חי חי חי זה מצחיק אותי אתם תאהבו את

purple fairy

New member
כולם!!!!דחוף!!!../images/Emo25.gif

אוקי... רק רציתי להגיד תודה לעידן- מנהלת הפורום הזה... ולמסור ד"ש למעיין- מנהל איתה... תודה לעידן כי היא ילדה ממש ממש מתוקה ויש לכם מזל שיש לפורום הזה מנהלת כזאת.... הכרתי אותה לפני בערך שנה וחצי.. היא כבר ישנה אצלי פעם ועכשיו במהלך סוכות ישנתי אצלה איזה שלושה ימים (שני לילות...) אז תודה עידן וכולכם תדעו שהיא אחלה של ילדה!!! אוהבת נועה.

ghony

New member
נו פרובלמו

בשביל לראות הודעה לחצי על נושאה בשביל לראות פרטים על הבן אדם לחצי על שמו הפורום פה מתעסק באגדות אורבניות (אגדות עירוניות) לדוגמה הבנאדם שאסף אישה בטרמפ השאיל לה את המעיל הלך להחזיר לו את המעיל גילה שניא מתה ועל הקבר שלה היה את המעיל שלו... וזה גם מתעסק (לפעמים...) באגדות רגילות (שלגיה,סינדרלה וכו´) אני מפרסם פה תעלומות ואת מוזמנת להשתתף בפורום! wellcome!

zViper

New member
הייי בקשר לאגדה על המעיל..

עד כמה שידוע לי, זה אכן סיפור אמיתי שקרה לשחקן טלי סאוואלס מקוג´אק(ז"ל) שבאחד הלילות שחזר לביתו, בדרך אסף מישהי שנראתה מפוחדת עירומה כביום היוולדה. הצפע. (נ"ב:מנסה להזכר היכ קראתי את הסיפור הספציפי, נדמה לי באחד מסדרת הספרים: הסיפורים הכי .... בעולם) זו סדרה של כ-5-6 ספרים: המדהמים, המפחידים, המפתיעים, המצחיקים ועוד...

ghony

New member
חבר´ה כמה שאלות...

1) אני מתחיל לכתוב סיפורי מתח ובלשים (עם הפתרון) אז אפשר בבקשה רשות לפרסם אותם פה? 2)דגי מה עם תוצאות הסיפור ע"פ התמונה של האש? 3)עידן אולי תחליפי סקר? 4)ועידן אולי תחליפי את הכותרת שרצה למעלה בגלל שזה האגדה מלפני איזה 4 חודשים???????

Idan91

New member
שמע,

הודעה כזאת לא לגמרי מתאימה לפורום, אלא יותר למסרים האישיים, אבל בכל מקרה- אם סיפורי המתח שלך מתקשרים איכשהו לנושא הפורום אתה יכול ואף מוזמן לפרסם אותם, אם אין שום קשר... יהיה נחמד אם תפרסם פעם-פעמיים באיזו הודעת
, אבל בלי להגזים.

blueirus

New member
חי חי חי זה מצחיק אותי אתם תאהבו את

זה תתבוננו בדירה השקטה כ40 שניות ותמצאו חתולה מה זה חמודה ועדינה. תגבירו גם את הרמקולים, בשביל הרוח הספורטיבית.

Idan91

New member
המממ..

נראֶה לי שזה כבר פורסם כאן בעבר, בכל מקרה- זה מ-מ-ש הפחיד אותי כשראיתי ושמעתי את זה... אין לך מושכ כמה נבהלתי!

ד ג י

New member
לא נעים לי להגיד אבל בתחרות...

אף אחד לא הצביע והחלטתי שאני לא אצביע כי אני לא רוצהשקול אחד יקבע את התוצאות אז אין מנצח אם אתם רוצים אני יכול להעלות עוד תמונה ותכתבו אליה סיפור

Idan91

New member
מה לעשות,

כשיש כמה דברים לא כ"כ קשורים (אבל לא עד כדי כך לא קשורים), פשוט משרשרים אותם אחד לשני.

blueirus

New member
אכן יש פה בלגן

לא נתנה צ´אנס להודעה הזאת לקבל תגובות. עכשיו יש יותר מדי תגובות על יותר מדי נושאים. מערבולת

noa 24

New member
../images/Emo5.gif אימלללהה, אחד הדברים המפחידים

שראיתי נתתי צרחה הערתי את כולם

אני לא נבהלתי...

זה היה ברור שזה אמור להפחיד... פעם מישהו שם קישור למשהו ואז פתאום מישהו בא... מזה פחדתי והיינו מלא אנשים אז רק אני ועוד מישהו ראינו ואז אמרנו להם להסתכל טוב טוב והם גם נבהלו...

blueirus

New member
אתה מתכוון לקישור הזה

עם השקית הכחולה והמסדרון? שני הקישורים הללו נמצאים בכרטיס האישי שלי בתור לינקים

למעלה