חיקוי של הסדרה המרוץ למליון

kilrah

New member
חיקוי של הסדרה המרוץ למליון

חיקוי של הסדרה המרוץ למליון האמריקאית...

Dino

New member
חיקוי חיקוי

אבל הזווית הישראלית עושה את התכנית למשהו שונה.....אבל...ברור שעדיף פרס של מיליון דולאר וטיול בכל העולם

אתה צודק אבל זה יותר יפה שאנחנו

רואים את זה אצלנו זה לא כמו באמריקה גוון שונה בדיוק...

Dino

New member
וגם במירוץ למיליון

יש שם זוגות...כאן יש ניגודים. יותר מעניין.

omer landau

New member
משהו מטריד אותי

אני זוכר שראיתי את הסרט הזה במיליון אחוז אני יודע שראיתי אותו אבל אני לא זוכר קטע אחד ממנו זה מפחיד ואני זוכר שזה היה יפה

Dino

New member
איזה סרט?

זאת סדרה...קראו לה באנגלית The Amazing Race

amiran9

New member
ובכל זאת...

עם כל הכבוד לתוכניות בעולם הרחב, להוג ומקובל ל"קנות" תוכניות ולשדרג אותם כאוות המפיקים, לדוגמא ה"כספת" זו תוכנית ישראלית שנמכרה ליותר מ15 מדינות שונות ובכלל " רוני סופר סטאר " היא העתקה מושלמת בגירסה עברית, יש מתנגדים ויותר מזה , לא משנה איזה תוכנית זו ברוב המקרים לראות תוכנית בשפה שלנו עם הנופים שלנו והסיכוי שאתם מכירים דרך החבר של הדוד ... מגביר את עוצמת המעורבות בצפייה....

shlomov2001

New member
משע לגבי רוני

יש ציבור שלם שפשוט יאכל כל חרא שמביאים לו אם היחצנות מספיק טובה. לגבי המרוץ למיליון, ראיתי את התכנית כמה פעמים וזה שונה לגמרי. אני מודה שזה העתקה של רעיון מסויים, אבל א. המרוץ למיליון היא סדרה בהפקה של מיליונים וברחבי העולם. סוף הדרך זה בארץ בלבד (לפחות עד הגמר). ב. אין זמן להתעכב על קטנות ואין קטעים של "היי הייתי שם" וכאלה, שהצופה מרגיש, בגלל שזה בכל העולם. ג. המירוץ למיליון זה זוגות שמכירים אחד את השני (ואם לא אז אני ממש מפגר). יש התאמה ביניהם והם לא נתקלים בבעיות אישיות בגלל העובדה שהם לא מכירים זה את זה. ד. המשימות קצת יותר מותאמות לישראלים, קרי אתגרי יותר. הדגש הוא על מאמץ ושיתוף פעולה.

למעלה