חיתוכיות לימון
עושות חמצמוץ בפה ומתוק בנשמה
http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2529478#response
המצרכים לבסיס הפריך:
100 גר` חמאה קרה חתוכה לקוביות
כוס קמח פחות 2 כפות
2 כפות גדושות קורנפלור
קורט מלח
רבע כוס סוכר
אופן הכנת הבצק:
לערבב היטב עם הידיים, לשטח לתבנית מרובעת
ולאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד הזהבה.
המצרכים למילוי:
4 ביצים
כוס סוכר
2/3 כוס מיץ לימון טרי
גרידת לימון שלם
רבע כוס קמח
1/2 כפית אבקת אפיה
אופן הכנת המילוי:
להקציף ביצים וסוכר,
להוסיף את יתר המצרכים ולשפוך על הבסיס האפוי.
להכניס שוב לתנור לעוד כ-20 דק` עד הזהבה קלה.
לפרוס כשזה קר ולהתענג

עושות חמצמוץ בפה ומתוק בנשמה

http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2529478#response
המצרכים לבסיס הפריך:
100 גר` חמאה קרה חתוכה לקוביות
כוס קמח פחות 2 כפות
2 כפות גדושות קורנפלור
קורט מלח
רבע כוס סוכר
אופן הכנת הבצק:
לערבב היטב עם הידיים, לשטח לתבנית מרובעת
ולאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד הזהבה.
המצרכים למילוי:
4 ביצים
כוס סוכר
2/3 כוס מיץ לימון טרי
גרידת לימון שלם
רבע כוס קמח
1/2 כפית אבקת אפיה
אופן הכנת המילוי:
להקציף ביצים וסוכר,
להוסיף את יתר המצרכים ולשפוך על הבסיס האפוי.
להכניס שוב לתנור לעוד כ-20 דק` עד הזהבה קלה.
לפרוס כשזה קר ולהתענג
