חישוב תשלום

טליונת1

New member
חישוב תשלום

לא שאני עושה מליונים מהבלוג, אבל סתם שאלה של חישוב: הגעתי, בשעה טובה, ל8000פלוס כניסות אבל כשהסתכלתי על תשלום לבלוגרים מצויין שמגיע סכום של 31.21 ש"ח, בעוד שאמור להיות תשלום של 80ש"ח לפי החישוב של 8 ש"ח ל-1000כניסות. האם משהו בחישוב שלי מוטעה?? אשמח אם תאירו את עיניי. (אני יודעת שמדי פעם עולה השאלה אם מישהו קיבל בכלל כסף מתפוז, אם כותבים בשביל לקבל כסף או לא וכו', אבל כרגע אני מצטמצמת רק לעניין החישוב הלא נכון )

suki da yo

New member
יש כל מיני סינונים.

למשל- כניסות מחו" לא נספרות, וגם לא יותר מ-10 כניסות לIP לכל עמוד ביום. כלומר- הן נספרות בסטטיסטיקה (וגם הרובוטים של גוגל) אבל לא בתשלומים. אישית, אני חושבת שיש עוד כמה מסננים שלא מספרים לנו עליהם, כי ההבדלים אצלי גדולים מכדי להיות רק כניסות מחו"ל, ואני לא רואה אף אחד נכנס לעמוד אחת בבלוג שלי יותר מ-10 פעמים ביום. אבל אני מסתכלת על זה אחרת- נותנים, אני אומרת תודה. לא בודקים את השניים של סוס שמקבלים במתנה.

טליונת1

New member
זה כבר אחרי הסינונים - מספר הכניסות מופיע

בעמוד של התשלום, אחרת לא הייתי מעירה, כי אני יודעת על עניין הסינון שלא חופף עם מספר הכניסות שנרשם בתוך הבלוג עצמו. (אגב 'נותנים'- האם קיבלת, והאם אפשר לדעת כמה? יש למה לשאוף?.....

suki da yo

New member
אז לא הבנתי את השאלה שלך, עדיין.

איפה את רואה הבדלים? כן, קיבלתי כמה פעמים כסף מתפוז. הסכומים לא גדולים, כך שאין הרבה לאן לשאוף. בואי נגיד ככה- אל תתפטרי מהעבודה. (וגם, באופן יחסי, הבלוג שלי מקבל הרבה כניסות..)

טליונת1

New member
בתשלום

בעמודה של התשלום כתוב שיש נגיד 8160כניסות והתשלום הוא כעשרים או שלושים ש"ח בערך, אבל שם הספירה היא אחרי הסינון אז למה הכסף אינו בהתאם? וכן, לא התכוונתי להתפטר..

suki da yo

New member
מה זה אומר "העמודה של התשלום"?

אני רואה בעמוד של התשלומים רק כמה כסף צברתי בלי מספר כניסות. כשאני מוציאה דוח תשלומים, הכניסות שתפוז סופרים מתאימות לכסף. מה שמופיע לך תחת סטטיסטיקות אלה הסטטיסטיקות כניסה השלמות, ללא הסינונים של תפוז.

seymore butts

New member
אם כבר העלית את הנושא שאלה לבצלאל

למה אתם לא מאפשרים העברת תשלומים לגוף שלישי במקום אליי ישירות ? אני יודע ששאלתי זאת בעבר אבל עד היום לא זכיתי לתשובה רצינית.

למעלה