חיתוך בבשר החי.

אושר מ

New member
קראתי והזדעזעתי

אני לא מבינה בזה בגרוש. אבל למה לחתוך זנב??

לילךLilach

New member
למה???

כי יש אנשים שחושבים שבעלי חיים זה כמו רהיטים ובגדים ,שאפשר לחתוך ולעצב אותם באופן אופנתי.

מ י א ו

New member
ככה לא משכנעים

הודעה זאת לא מופנת ישירות אליך, כי אתה בן אדם מאופק, אלא לכל אלה שהגיבו בתוקפנות ובקללות והשיגו תוצאות הפוכות לאלה שרצו. יתכן מאוד שלאדם הזה מגיעות כל הכינויים שנתנו לו המגיבים, אבל לא זאת היתה המטרה. המטרה היתה לשכנע את הבן אדם לא לבצע חיתוך הזנב. ובמקום להסביר לו בשקט ובעדינות על כל הסבל שייגרם לכלבתו ועל התקן המאפשר השתתפות בתערוכות לכלבים עם זנב, על קיום החוק האוסר ניתוחים מהסוג הזה וכו´, כולם תקפו אותו בצורה לא המתקבלת על הדעת. ומה שמוזר זה שכל אלה שקללו לא קיבלו שום הזהרה מהמנלת הפורום.... זאת לא הדוגמא היחידה לשימוש בשיטת ההתקפה בפורום חיות מחמד. לאותן תגובות תוקפניות זכו כל אלה שחיפשו זיווג לחיותהם. וגם במקרים ההם המטרה לשכנע את האנשים לעקר/לסרס את חיותהם, לא הושגה. אני מציעה להנהלה ולמשתתפי הפורום חיות המחמד ללמוד לקח ובמקרים דומים לנהל שיחה בנושאים כל כך עדינים בנימוס ולשמור על קור רוח, כי בסופו של דבר מי שמפסיד בוויכוחים כאלה, זה החיות המסכנות. לא יכולתי להגיב בפורום עצמו עקב הנסיבות היודועות לך, לכן ניצלתי את ההזדמנות להגיב כאן. אני מבקשת לשים קישור בפורום חיות מחמד להודעה זאת, כי צר לי מאוד על התוצאות של הדיון המדובר, וחשוב שכולם יבינו למה.

זיו25

New member
אז ככה.

קודם כל שלום. 1. אני מציע לך לבדוק את כרטיס המשתמש של הבחור, ולראות במי מדובר. 2. נכון, היה שם שימוש בשפה לא קלה. כל אחד דרכו להביע את הזעם שחש באותו הרגע על ההתעללות שהוא רוצה לבצע לכלבה. 3. עינייך הרואות שניסיתי להסביר לו בטוב, אך ללא הועיל. בברכה, זיו.

מ י א ו

New member
בגלל שאנשים כל כך רצו להביע

את הזעם שלהם, הם הפסידו את המטרה עצמה - למנוע מבחור לבצע את מה שהוא רצה. במקום להתמקד על העניין, הם הציפו אותו בקללות והוא כבר לא הקשיב לדברים החשובים שנאמרו, אלא התגונן מההתקפה עצמה. שתדע לך, אני עד היום היתי בטוחה שלכלבים מגזעים מסוימים חותכים זנב ושזה לטובת הכלב, ולא עלה בדעתי שזה מנוגר לחוק, שזה פוגע בכלב וכו´. אז לא מתנפלים על בן אדם כמו להקת הזאבים על הטרף, אלא מסבירים בסבלנות ובלי קללות. לתקוף ולשכנע - לא הולך ביחד. וכבר אמרתי לך שאני לא מתכוונת להודעות שלך, הן פשוט תבעו בים של תגובות תוקפניות ולא ענייניות.

למעלה