חירות לכנסת

גסיקה27

New member
חירות לכנסת

רק חירות תצליח ובגדול, חירות תתפוס את מקומה הראוי כמובילת המאבק על ארץ ישראל השלמה ותלחם על כל פיסה ופיסה בארץ הנפלאה שלנו.

surfEU

New member
כמו שאומרים, הליכוד ימין קיצוני

מה שבטוח, בקדימה אין תומכי ארץ ישראל השלמה

mean girl 16

New member
ותפסיק כבר עם הטיעון הזה. נמאס.

בלי קשר לזה שהיא דיברה פה על חירות בכלל. ועל אף שתמכתי בתוכנית ההתנתקות אז אני ממש לא בגישת ארץ ישראל השלמה. זה נהיה פשוט גועל נפש כבר שאתם עושים מ"ארץ ישראל השלמה" דבר שכל מי שתומך בו הוא איזה נאצי. כבר אמרתי שאני לא תומכת ב"ארץ ישראל השלמה" אבל זה כבר נמאס, זה מעצבן.. ומה אני אגיד לך הלוואי שכן הייתה לנו ארץ ישראל שלמה ואני בטוחה שגם אתה היית רוצה את זה. אז פשוט דיי.

100 מיליון אמריקאים הם תומכי

ארץ ישראל השלמה. למרות שהם נוצרים הם מאמינים בזכותו של עם ישראל על ארצו כולה. הם מאמינים שהערבים מקומם במדינות ערב. והפלסטינים לצד אחיהם בירדן. נו אז גם הם "ימין קיצוני"? יש כאן הונאה תרבותית. תודעת השמאל הקיצוני של רק"ח השתלטה על מה שמכונה בכזב "מרכז". למעשה כדברי זוכה פרס נובל , מדובר למעשה על שמאל -קיצוני שהולך בדרכי צ'מברליין שחשב שהוא עושה שלום ע"י חתימה עם היטלר.

surfEU

New member
ישראל השלמה, זה ימין קיצוני

אבל לאדם שתומך בזה קשה לו להודות שהוא ימין קיצוני דרך אגב, התנועה הנוצרית בארה"ב שתומכת בארץ ישראל השלמה, היא מיעוט לא קטן אבל נחשב לקשים מאוד אפילו בעיני הרפובליקאים

לא חמודי. יותר מ-60 מצביעי

הרפובליקנים הם נוצרים-שמרנים מאמינים ולצידם 40 אחוזים 40 אחוזים ניאו-שמרנים. רק התקשורת של הליברל'ס בישראל וחלק בארה"ב מכנה אותם "קשים". לא יעזור לכם, אינכם מבינים שבמונחים של ארה"ב השמאל הישראלי כולל מפלגת קדימה ועבודה היו נחשבות אפילו ע"י רוב "הדמוקרטים" כמפלגות שמאל-קיצוניות.

שמאל-קיצוניות שנוהגות כצ'מברליין

שחתם הסכמים עם האויב. איפה תראו דמוקרט'ס בארה"ב מציעים לחתום הסכמים עם בן לאדן? אבל השמאל שלנו כולל שרון ממשיכו של פרס נותן על מגש של כסף את צווארנו לבן-לאדנים כאן.

surfEU

New member
ימין קיצוני לדעתי זה יותר גרוע

רעיון ארץ ישראל השלמה תוך מספר שנים מועט, יהפוך את ישראל למדינה עם מיעוט יהודי ורוב ערבי ותוך 30 שנה לפלסטין (עם מיעוט קטן של יהודים בתוכה) אפשר לומר שלימין הקיצוני אין דרך, אלא שהוא מעוניין "לדחות את הקץ" עד כמה שאפשר, באמצעות כוח. האמת היא שאני רוצה שגם נכדי יוכלו לחיות בישראל, גם אם צריך לוותר על חלקים ממנה. הדעות הימניות הקיצוניות במסווה של סיסמאות, לא עובדות על הציבור ובקרוב נראה, מי ירכיב את הקואליציה הבאה.

תראה, אני לא מניח שבכמה אווחות

מקלדת תתחיל להבין את מאיזה סיר לוקשים אתה וציבור רחב אוכל, דרך תהליך חיברות. תהליך חיברות ששותפים לו מעל הכל מערכת התקשורת -מערכת המשפט ובמידה מסוימת גם מערכת החינוך שאנשיה מתחנכים באקדמיה שבמחלקות מדעי הרוח והחברה יושבים אנשים שברובם מזוהים יותר עם אורי אבנרי מאשר עם דוד בן גוריון. אבל, אתה תמשיך לאכול את הלוקש של כאילו "אנחנו" הולכים לשמור על מדינה יהודית ודמוקרטית. נדמה לך שפה נגמר הסיפור. ואני כמו אנשים אמיצים מהשמאל-הציוני , כמו למשל המזרחן פרופ' בכור , אומרים לך שזו רק ההתחלה. אז מה קיבלנו אחרי שאכלנו מהלוקש? בדרך יהודה ושומרון תהיה נקייה מיהודים. כפי שהיה בקטיף. שתי מדינות איסלמו-פלסטיניות . אחת בשם ירדן (80 אחוז מכנים עצמם פלסטינים), השניה בי"שע שכולם נקיות מיהודים. ולצידם מדינה עם מיעוט לאומי ענק של למעלה מיליון וחצי, שמנהיגיו דורשים עוד ועוד זכויות בשם "שהוויון" וטוענים שלמדינה יהודית אין זכות קיום. הם מנצלים את ההונאה העצמית ושטיפת המוח העצמית אצלנו של השמאל , שבה השמאל מסית את האנשים לחשוב שבישראל בגבולות אושוויץ (ציטוט של שר החוץ, אבא אבן מפלגת העבודה) היא המקום הבטוח. משמע התכנסות לתוך הגטו כמו בפולין תבטיח את קיומנו וזו שטות. על אחת כמה וכמה כשישנה אוכלוסיה -שמגדירה עצמה פלסטינו-לאומית שרק מחכה לרגע הזה. היהודים הולכים ונסוגים לתוך עצמם. אבל הערבים לא יעצרו בגבולות ירוקים מדומיינים. על כך גם מעידים אנשים שמגדירים עצמם כ"שמאל ציוני" לא מעטים. הערבים יתקפו את כפר סבא בטילים הרבה-הרבה יותר מדויקים ממה שאנו רואים היום. כשידי צה"ל הולכות ונקשרות. "הפלסטינים מבפנים" (כפי שהם מכנים עצמם) הערבים נושאי תעודה כחולה שמהווים מעל מיליון ימשיכו את המלחמה מבפנים תוך גיבוי איסלמו-אירופי.

surfEU

New member
לא נעים להגיד,אתה שוב מדבר בסיסמאות

שוב אתה מדבר בסיסמאות (ושוב בלי הוכחות) על בית המשפט, העיתונים וכל העולם להגיד את מנטרת הנגד אתה אומר מצויין, אבל פעם אחת לא שמעתי אותך מדבר על פתרון או על כיוון לאיזה כיוון ישראל צריכה להוביל בעוד 5 שנים, 10 שנים ו20 שנה מה שאני אוהב אצל שרון, זה שהוא מנסה לקבוע את ההסכמים עם הקהילה הבינלאומית עם או בלי שיתוף הפלסטינים. רוב אנשי הימין יודעים לשלול, רק הבעיה שלרבים מהם, אין שום כיוון לאן להוביל את המדינה.

surfEU

New member
השאלה מופנת למשקיףציוני

וחוץ מזה אשמח לקבל פירוט

surfEU

New member
הנה ההוכחה שלימין הקיצוני אין דרך

זה לא שלא ידעתי אבל כשאני שואל את אנשי הימין מה כן לעשות, איך ישראל תראה בעוד 30 שנה בדר"כ אין להם תשובה

לעומת השמאל שיש להם אחלה דרך:

למסור שטחי מדינה ונפשות יהודיות למרצחים ערבים... כל הכבוד.... דרך שאין כמותה באף מקום אחר חוץ מאצלנו היהודים שמוכנים למען תגובות העולם להיות יפי נפש ולמות רק ששאר העולם לא יגיד שלא היינו בסדר... תגיד לי משהו דביל - אם אמריקה תגיד לך לקפוץ מהגג גם תעשה זאת? בתור שמאלני סביר להניח שכן

surfEU

New member
התאכזבתי קשות, הימין יודע רק לבקר

תאמין לי אני עוקב אחרי התגובות של אנשי הימין משקיףציוני כבר 3 ימים מתחמק מלתת תשובה (או שפשוט אין לו תשובה) יותר קל לבקר כאלה שמנסים למצוא פתרון, מאשר "ליצור" פתרון

למעלה