך זה יכול להיות! כל שיר שדנה הוציאה מאז "מחכה לו" טחן את המצעדים ואת הפלייליסט של גלגלצ, ו"מותר" במקום הלפני אחרון?! משהו ממש נדפק אצל העורכים שלהם...

feel so low

New member
כשמצביעים כל אחד אלף פעם

זה לא עושה טוב לדעתי.. תנו לשיר לעלות לבד..תצביעו כל פעם פעם אחת לא איזה שבעתלפים פעם ואל תדחפו אנשים להצביע מי שרוצה להצביע שיצביע ככה באמת תראו אם מגיע לשיר לעלות במיינסטרים המגעיל של גלגל"צ או להשאר במחתרת ושישמור על כבודו כמו שצריך..

nemetz

New member
לצערי הרב

יש היום קושי ממש גדול להגיע לפסגה אם אתה לא נינט-שירי-מירי-מאיה או כל פקאצה אחרת. לדעתי אחת מהפעמים האחרונות שהיה שיר נורמלי למעלה הייתה לפני איזה שנה...

feel so low

New member
אז מה עדיף שדנה תהפוך למיינסטרים

החדש של גלגלצ וכך השיר הזה (שעדיין לא שמעתי אותו ואני בטוח שהוא נהדר) ייטחן על ידי מטחנת השירים של כלבלבץ?

nemetz

New member
לצערי הרב

דנה הפכה למיינסטרים של גלגלצ כבר בשנת 2000, וחבל...

feel so low

New member
המיינסטרים של שנת 2000

כל כך שונה מהמיינסטרים של עכשיו מיינסטרים זה מה שזורם עכשיו ..ולא מה שזרם בשנת 2000.. אל תשווי ואל תקשרי.. ולדעתי עדיף שדנה לא תכנס למיינסטרים של עכשיו כי הוא רע, בין הרעים שהיו פה..

nemetz

New member
אני לא משווה ולא מקשרת

ואם עוד פעם אחת תפנה אלי בלשון נקבה אני אכניס לך נוגרה. סתאאאאאם

נמצ../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif נמצ../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

כמה זמן לא ראיתי הודעה שלך פה.. מקווה שהכל טוב שם בצבא

למעלה