חי בחו"ל

GuyMan

New member
חי בחו"ל

אני גר כבר חצי שנה באנגליה. אני ישראלי בגלל באתי רק ללמוד לשלם בתעודה באנגליה. אני רק חרש עם הורים הם שומעים. עכת אני לומד בקולג הם עוזרים לי הרבה ללמוד אנגלית ומתמטיקה ולמצוא איזה מקצוע לעבודה יכול לעבוד בישראל. אני כל שבוע פוגש עם חרשים מהבריטים גם מהעולם וזה היה כיף לפגש את חרשי עולם כדי ללמוד מה שפת סימנים שלהם קצת למדתי שפת סימנים יוונית, איטלקית,אוסטלרית,בריטית, ארה"ב. ולי נוח בבריטניה אבל אני כבר מאוד מתגעגע לחופי ישראל. אם יש לכם שאלות.

Aaihud-Aleumi

New member
איפה זה ביה"ח במידלסבורו, אנגליה ?

היי עכשיו יש רופאים שעושים ניתוחים-מהפכנים מחרשים לשומעים וזה נמצא בבית החולים במידלסבורו, אנגליה ... אז איפה זה? אתה גר באנגליה אז איפה זה ביה"ח במידלסבורו, אנגליה ? המון תודה מקרב לב מחכה לתשובה

GuyMan

New member
ביה"ח במידלסבורו

לא שמעתי על זה אני גר בדרבי, מצטער זהו שאלה טובה.

black_magic

New member
וואו!!!

אני מזה מתה ללמוד באנגליה באוניברסיטה!! אנגליה זאת מדינה מהממת! אתבה לומד באוניברסיטה רגילה או של חירשים?

GuyMan

New member
קולג

מצטער אני לא לומד באוניברסיטה אני לומד בקולג של חרשים שמו DCDP = Derby college for Deaf People זה מאוד טוב לחרשים ויש שם מגוריםץ

GuyMan

שלום לך! קוראים לי אבישי! אני מופתע שאתה לומד באנגלית ושמחתי לשמוע כי התעניינתי לימוד בארה"ב אוניברסיטה של חרשים בוושינגטוןבשנה הבא! ההורים שלי הציעו לי לימוד באנגליה ואמרתי להם אני לא יודע אם יש באוניברסיטה או קולג באנגליה כזה אותו דבר מה שלומדים חרשים מבינלאומי בארה"ב! אולי תוכל לעזור לי ותן לי עצות ממך! יש לי דרכון צרפתי ואפשר לימוד שם וגם לעבוד! אני יודע קצת בשפה סימנים של אנגליה כי הייתי באוסטרליה וניו זילנד שניהם אותו דבר ואני לא אוהב שפה שלהם כי לא נוח לי ואני מעדיף אסל של ארה"ב ,לא חשוב מעניין אותי מאוד לדעת על עצות ממך אני יודע לכתוב ולקרוא באנגלית אבל לא יספיק ולכן אני רוצה לימוד ולהתשפר באנגלית זה הכי חשוב לי ,גם אני רוצה לימוד במחשבים! ממני אבישי נגב מצפה לשמוע ממך בקרוב!

GuyMan

New member
לאבישי נגב

שמחתי לשמוע על הזה. אם אתה רוצה ללמוד מחשבים באנגליה שם יש כמה חרשים כמוך ללמוד מחשבים. ואיך אתה רוצה לגור באנגליה או ארה"ב ובארה"ב שם טוב מאוד ללמוד בקולג ולי באנגליה יותר טוב כי קרוב לישראל. יש לי דרכון בריטי ויש לך דכרון צרפתי זה טוב אפשר ללכת לשגרירות במקומות כדי לקנות לנוסף דכרון איזה אתה רוצה... גם אני כמוך שאני לא מצליח באנגלית כעת אני מתקדם יפה. תספר לי למה ההורים שלך הציעו ללמוד באנגליה ואתה רוצה בארה"ב. לפני שנה ההורים שלי הציעו לי ללמוד באנגליה כי ישראל מרחק קרוב לאנגליה וארה"ב רחוק מהזה ישראל אולי 9 שעות מהטיסה אני לא בטוח. נכון אני יודע ששפת סימנים של בריטית שונה מהארה"ב מתחיל חשבתי זה אותו שפת סימנים של ארה"ב למרות בגלל שפה שלהם רשמית היא אנגלית נכון ופותעתי שזה שונה מהשפת הסימנים. הצעות היא: א. אם יש לך כסף מספיק כדי לשלם ללמוד וכל זה טוב בגלל אחכ שתשלם כל. אתה מקבל חינם מיניקום או פקס או חצי מחיר לכל חנות תלוי כרטיס של קולג או אוניברסיטה.(בגדים, דיסקים ועוד כמה....) ב. הכי חשוב במדינות אחרת תהיה שם יש קרוב משפחות או חברים בגלל אחרת אין לך כזה אתה בדרך איבוד. ממני גיא יש לי הרבה עצות אבל תלוי שאתה שואל אותי איזה שאלה.

GuyMan

שכחתי להוסף משהו בקולג יש חרשים מכל עולם לומדים שם,אם כן? אולי תוכל תספר לי איך הם? נחמדים ?מתייחסים אלייך יפה? תודה ממני אבישי נגב

GuyMan

New member
בקולג יש חברים או לא...

בקולג יש שם חברים כמה באו מהעולם למשל אפריקה או דרום אמריקה או הודו או אוסטלריה או רוסיה ויש עוד מתחיל שהגיעתי לקוגל בפעם ראשון בחיים שלי לא פגשתי עם חרש בא מהעולם ולא הבניתי מה הם אמרו לי מהרתי חשבתי הם שנאו אותי בגלל בשום שאני יהודי וכמה חודש טעיתי כי לא הבניתי מה הם אמרו לי לאט ואט למדתי את שפת סימנים שלהם מאוד שונה מישראל אני זוכר מהחברים שלי מישראל שאל אותי איך אני מרגיש באנגליה אני אמרתי לא טוב לי בגלל הם הציקו לי (כי לא הבנתי מה אמרו לי) ואז יש לי חברה היא גם חרשית והיא יחסית לי טובה מאוד. חברים שלי בריטים טוב גם הם יחסיים לי וגם ספרו לי בדיחות גם כיף בפעילות. ויש כמה נחמד יותר מישראל.

GuyMan

New member
אתר אינטרנט של קולג של חרשים

היי לכולם אני לומד בקולג של חרשים אתם תראו מה יש שם.

hubk !!ֱ

New member
הי

אני בן 15 שאני יגמור את תיכון אני יעבור לאמריקה או מקום אחר שמעתי שיש גם באנגליה אז אולי גם ילמד שם , כל כבוד לך שאתה מספר לי , אני שואל אותך אבל אל תצחק אם יש חירשים ערבים בערבי סעודית , עירק , אירן אם הם לומדים איתך איך הם מתייחסים אליך ? מצפה לתשובתך

GuyMan

New member
לhubk

זה שאלה טובה יש לי חברים הוא מפקיסטן הוא יודע שאני ישראלי אבל לא מפריע לו אנחנו מדברים רק טובים גם משבר על מדינות ישראל פקיסטןועוד כאלה. לא חשבתי על חרשים מערבי סעודית או עירק או אירן אף אחד לא פגשתי משהו שונא אותי משום שאני ישראלי בגלל לא פגשתי בקולג הוא בא מאירן או עירק ואו עבד סעודית

חירשים ערבים

לא שזה ממש מרגש לפגוש חירשים ערבים אבל פגשתי ספורטאים חירשים ערבים מאלג´יריה ומסעודיה וגם מאירן (אלה לא ערבים) באולימפיאדת החירשים ברומא. האלג´יראים היו בסדר אבל לא היו מוכנים להצטלם עם ישראלים, הסעודים הם בני זונות והאיראנים כל כך התחנפו למשלחת הישראלית שלא ידענו מי מתלהב יותר ממי, הישראלים מהאויב האיראני או האיראנים מהאויב הישראלי.

תוספת

נזכרתי במשהו מצחיק על הסעודים.. כשהם שמעו שאני מישראל הם נבהלו כל כך שאפשר היה לחשוב שאני שד שבא מהגיהינום

GuyMan

New member
לאקסצנטרי

היי איך אתה יודע שאני אח של אלכס אם אני מכיר אותך? אני לומד בTECHNOLOGY INFORMATION זה קורס של מחשבים

למעלה