חי בסרט בלי פוקוס ובלי סאונד

הודגיק

New member
חי בסרט בלי פוקוס ובלי סאונד

א. קודם כל , איך היה "המפגש המאולתר " ? הבנתי שעושים מפגש בתאריך אחר , בוא נתחיל לדבר על יום שישי הראשון בחודש ספטמבר (אם אין עם זה בעיות ) - ככה נוכל לתכנן מי מגיע , מתי , איפה , מה מביאים , טוב ? ב.אני בעומס מטורף (ובשפת הרחוב : עומס-אחושרמוטה ) : יש לי לערוך 3 סרטים עד ל1 לאוגוסט , להכין סרט לבר-מצווה גם ל1 לאוגוסט , להעביר את תכולת הדירה שלי להורים ( גם אני חוזר לגור איתם) לפרק ארון , מחשב עריכה , ושאר ירקות , חוץ מזה אני על 12 שעות שינה שבועיות מה שאומר שאני מדמיין 90% מהמציאות שלי כרגע . ג. אני עייף! ד.חיבוק למתחבקים ! ה. זה אות נחמדה ! הודג'יק. נ.ב. ההקרנות שלי הן ב 31 ליולי , ו1 לאוגוסט והפעם ההקרנות הן לסרטים , אחלו לי הצלחה !

2006../images/Emo35.gif

סתם... סתם... היה ממש נחמד במפגש :), אכלנו, שתינו, קישקשנו... ספטמבר נשמע לי רחוק.. בהצלחה עם כל העשיה ובעיקר עם הסרטים

נמלולה

New member
לא ידעתי...

שאתה עורך סרטים. על מה אתה עורך? אני למדתי עריכה במכללה, וזה מה שאני רוצה לעשות בחיים. מה אתה ממליץ? למדתי על final cut pro ואני רוצה ללמוד על avid תספר לי על העריכות שלך... תודה

נמלולה

New member
הכל

מאיפה למדת? איפה אתה עובד? האם חש בתחום עבודה? ואיפה כדאי לי לחפש? איזה סוג סרטים אתה עורך?

הודגיק

New member
מעניין

דבר ראשון , אני עדיין לומד . אני לומד במכללת הדסה בירושלים. אני הולך להתמחות בעריכה ובימוי . אני עדיין לא עובד פורמלי בשום מקום , אבל חלטורות אני עושה : אני עורך סרטי חתונה , בר-מצווה וכל מיני זבל כאלה . חוץ מזה אני עורך סרטי תדמית ( חברת "REDLER " ). כיום אני עובד על כמה סרטי גמר של חברים שלי ושלי כמובן. לגבי חיפוש עבודה - הלוואי והיתה לי תשובה ( הייתי מחפש בכל מיני חברות הפקה או גופי שידור כאלה ואחרים ) . לא הבנתי את השאלה :" האם חש בתחום עבודה ? " רק בריאות , הודג'יק.

נמלולה

New member
האמת..

עכשיו שאני חושבת על זה גם אני לא זוכרת מה רציתי לשאול. יש לך בבית מערכת avid? איפה אתה עורך את כל החלטורות האלה?

ihovav

New member
אני דווקא הבנתי את הכוונה

של השאלה שלך להודגיק: האם יש עבודה בתחום?... (לא? טעיתי?)

הודגיק

New member
כן יש לי

יש לי Avid בבית ... אבל יום א' זה נגמר ! אני בד"כ עורך חלטורות בבית ולפעמים אני עורך במכללה.

למעלה