חכה 2 חלקים

ericd

New member
חכה 2 חלקים

ברשותי חכה 2 חלקים של חברה איטלקית בשם pucci החכה בעלת אורך 2.2 מטרים וכתוב עליה solid glass לחכה מס טבעות מאסיביות מצופות כרום כאשר הטבעת העליונה הינה טבעת קרמית אין נתוני משקל זריקה וכיוב {קנו לי את החכה לפני 15 שנה מאיטליה}. א- האם החכה טובה לזרזור?? ב- באופן כללי איך יודעים לאיזה גודל דג מיועדת כל חכה??

paluta

New member
תשובה חלקית

כמעט כל חכה 2 חלקים אפשר לזרזר איתה החכה שאתה מתאר נשמעת טובה לגרירה מסירה אם כי אפשר לזרזר איתה אמור להיות כתוב על החכה משקלים 100 - 250 גרם או מספרים אחרים על מנת לדעת יותר טוב מה קושר הנשיאה של החכה שלך אפשר לחבר לה רולר וחטו מתאים ולהשחיל את החוט דרך הטבעות ואז לקשור לקצה החוט משקולת (למשל בקבוקי 1.5 ליטר מלאים ולהרים את המשקולות כל פעם להוסיף עוד ולראות האם החכה מסוגלת לשאת את המשקל - כמובן זה תלוי גם בחוט וברולר שאתה משתמש בו - רק זהירות עודף משקל עלול לגרום לקריסת החכה ולפגיעה בה ולכן יש לעשות זאת עם רגש בכל מקרה אם יש נתונים של מספרים בגרמים תן דיווח נענה לך - זה יענה על השאלה

ericd

New member
המשך........./images/Emo19.gif

אין שום נתון מספרי על החכה ואולם אם היה מה ניתן להסיק מזה ??? הרי מדובר במשקל הזריקה נכון או לא ??? בקשר לשיטה עם הבקבוקים אני מפחד לשבור את החכה אפילו מבקבוק אחד.

paluta

New member
ניתן להסיק

נכון זה משקל הזריקה - בגדול נתון זה מספק לך מידע על יכולת הנשיאה של החכה משקל קטן משמעו יכולת נשיאה של משקל נמוך ומספר גבוהה בהתאמה אם לא תנסה לא תדע - אפשר לעשותזאת בהגבלה - להניח את המשקולת על הרצפה ובעדינות ולאט להתחיל להרים - אם תראה כיפוף ברדיוס קטן ועדיין המשקל לא התרומם אזי תוכל להתחיל לחשוש אני נוטה להאמין שאם החכה שלך הייתה מאוחסנת בתנאים נאותים היא שמישה וחזקה כי בדרך כלל חכות שרשום עליהן שהן full glass מיועדות לגרירה מספינות והן חזקות וגמישות כאחת אז בקיצור אם תמיד תעשה את מה שתמיד עשית, תגיע תמיד לאן שהגעת -

למעלה