חישוב הקרבות !

gindis

New member
חישוב הקרבות !

אשמח אם יהיה אפשר לנעוץ את זה (שיהיה קבוע בפורום) כתבתי על זה מליון פעם. כדי שתחזור ותקרא את ההוראות לגבי כל התקפה ואיזה כלי נשק משתתפים בקרב. הכל תלוי במצב שלך לפני הקרב והמצב של האויב שלך. הקרב תלוי בדברים הבאים: 1. כמות החיילים שיש לך ולאויב שלך 2. טכנולוגיה שיש לך ולאויב שלך לדוגמא: לך יש 100,000 חיילים וטכנולוגית חיילים 20% המשחק מחשב שיש לך 120,000 חיילים. לאויב שלך יש 90,000 חיילים עם טכנולוגית חיילים 50% המשחק מחשב שיש לאויב שלך 135,000 חיילים. כך שיש לאויב שלך יתרון של פי 1 וקצת יותר ממך חיילים. (המערכת מחלקת את הכמות ומעגלת את הנתונים) במצב כזה שאתה הצב התוקף ולאויב שלך יש יתרון סיכוי של 20% להצליח במתקפה ! (אם הפסדת בקרב אז כמובן שירדו לך יותר חיילים ממנו) תדמיין את זה שזה כמו מפקד שלקח סיכון בקרב ולא הצליח. אם היה לך פי 1 חיילים יותר ממנו אז היה לך סיכוי של 37% להצליח בקרב. אם היה לך פי 2 חיילים יותר ממנו אז היה לך סיכוי של 55% להצליח בקרב. אם היה לך פי 3 או 4 יותר חיילים אז היה לך סיכוי של 80% להצליח בקרב. אם היה לך פי 5 או יותר חיילים אז לא היו נהרגים לך חיילים בקרב בכלל. כמובן שהכמויות של החיילים שנהרגים לפי הכמות שתוקפת וגם לפי תוצאות הקרב. זה אותו הדבר לגבי שאר התקיפות, ואני מקווה שאני מובן בברכה, ערן

meetAmeet

New member
איך זה עובד במסוקים?

הייתה לי כמות אדירה של כמעט 600 אלף מסוקים... ובכל זאת מישהו בדירוג 30 תקף אותי והצליח להוריד כל פעם יותר, מיותר לציין שיש לי טכנולוגיה מלאה, האם באמת היה לו יותר מסוקים? שלחתי לך אימייל בנושא האחר, אנא קרא אותו ואשמח אם תגיב לי.

meetAmeet

New member
לא... יש לו האפלה...

תקשיב מדובר במישהו שהכוח הכלל שלי גדול ממנו פי 10, לפי מה שאני מכיר 600 אלף זה יחסית הרבה, אני לא מאמין שהוא השיג יותר, אבל טכנית יכול להיות... פשוט ממש לא נראה לי הגיוני.

Hocky

New member
אל תעשה חישובים על פי כוח כללי

סתכל על הכוח הצבאי וקח בחשבון את הכמות של הלווינים והמרגלים שיש לך שלא עוזרים בקרב.

meetAmeet

New member
אין לי כלום...

מכרתי את כל הדברים הבלתי שימושיים הצבא שלי בשיאו מבחינת חוזק...

anateifo

New member
אולי יש לו טילי נ"מ?

לא זכור לי איך הם נקראים - אולי טילי הגנה אווירית? לא משנה. בכל מקרה לפי מה שהבנתי הם גם מפילים מסוקים. גם מטוסים מפילים מסוקים. זה די הגיוני. וואו - 600,000??? אין לי 2,000!!! זה באמת די הרבה.

yaminm

New member
הכוונה זה לא בקרב כללי נכון?

כי אם זה כן אז זה נוגד לכל מה שרשמת...

Fire Of Heaven

New member
העובדה שבמשחק זה לא עובד כך../images/Emo35.gif

וכבר פתחתי שירשור על זה עם תמונת לווין לפני התקיפה.

dannyshadow

New member
../images/Emo45.gif

זה ממש מעצבן, עכשיו אני רואה שאין פה התחשבות ב"מזל", אבל הקרב ממש ממש לא מחושב ככה..

טל ר

New member
לבארי

אני ממליץ לשים את זה במאמרי הפורום ובטאג ליינס. הנעיצה תשתחרר אחרי 24 שעות. טל.

NADAVT26

New member
אפשר להעביר את למאמרים

ואז ששואלים אומרים ישר להיכנס למאמרים במקום לכתוב את כל זה/להשאיר את זה בראש העמוד כל הזמן

למעלה