חירפון הלינקין פארק

ArSiT

New member
חירפון הלינקין פארק../images/Emo163.gif

אנששששים! אז ככה... אני רותם ואני מעריצה את דה קולינג (ואתם בטח שואלים את עצמכם מה לעזאזל אני עושה שפורום שלכם....) אבל לפני שבוע קרה לי דבר מוזר... הסתכלתי בשירים שלי בקאזה ומצאתי את קראולינג ועוד אחד (שהורדתי לפני הרבה הרבה זמן....) בקיצור נגנבתי מהשירים וביקשתי מחברה שלי לצרוב ת'דיסק (היא פעם ממש אהבה אותם!). צרבתי ת'דיסק ואני נשבעת לכם שבמשך כל השבוע לא הפסקתי לשמוע אותו! אני מכירה את כל המילים לכל השירים בעל פה ומה שעוד יותר מוזר שכבר הפסקתי לשמוע דה קולינג (שממש הייתי שרופה עליהם!!!!) בקיצור הבעיה שלי היא שאני רוצה לדעת עליהם הרבה יותר. שמות, איפה הם גרים , דיסק חדש? וכאלה... אני ישמח אם מישהו יעזור לי! love u all!

Guitar king

New member
נחמד

קודם כול מזל-טוב על הגילוי המדהים שלך. שנית צ'סטר בנינגטון-זמר. רוב ברודון-מתופף. בראד דלסון- גיטרה ובאס. ג'וסף הן-דיג'י. מיק שינודה-זמר. פיניקס-באס. בקרוב יצא דיסק נוסף שלהם. תהני.

kiticat

New member
תוספת

קודם כל, ברוכה הבאה. וקרולינג הוא באמת שיר מדהים- הוא שיר ששואב אותך פנימה לדעתי. בכל אופן- עד היום הם הוציאו 3 דיסקים. ראשון- 6שירים HYBRID THEORY EP שני- HYBRID THEORY LP שלישי- רימקיס לזה האחרון. במרץ הקרוב- ייצא הדיסק החדש, מטאורה, והשיר הראשון שכנראה ניתן כבר להוריד הוא SOMEWHERE I BELONG תהני חמודה!

ArSiT

New member
תודה...!

קראולינג זה באמת שיר סוחף כזה... וטוב שנזכרתי שיש להקה כזאת... (קליטה איטית ביותר!, מי שמכיר אותי יודע...). אמרו לי שהדיסק האחרון שזה רימקיס הוא דיי מעפן.. לי יש את השני ואני מרוצה ממנו.. :) מישהו פה יכול להביא לי תמונות...? (רצוי של מייק...
חחח...)

NiKi†a

New member
וואי רותם....../images/Emo9.gif

אני לא מאמינה שאת אוהבת את לינקין.....
איך הגעת מדה קולינג ללינקין??? וואי...
סבבה שאת אוהבת אותם!
סתם תמונה...

ArSiT

New member
שירררנוווש

אני יודעת!!! דה קולינג ולינקין זה ממש ההפך... וכמו שאת רואה... התאהבתי קשות במייק... שכחתי שגם את אוהבת אותם... (כמעט כמו חצי עולם) אז כן זאת קפיצה ענקית מדה קולינג ללינקין... יש לך עוד תמונות?

NiKi†a

New member
מממ....יש לי עוד כמה תמונות

מצויירות..אני ינסה למצוא לך גם רק שלו

FreakOnALeash

New member
יאו, איך אני מת על ציורים כאילו יפנ

יים! אפשר להצטרף לפורום? גם אני עכשיו די אוהב אותם. פעם היתה לי ידידה שהעריצה אותם בגלל חברות שלה, והסיפור הזה נראה לי די מטומטם...ככה שעוד לא ממש התעניינתי בלהקה. אני די אוהב את המילים שלהם וצ'סטר ואני רוצה להתחיל לשמוע אותם.

ArSiT

New member
Hello

מי הסתומה שתשמע אותם רק בגלל חברות שלה?!?! אני אף פעם לא מקשיבה לחברות שלי בעניין של טעם! זה אידיוטי.... ברוכה הבאה :)

למעלה