חישוב חומרי רויאל אייסינג

חישוב חומרי רויאל אייסינג

חדשה דנדשה פה פעם עשיתי עוגה אחת ונטשתי עקב חוסר זמן- תיכון ועכשיו שירות לאומי אז יש זמן ויש כיף ויש פרויקט... לבת דודתי נולד ילד שני ומסיבת הולדתו (אחרי חודש - הברית היתה לחוד) תהיה ביום שבת ומכווון שהבישול הוא על המשפחה ובעיקר על השף המשפחתי - אבא שלי , החלטתי לנסות לעזור והשאיפה שלי היא להכין עוגיות בציפוי רויאל אייסינג - זה גם פשוט , גם מעט בלגן וגם מאוד מאוד מתאים. צבעי מאכל יש לי את הטובים של ווילטון ואני רק צריכה חישובי חומרים לאייסינג עצמו למרות שגם לעוגיות מאוד יכול להועיל למרות שלזה יש שף ... אז יהיה 50 איש - מכינה לכל אחד עוגיה ועוד 6 ספייר , העוגיות בגודל בינוני כולן פרט לאחת יותר גדול - לאח הגדול של התינוק שניראה לי שמאוד יתלהב מהעניין- הוא בן כמעט 3 ואני חושבת לחוד פעם אחת להכין איתו.... כמה אני צריכה מבחינת החומרים???
 

net the jet

New member
רק רויאל ? הייתי מתחילה עם חלבון אחד

יוצאת כמות די גדולה, בכל מקרה בטח תכיני כמה צבעים, אז תחלקי לך למספר צבעים, אם תראי שחסר, תכיני עוד. זה לא משהו שדורש הכנה מוקדמת וזה לוקח בדיוק שתי דקות להכין. מכיוון שזה "לוקח" המון אבקת סוכר שהיא לא זולה, חבל להתחיל עם כמות גדולה....
 

net the jet

New member
של 100 גר' ? יכול להיות שכן. אני עושה רויאל

לעיתים רחוקות ועושה כמות קטנטנה כל פעם ( אני עושה עם אבקה שהיא תחליף לחלבון ) אז לא יכולה לתת לך כמויות מדויקות. בעקרון את מוסיפה אבקת סוכר עד שהרויאל סמיך בצורה שתוכלי לזלף ולא תהיה נוזלית מדי
 

נעמהG

New member
בפעמים המעטות שעבדתי ברויאל (לא מתה על זה)

לא הכנתי לפי מתכון, שמתי קצת חלבון (כי לא הייתי צריכה הרבה) הוספתי אבקת סוכר תוך כדי עירבוב, עד שהגעתי ליחס הנכון, שהיה סמיך מספיק. בעיקרון צריך בערך 250 גרם אבקת סוכר לחלבון שלם, זה כמובן משתנה בגודל הביצה ומה שאת רוצה לזלף, אותיות ומסגרות צריכות להיות סמיכות כדי שלא ינזלו ומילויים - נוזליים יותר. בהצלחה!
 
למעלה