חירמונים

NETA 012

New member
חירמונים

אני אוהבת לראות סרטים ואם כבר כחולים אז רק כאלה שיש בהם חירמונים וגירוי מחירמונים אבל בלי ישר סקס . אתר מכירים אתרים אפשר לראות מהם כאלה או מילות חיפוש בקאזה להוריד חירמונים ?

KeyserSoze

New member
המממ

מכיר דרך טובה להתחרמן.. תורידי את הסרטון הלסבי של אנג'לינה ג'ולי (סרט אירוטי שעשתה פעם). לא פורנו אבל אירוטי בטירוף... (ואנג'לינה ג'ולי כבונוס). תכניסי לקאזה :angelina jolie ואז תורידי שם angelina jolie- nude lesbian love scene

זיגזג

New member
פששש...

אתה בקיא בנושא אהה?

NETA 012

New member
שמות של סרטונים

אני לא נמשכת לסרטוני לסביות. אני אוהבת סרטונים רגילים של סטרייטים וסטרייטיות . יש לכם שם של סרטון כזה שאפשר להוריד ?

NETA 012

New member
כולם ישנים ?

מה קורה לכל צופי הסרטים הכחולים ? ישנים ?

NETA 012

New member
EROTIC מילה כללית מידי

חחחחח מילת חיפוש EROTIC אתה מביא לי ???? EROTIC היא מילה מאוד מאוד מאוד מאוד כללית אבל ממש כללית . אפשר מילה קצת יותר ממוקדת ? תמקד...

הליוס

New member
ברור שהיא כללית

היית כללית במה שביקשת. חפשי באי-מיול erotic xxx ותתחילי להוריד.

NETA 012

New member
כללי מידי בלתי אפשרי

הגעת לגוגל וכתבת בתור מילת חיפוש את המילה סקס ????? זה כללי מאוד . תיזהר כי המון אתרי סקס שמוצאים אותפ דרך מילים כלליות מידי משתילים וירוסים וסקריפטים עם באגים ומחבלים במחשב דרך פורט 80 שהוא פורט גלישה לאתרים. תמקד את המילה ברור לך שאני לא הולכת לחפש תחת מילים נורא כלליות כמו סקס או EROTIC . אני חולה על חירמונים ואני מחפשת מילים ממוקדות שיביאו לא סקס כללי אלא שיביאו סרטונים שממוקדים בחירמונים . אבל מילים ממוקדות . בבקשה תביאו כאן רעיונות למילים יותר ממוקדות.......

NETA 012

New member
חירמונים

מילת חיפוש מעניינת "לעשות אהבה" חיפשתי תחת המילה הזאת . אבל אני לא יודע איך לקבל ממנה סרטונים . אולי יש עוד מילים שיביאו לסרטונים של חירמונים. אגב, לא אכפת לי שבהמשך הסרט יהיה סקס פרוע ומלא העיקר שיהיה בו קטעים ארוכים של חירמונים מגרים אחושקשוקה מגרים ! אני אוהבת לראות לא סתם חירמונים אלא חירמונים שגורמים לגמירה . אולי למישהו זכור זיכרון טוב מסרט כזה שרק מהחירמונים שהיו בו הוא גמר ? איך קראו לסרט ? איזה עוד מילות חיפוש אפשר למצא חירמונים כאלה מגרים ?

Miss Thang

New member
לעשות אהבה...?

את מחפשת סרטוני סקס או שירים של סלין דיון?

NETA 012

New member
מחפשת

סרטוני חירמונים שיש בהם הרבה חירמונים מגרים ולא מוצאת. יש לך רעיון למילות חיפוש או שמות של קטעים כאלה ?

למעלה