חישוב הפוד קוסט במסעדות / בתי קפה -

חישוב הפוד קוסט במסעדות / בתי קפה -

מידע חשוב ליזמים המעוניינים לפתוח מסעדה או בית קפה .
חשוב שתדעו שעלויות המזון במסעדה בדרך כלל תופסות בין 30 ל 40 אחוז מסך עלויות העסק. שליטה על הוצאות אלו
(בנוסף לעלות הצוות) משמעותה שליטה על הוצאות העסק – ומכאן גם על היכולת להרוויח מהעסק.
על מנת להשיג את אותה שליטה רשמתי לכם את השיטה לחישוב עלויות המזון (פוד קוסט) להמשך קריאה לחצו על הלינק הזה - חישוב עליות מזון
קריאה מהנה
משה הרשקו
Forward ייעוץ עסקי

 
למעלה