משלמים כמה שכתוב בחיוב חח"י, כולל הכל אם אתה צרכן יחיד, או מחולק למספר השותפים,שלום לכולם, אני צריך עזרה בחישוב חשמל בדירה שאני שוכר.
צריכה שנתית יצא לי 100.08 kWh
(222.77 - 322.85)
תעריף לקוט"ש הוא 50.66 אגורות באתר חברת החשמל.
שאלה איך אני מחשב את זה כדי לבדוק כמה אני אמור לשלם בדיוק? יש נוסחא כלשהי?
צפה בקובץ המצורף 11705
החשבון המתמטי שלך נכון אבל צילומי המונה בעיתיים ולא ניתן לסיק מהם דבר, המספרים נראים תקינים אך הפוכים לכתובת KWh,חברת נכסים משלמת חשמל ואני מעביר להם תשלום 50 שקל קבוע ככה שאני לא מקבל חשבונית.
אני פשוט רוצה לוודא שזה פחות או יותר סכום שאני אמור לשלם.
כשאני מכפיל הבדלי צריכה שנתית בתעריף קוט"ש (0.566) יוצא תשלום קרוב ל 60 שקל לשנה. אני לא יודע אם זה הגיוני.
אני רואה רישום:נכון בתמונות לא רואים נקודה אבל מה שרשמתי כך זה מציג בדיוק. ככה זה הפרש אכן עומד על 100 קוט"ש.
לעומת אנשים שאני מכיר 60 ש"ח לשנה נשמע על גבול הזייה מצד שני אני אחד שלא משתמש במזגן (שונא קור), שימוש עיקרי זה פעם בשבועיים עושה כביסה, מקלחות בחורף ( קצר , בלי מים רותחים) וזהו בעיקרון.
טוב אנסה לברר עם בעל הנכס.
נכון בתמונות לא רואים נקודה אבל מה שרשמתי כך זה מציג בדיוק. ככה זה הפרש אכן עומד על 100 קוט"ש.
לעומת אנשים שאני מכיר 60 ש"ח לשנה נשמע על גבול הזייה מצד שני אני אחד שלא משתמש במזגן (שונא קור), שימוש עיקרי זה פעם בשבועיים עושה כביסה, מקלחות בחורף ( קצר , בלי מים רותחים) וזהו בעיקרון.
טוב אנסה לברר עם בעל הנכס.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.