|חי

junny

New member
|חי../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif../images/Emo65.gif../images/Emo25.gif../images/Emo141.gif../images/Emo23.gif

(אני) פייתון היקר המון מזל טוב (ואני מאוד ישמח לשמוע מה הגיל האמיתי שלך ולא על סיפורי אני וויקטור היינו בפלמ"ח ביחד. המון אושר אהבה וכמובן כסף חשוב לא פחות. איך אתה חוגג? קוסם? ליצן? בר טוב עם הרבה חברים ושתיה? ג'ני נ.ב. אני יכולה להיות בועדת יומהולדת???

The Abbott Girl

New member
פייתון יקירי ../images/Emo24.gif ../images/Emo72.gif

המון המון המון מזל טוב!
שיהיה לך המון אושר, יותר עושר מקתרין צ'נסלר, והעיקר: תגנוב כבר את כריס מפול הנחנח!!! אז בואו נרים כוסית
או
למי שמעדיף לכבוד היומולדת של פייתון.

מזל טוב לפייטון! ../images/Emo166.gif

לפייטון החביב יש יומולדת באביב גדל הוא בשנה אך כלום לא השתנה לפייט תמיד היתה רוח צעירה והוא כותב חמשירים בצורה אדירה בולים הוא אוסף לרוב ויש לו טעם טוב את בילי אתן לו במתנה והשמחה תהיה רבה מזל טוב פיי-טון תישאר כזה גאון אוהבים אותך המון

python 4

New member
../images/Emo99.gif

שיר למבוגרים בלבד
(זה אומר - אני וצ'רמד, כל השאר נא להתעלם) שיר הלל לצהובון צהובונוש המשורר שחבל לו על הזמן; אותי הוא מעורר עכשיו אני חרמן אין לו אח ורע איחל לי איחולים אך מאיפה הוא יודע שאני אוסף בולים? מתוק הוא צהובון חמוד ולא דבילי כזה פשוט בון בון סידר לי דֶייט עם בילי גדול חמוד וחם מילותיו אינן ריקות מכור הוא לצח"מ וגם קצת לתשוקות אח, איפה עוד אמצא בחור כזה בָּנָלי שטוב במצי**
ולא רע באָנַ**

python 4

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo9.gif

רוניתוש, מתי המתנה שלך תידפק על דלתי?

SupeRonit

New member
../images/Emo26.gif

אני עדיין מחכה לשלי
ודרך אגב-היא לא נכנסת בדלת,היא תגיע דרך החלון . . . . . . . .

SupeRonit

New member
ואם תשים לב לתאריך

תראה שבאופן אירוני אני יכולה להגיד לך בדיוק מה שאמרת לי

שמיצית

New member
פייתון|!מזל טוף../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif

המון המון מזל טוב ליומולדתך
שתתגשמנה כל משאלותיך, שתמשיך להצחיק אותי עם כל הודעה שאתה כותב
שתהיה בריא ותצליח וכל מה שחשקה בו נפשך
לעוד המון שנים מאושרות

dviridit

New member
אני רוצה לכתוב חמשיר/לפייטון האדיר

אותך אוהבים כולנו מאד ולך נאחל זאת במלוא הדר והוד מזל טוב ושפע ברכות ואיחולים לרוב יום הולדת שמח לפיטון המבדח שאותי תמיד תמשיך להצחיק ותמיד יש לך רעיון מבריק בקיצור תישאר מלהיב ומגניב עידית דביר מאחלת שאותך כל כך אוהבת

ים כחול

New member
מזל טוב לבחור משעשע ../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif

תמשיך לשמח אותנו בהומור שלך והמון אושר הצלחה ובריאוות
מכל הלב ימוש

מ../images/Emo20.gifז../images/Emo20.gifל../images/Emo20.gif../images/Emo20.gifט../images/Emo20.gifו../images/Emo20.gif

מזל טוב יקירי מכל ה-
, כל מה שתרצה הלוואי ויתגשם...
, בעיקר אני מאחלת לך להיות בהופעת האיחוד של "אבבא", במידה ותהיה הופעה כזאת... ושוב מזל טוב!!!

Dawn12

New member
../images/Emo77.gif מצטרף לברכות! ../images/Emo65.gif

!HAPPY BIRTHDAY
תמשיך להיות שנון וקורע כמו שרק אתה יודע, תמשיך להתעמק ולערוך מחקרים על הנושאים הכי בוערים, שהרוח הצעירה והשובבה תמשיך גם בעתיד לנשוב בך, ובקיצור - תמשיך להיות אתה! מזל טוב!

דרך אגב, התאריך הזה באמת מיוחד

מעניין אם שמתם
היום בדיוק לפני.... חודש היתה לי יומולדת
איך הזמן עובר, אני לא מאמין שעבר כך כך הרבה זמן

dviridit

New member
אז יום הולדתך חל ב 22 לפברואר ולא

ידעתי.? או,,,,,,,, לא יצא לי לברך אותך. לא נורא! תסלח לי ובשנה הבאה אני מבטיחה שזבה לא יקרה.. העיקר הכוונה אז מזל טוב לך אחרי חודשיים.

למעלה