ככה לא משכנעים
הודעה זאת לא מופנת ישירות אליך, כי אתה בן אדם מאופק, אלא לכל אלה שהגיבו בתוקפנות ובקללות והשיגו תוצאות הפוכות לאלה שרצו. יתכן מאוד שלאדם הזה מגיעות כל הכינויים שנתנו לו המגיבים, אבל לא זאת היתה המטרה. המטרה היתה לשכנע את הבן אדם לא לבצע חיתוך הזנב. ובמקום להסביר לו בשקט ובעדינות על כל הסבל שייגרם לכלבתו ועל התקן המאפשר השתתפות בתערוכות לכלבים עם זנב, על קיום החוק האוסר ניתוחים מהסוג הזה וכו´, כולם תקפו אותו בצורה לא המתקבלת על הדעת. ומה שמוזר זה שכל אלה שקללו לא קיבלו שום הזהרה מהמנלת הפורום.... זאת לא הדוגמא היחידה לשימוש בשיטת ההתקפה בפורום חיות מחמד. לאותן תגובות תוקפניות זכו כל אלה שחיפשו זיווג לחיותהם. וגם במקרים ההם המטרה לשכנע את האנשים לעקר/לסרס את חיותהם, לא הושגה. אני מציעה להנהלה ולמשתתפי הפורום חיות המחמד ללמוד לקח ובמקרים דומים לנהל שיחה בנושאים כל כך עדינים בנימוס ולשמור על קור רוח, כי בסופו של דבר מי שמפסיד בוויכוחים כאלה, זה החיות המסכנות. לא יכולתי להגיב בפורום עצמו עקב הנסיבות היודועות לך, לכן ניצלתי את ההזדמנות להגיב כאן. אני מבקשת לשים קישור בפורום חיות מחמד להודעה זאת, כי צר לי מאוד על התוצאות של הדיון המדובר, וחשוב שכולם יבינו למה.