חי בפלורנטין חולם על ניו יורק סיטי

עמית22

New member
חי בפלורנטין חולם על ניו יורק סיטי

נושא חדש, השכונה שבה אתם גרים, בחרתם אותה מראש או שהיא פשוט היתה מסביב לדירה שאהבתם? אני החלטתי שאני אגור בפלורנטין באמצע החיפושים, פשוט התאהבתי בשכונה ונהניתי מהאנרגיות שלה. היא מזכירה לי את הודו
אני יחיד ומיוחד וכל השאר פשוט קובעים לעצמם איזור כללי לחיפושים או שעוד מישהו בחר/בחר שלא, לגור בשכונה מסויימת?

עמית22

New member
אם כל אחד יספר על השכונה שלו/ה

אז יהיה לנו אחלה מאגר מידע לחיפושים של השנים הבאות...

אצלנו היו אילוצים של מקום

בגלל שחיפשנו ביחד את הדירה (השותפים), היו אילוצים של לימודים ועבודות שהכתיבו את המיקום הכללי: היה צורך בהרבה תחבורה ציבורית, כמה שפחות פקקים כי כולנו יוצאים מהעיר על בסיס יומיומי, וחוץ מכל אלו היתה לנו העדפה לרחובות שקטים וירוקים עד כמה שאפשר. זה הותיר לנו פחות או יותר את צפון ועוד-יותר-צפון ת"א. אבל מעבר לשיקולים, אני אוהבת את האיזור בו אני גרה בדיוק בגלל השקט שבו, הנידחות שבו, אווירת העיר הקטנה שהוא משרה. ת"א באופן כללי לא מרשימה אותי כעיר: היא מכוערת, מפויחת, לחה וגועלית. יש בה הרבה בתי קפה, זה נכון, אבל אני מעדיפה את בית הקפה שלי קטן ושכונתי, צרפתי ככל האפשר.

newKiticat

New member
אני מפנטזת

המון על מרכז תל אביב. אבל אני מנחשת שאם זה יהיה רחוק מהאוני' כשאני אלמד או מהעבודה זה ייקח עדיפות על הפנטזיה שלי...

מה שלי חשוב זה

לגור במרכז העיר עם גישה לכל מקום, ומי שחי כל חייו בעיר לא יוכל להבין אותי. אחרי שנים של מחיה במקום שבו אם אין לך רכב צמוד אין לך ממש אפשרות לחיות, אם מתחשק לך שוקולד ואין בבית אתה צריך למצוא מישהו שיקפיץ אותך לסופר או ללכת ברגל כ-20 דקות, בשביל לראות סרט תצטרך לנסוע חצי שעה וזה רק אם יש לך רכב ובקיצור - הדבר האחרון שאני מחפשת זה את השקט והשלווה, את זה חוויתי מספיק. רוצה לחיות!

קישקוש

New member
השכונה שלי...

האמת- היא נוראית! חצי מהשכנים שלי הם אנשים עם הפרעות כלשהן. אחת שיושבת כל היום על הספסל ברחוב ומדברת אל עצמה. אחד שמנגן כל היום בסקסופון שלו. אחד שלא הצליח להתאפק באיזה יום, והחליט להשתין ליד העץ ברחוב. אחד אחר, זקן, כל היום מסתובב במרכז המסחרי. וכו' וכו'.. (יכולתי להמשיך עוד הרבה.) אז הסיבה היחידה שבחרתי את הדירה שלי במיקומה הנוכחי,היתה המיקום המעולה שלה - 10 דקות הליכה איטית ברגל מהעבודה. מה יכול להיות יותר טוב??

למעלה