חישובי עלויות

חישובי עלויות

אנחנו כבר בשלב די סופי של תוכניות לקראת הגשה. הבית שלנו בגדל 180 מ"ר. על קומה אחת.חלונות יהיו בלגים. יש לנו אלמנט בבית שיהיה מחופה אבן ( בערך 80 מ"ר שטח פנים) אנחנו מתלבטים האם ללכת לכיוון של קבלן מפתח או מפקח ומנסים להבין מה העלויות של כל אופציה.לצרך כך מנסים להבין כמה אמור לעלות הבית באמת ומזה להסיק לגבי הצעות המחיר של הקבלנים. חלק מהמחירים שרשומים בקבץ האקסל המצורף הם על סמך הצעות מחיר וחלק סתם הערכות גסות מאוד. נשמח ונודה מאד למי שיתיחס למחירים הרשומים.כיוון שכרגע אין לנו איך להתיחס להצעות מחיר של קבלנים.האם המחירים מספיקים ? מופרזים? ריאלים? איזו סוג בעל מקצוע / עבודה נוכל לקבל בעבור סכומים כאלו.האם הערכות אלו כבר כוללות מע"מ או לא? המחירים בקבץ בדולרים תודה רבה מראש למי שיטרח לענות

בינא

Member
לא ציינת היכן בארץ ייבנה המבנה...

לכן יהיה קשה להתיחס לחלק גדול משאלותיך.

חסרים לך כמה סעיפים

מטבח ב 3000$ ? לא קיים דבר כזה , לפחות בין 8-10 אלף דולר דלתות ומיזוג צריך לעלות הרבה יותר . איך תנוהל הבניה ע"י קבלן מפתח או אחר ? קחי בחשבון 1000$ למ"ר כלומר 180,000$ ,

איריסג

New member
לאן נעלם האדם הפשוט???../images/Emo6.gif

ומי זה האיש המתחזה הזה???? אה, זה אתה בכל זאת? היתכן שירדת אל קרקע המציאות? שאתה תגיד "מטבח ב 8-10 אלף דולר? " שאתה תעריך בניה ב 1000 דולר למטר? המשיח הגיע ולא סיפרו לי????

יש עליית מחירים מטורפת בחודשים

האחרונים , כ 4 שכנים שלי שילמו 380$ למ"ר והתחילו כבר לבנות שלד - כ 90000$ רק לשלד שבילים וגדר הבית שלהם בסביביות ה 200 מ"ר . למרות זאת יש גם קבלנים שהם לא כל כך יקרים, בשלד לי אין בעיה עם קבלן שהוא לא נחשב טוב , אני אשב לו על הזנב יום יום כך שהוא ילמד להיות טוב . נראה לך שאני אשלם מחירים כאלו ? זו הערכה עבור אחרים . לפי היכולות שלהם בניהול הבניה .

bines

New member
במחירים כאלה אני מתחיל להיות קבלן .

לבנות בית אחד ולהיות מליונר ! כנראה שיש מספיק פראיירים שישלמו מחירים כאלה !

fireman

New member
בכדי להיות קבלן רשום היום

אתה צריך לעבור מסלול ששבעת מדורי גיהנום קטנים עליו. הדרך הקצרה ביותר להפוך לקבלן רשום היא להיות מהנדס בניין. שנתיים ניסיון + אגרת רישום ואפשר להגיד לך מברוק. אם אתה הנדסאי תצטרך 4 שנים אם אתה מנהל עבודה תצטרך 6 שנים כמוכן קיים מסלול שאתה יכול לא להיות לא זה ולא זה ולא זה אבל תצטרך להעסיק אותם בשכר לתקופה של לא פחות משנה כמדומני.

bines

New member
שלום לך fireman ,האם כוונתך..

להעסיק מהנדס +הנדסאי +מנהל עבודה לשנה לפחות ואז אוכל להיות קבלן רשום ? סתם להוציא משכורות לשנה שלמה ,ומה אפשר לבנות בשנה זו ? תודה

למה סתם ? קבל כמה פרוייקטים

תתחיל אותם , ובאותה העת תשכור הנדסאי ומנהל עבודה . אתה חושב שעל כל וילה מעמידים מנהל עבודה ? אני מכיר מישהוא שעובד שנים ללא קבלן רשום , עד שלשון טובה הלשינה עליו , הוא מואשם בפלילם כעת , למרות שלא חסר לו הרבה לעמוד בתנאים של הקבלן רשום . כך עבדו עד לפני שנתיים היום יש הקפדה על הנושא .

bines

New member
לא הבנתי ...

אז איך אפשר לבנות ,בלי להיות קבלן רשום במשך השנה,אפילו אם אני מעסיק הנדסאי ומנהל עבודה ? כלומר אני עובר על החוק . תודה

למעלה