חישוביות

חישוביות

שלום לצערי - לקחתי את הקורס באו"פ. בגדל - הקורס מאוד מעניין , כאשר קוראים בספר ומצליחים לקלוט את הרעיונות (יש כאילו שיותר מבורכים ממני, כנראה) לצערי - באו"פ הקורס מועבר בצורה יחסית "בנאלית" - ללא תגבור בהבנת החומר. ספר הלימוד הינו computability,complexity and Languages מהמחברים Martin D. Davis Ron Sigal Elaine J. Weyuker הייתי מאוד שמח אם למישהו יש חומר פתור לשאלות בספר - ולא , אין הכוונה "להעתיק" לשיעורי הבית - אלא באמת ללמוד ולהפנים מתוך התשובות. (אין מה לעשות - אני מסוג האנשים שעושה רקודציות מדוגמאות פתורות...:) ) אודה מאוד לעזרתכם....

vinney

Well-known member
מוזר לי שאתה מצטער על הקורס

אחד הקורסים היותר מעניינים וחשובים בכל התואר, לדעתי הוא צריך להיות חובה. (אני מקווה שאתה מתכוון לחישוביות ומבוא לסיבוכיות). בכל מקרה, אם יש לך שאלות או עניינים שאתה רוצה להבהיר - תשאל, וננסה כולנו לעזור לך.

ron369

New member
שמעתי שעומדים להפוך אותו לחובה ../images/Emo13.gif

(אני חושב שמיועצת, אבל אולי זה היה ממנחה באחד הקורסים, אם אני לא טועה, כמובן)

דוגמא אחת שווה 1000 מילים...

ובכן - שאלות ספציפיות תמיד אפשר לשאול בפורום הקורס. אני עדיין מעוניין לפתור עוד שאלות להבנה - אך לא ניתן לשלוח כל שאלה למנחה שיבדוק נכונות - וכמובן - מפתרון של שאלות תמיד אפשר ללמוד עוד. אשמח אם מישהו יוכל לשלוח פתרונות לדוגמא למבחר שאלות נבחרות מהספר.

למעלה