חישוקי מגנזיום-כן או לא!

חישוקי מגנזיום-כן או לא!

שווה להשקיע בהם? עולים 2800 ש``ח לרנו מגאן. מהם היתרונות? מה זה נותן לנו? דני

עמרי 24

New member
למה לא?

אם יש לך את הכסף אני בעד. למען האמת הם לא נותנים די הרבה ולפי מה שאני יודע גם לא מדובר ממש במגנזיום,אלא בסגסוגת מתכות מבריקה שמוסיפה קצת חיים לרכב. באופנועים ומכוניות ספורט זהו גורם שממש משפיע מכיוון שמדובר פה בתוספת משקל (גלגלי ``מגנזיום`` הם קלים יותר) אז אם יש לך כסף ואתה אוהב את המראה - אני בעד. אם אתה חושב לשפר ביצועים, שכח מזה

alexsam

New member
טוב תראה.....

מגנזיום ב2800 ש``ח??!!! זה לא מגנזיום אלא אלומיניום, מגנזיום עולים בערך 2000 ש``ח כל חישוק. זה נותן לנו מראה יותר יפה לאוטו חוץ מזה לא הרבה. אם זה היה באמת ממגנזיום זה היה נותן לך היתרון בזה שהיית מוריד משקל מהאוטו וזה מוסיף מהירות וכו, אבל חישוקים מאלומיניום לא מורידים מהמשקל בגלל שציפוי מבריק שלהם שוקל לא מעט. חסרון שלהם (לא של אלא שממגנזיום אמיתי) שאתה תצתרך לעשות כיוון פרונט בתדירות יותר גבוה בהרבה ואם יש פגיעה כל שהיא בחישוק לא תוכל לישר אותו אלא יהיה צורך לקנות אחד חדש. מה שכן וזה מאוד חשוב כאשר אתה קונה חישוקים מסוג זה אתה צריך להלביש עליהם גם צמיגים חדשים בגלל שצמיגים ישנים כבר התאימו מבחינת צורה את עצמם לחישוקים קודמים וכאשר אתה מרכיב צמיגים ישנים על חישוקים חדשים הם נוטים להתפוצץ וזה אגב הורס את החישוק. אלכס.

למעלה