חישובית אונליין או ifreelance- מישהו התנסה?

חישובית אונליין או ifreelance- מישהו התנסה?

שלום וברכה!
אני בודקת את האפשרות לעשות הנהלת חשבונות באופן עצמאי. אין לי רקע בתחום אך אני חושבת שאני מסוגלת ללמוד להשתמש באופן עצמאי באחת התוכנות הקיימות של הנהלת חשבונות.
מדובר על הנהלת חשבונות בסיסית לחברה קטנה מאוד.
ראיתי בדף http://www.accounting.org.il/תוכנה-הנהלת-חשבונות/
כתבה המשווה בין סוגים שונים של תוכנות, כאשר חלק מהן חינמיות או כמעט חינמיות.
רציתי לשאול האם מישהו התנסה באחת התוכנות הללו- חישובית אונליין או ifreelance.
אשמח לשמוע חוות דעת על תוכנות אלו, ולהבין- האם זה באמת חינם או כמעט חינם, או שיש פה אותיות קטנות שלא הבנתי.
תודה רבה!

דרור ים

New member
תוכנות להנהלת חשבונות

שלום:

האם הנהלת החשבונות של החברה תחייב הנהלת חשבונות כפולה?
אם כן -- אז מרבית המערכות שברשימה לא רלוונטיות.
רווחית בהחלט יכולה להתאים לך, והיא פופולרית מאד.
העלות היא כלל לא חינם אלא
מחירון ריווחית אונליין - הנהלת חשבונות באינטרנט (המחירים לפני מע"מ):
חבילה בסיסית (משתמש אחד ועסק אחד) :820 ש"ח לשנה (כ-69 ש"ח לחודש ללא הגבלה על כמות המסמכים והפעולות)
כל משתמש נוסף: 200 ש"ח לשנה
כל עסק נוסף: 620 ש"ח לשנה

רווחית היא תוכנה להנהלת חשבונות עבור מנהלי חשבונות (!). כלומר יש צורך בהבנה בסיסית+ של הנהלת חשבונות אחרת תתקשי להפעיל אותה.

המימשק שלה אפקטיבי אבל מיושן וצריך להבין עקרונות של הנהלת חשבונות בכדי לתפעל אותו.

מושגים שתצטרכי לדעת: מנות, תנועות, כרטיסי חשבון, זכות/חובה, חשבונות מאזניים, תנועות משכורת, סיווגי תנועה, ועוד.
----------
אם את יכולה להסתפק בהנהלת חשבונות חד-צידית אז נשמח להציע לך את כספית שלנו (שמופיעה גם היא ברשימה שבמאמר). העלות תלויה בגרסה שתבחרי. גרסת כספית הבסיסית עולה 682.86 ש"ח לשנה + מע"מ.

כספית נבנתה עבור בעלי עסק שהם לא מנהלי חשבונות, ומאפשרת להם לבצע הנהלת חשבונות בסיסית במהלך השנה. בסוף השנה הם פונים לרוח חשבון שמגיש עבורם את הדו"ח השנתי בהתבסס על הנתונים שבכספית.

---------
תוכנה חינמית או כמעט חינמית -- יש כאלה אבל כאן תקף הכלל "מקבלים מה שמשלמים". תוכנה חינמית ניתנת בדר"כ ללא שירות, התאמות, תיקוני באגים וכו'.

לכספית, לדוגמה, יש שירות טלפוני, צ'אט, מייל, פייסבוק 9:00-18:00 א'-ה' + שירות בימי שישי לקראת מע"מ. הדרכות על השימוש במערכת (הדרכות קצרות ללא תשלום, ויש גם שירות הדרכה בתשלום), תיקוני באגים ושיפורים כל הזמן וכו'.

מה שלא תבחרי -- הרבה הצלחה,

דרור מכספית

דרור תודה רבה!

אכן אני זקוקה להנהלת חשבונות כפולה.
הורדנו גירסת ניסיון של ריווחית
ואני מנסה ללמוד בעצמי.
הערותיך מחכימות, תודה רבה ובהצלחה גם לך!!

למעלה