חישוב % נכות..

גחנון3

New member
חישוב % נכות..

איך מחשבים סה"כ אחוזי נכות ? כלומר אורטופדיה ברך XX אורטופדיה אגן XXX פסיכיאטריה XXX ? בעבר היתה לי ת.ד ואז נקבע לי 20% אורולוגי 5 % אורטופדי חופף ל 5% נוירולוגי.... מה זאת אומרת חופף ל.. ? איך מחשבים סה"כ אחוזי נכות ? אודה לתגובה.

חישוב משוקלל

שלום רב, אתה מתכוון לחישוב משוקלל. נכות חופפת זה אומר שבחישוב הכללי, מחשבים 20% ועוד 5%. הכוונה היא אם נקבעה לך נכות בהתחלה אז היא נכות מלאה מאדם שלם שהיית, ואז אם נקבעה עוד נכות אז כבר זה לא מהאדם השלם זה מהאדם עם אחוזי נכות, זה העקרון. בברכה,

nahmiaszoro

New member
תודה על התגובה אבל...

עדיין לא הבנתי.. לגבי העבר או קיי. לגבי עכשיו.. עברתי תאונה ואני נגיד אקבל 20 % אורטופדי על X ועוד 20 % אורטופדי על Y ועוד 5 % נפשי... עכשיו איך אני אמור להתייחס ל% סה"כ ? ביחס לעבר ולהווה. תודה.

דוגמה לחישוב

לדוגמה, אם נקבעו 20% בגין הברך + 10% בגין היד, בגין הברך יש לך 20%. את חישוב ה- 10% בגין היד עושים מ- 80% (שנשארו אחרי הפחתת הנכות בגין הברך) 10% מ- 80% = 8%, לכן בסופו של דבר הנכות תהיה בגובה 28% (ולא 30%). אני מקווה שהבנת.

nahmiaszoro

New member
תודה על התגובה .. אבל במידה ו

מתאונה קודמת נקבעו לי כבר 20 % אורולוגי ו 5 % אורטופדי... אז איך מתיחסים לתאונה קודמת בחישוב הפיצוי או שזה לא נכלל והחישוב מתחיל כפי שהיסברת ? תודה.

nahmiaszoro

New member
מקפיץ למעלה....

קפיצ קפוצ

למעלה