חכות דייג

תמירסגל

New member
חכות דייג

אני מבקש מידע על חנויות באיזור המרכז שמוכרות חכות לדייג במחירים הוגנים. כמו כן אבקש המלצות לדגמים מומלצים של חכות לדייג חובב ומתחיל. בברכה תמיר

אוריא

New member
ובכן,

נתחיל ברשימת החנויות שמופיעות כאן. תוכל לחפש הודעה קודמת שלי בנושא אבל בעקרון, אני בדעה שאם אתה רק מתחיל לדוג, ואתה לא יודע אם אתה דייג בוס (חכה עם מצוף) או רולר - כדאי לקנות משהו פשוט יחסית ולקחת בחשבון שאולי תרצה חכה מהסוג השני. בכל מקרה מומלץ בחום לקנות בחנות דייג מקצועית ולא בחנויות אחרות. תוכל גם להשתמש בהנחות לחברי הפורום. אם תתן לנו יותר פרטים כמו מה התקציב שלך, איזה סוג דייג אתה רוצה לנסות? ומה הנסיון הקודם שלך אם יש - נוכל לעזור לך יותר. בהצלחה וברוך הבא לפורום.

תמירסגל

New member
תודה על התגובה המהירה

אוריא, תודה רבה על התגובה המהירה. התקציב שאני מעמיד לצורך העניין הוא כ-250 ש"ח הדייג יהיה בעיקר בים. אין לי ניסיון קודם. אשמח באם תוכל להמליץ על דגם/ים והיכן ניתן לרכוש אותם. תודה תמיר

אז ככה.....

התקציב הוא בסדר אבל אני צריך לדעת אם מה אתה רוצה לדוג עם רולר או בוס. אז ככה רולר: תילך לאביב סחר בע"מ -עזרא זה ברחוב פינסקיר 2 הוא פתוח מ-9 בבוקר עד 2 בצהוריים קומה 1 ותבקש ממנו ציוד לרולר כלומר משקולות ,קרסים,מצופים אם אתה רוצים... לדייג משובר גלים. אנימציע לך לקנות רולר וחכה שאתה תבקש מה אתה רוצה לדוג למשל דייג משובר גלים אז הוא יביא לך חכה ורולר חכה 4 מטר בערך ורולר. בוס: תקנה ממנו (עזרא) בוס פיברגלאס 6 מטר פשוט וקרסים מס"12 ו10 זה עולה בערך עולה 50 והוא יעשה לך הנחה כי אתה מהפורום. מקווה שהבנת ביי מקווה ששהבנת...םמ

קצת המלצות

באם זה דייג במקלות זריקה. ורולר הייתי מציע לך ללכת על חכת דאם או ירוקה או אדומה.. אורך 4 מטר או 4.2 ולזה הייתי מצרף רולר במשקל והדודל המתאימים כמו אוקומה 3 לגרים גרפית. עם 2 שפולות. כלומר שני תופים לגלילת חוט או שקספיר 2020 רולר ברמה המספיק טובה לשלבי ההתחלה.. גם למי שאין לו הרבה נסיון חכה שכזו במה של כ140 שקל בערך.. ורולר שכזה ברמה של כ-140 שקל וזאת לפני ההנחות.. לזה מתווסף קצת ציוד ברמת ההתחלה .. קצת קרסים קצת מישקולות חוטים וזהו.. אני מאמין שבחנות שמכבדת את המקצוע ואת הפורום אתה תצא לאחר ההנחות ברמה של כ250 שקל באם בבוס אנחנו מדברים.. בדוק בוס 6 או 7 מטר רצוי לא כבד במיוחד עם הפריטים הנוספים כמו קרסים חוט מצופים .. אתה יושב על רמה של כ75 שקלים.. עם ציוד טוב.. ולכשתהיה.. דייג ותיק יותר בטח תרצה להוסיף אי אילו פריטים.. וכאלו יש המון.. פנסים לדייג בלילה.. ארגז .. מספרים ואו סכין קטנה טובה.. פלייר קטן וטוב.. טרמוס לקפה או תה .. כסא למקומות שאין היכן לשבת.. סטנד לחכה.. בקיצור יש המון פריטים.. אבל להתחלה.. זה מספיק.. אשמח לעזור ולענות על כל מיני שאלות

joko7

New member
רגע מורה רגע,יש ציוד חובה גם למתחיל

בלי פנס בלילה הוא יסתדר אתה חושב?? בלי כסא פלסטיק מינימלי על מה הוא ישב? זה דיג בכייף לא מסע השרדות אחי, תרמוס לנשמה זה פריט חובה ל4-5 שעות של דייג,סטנד לחכה זה אלמנטרי כמו דלק לאוטו,הוא בטוח לא ירצה שיקרה משהו רע לחכה החדשה שלו שלא לדבר על הנוחות שבעניין, אולר שוויצרי או לטרמן או איזה מולטי-טול שיבחר זה גם כן דבר נחוץ ביותר,ארגז פלסטיק קטן לשאת קרסים משקולות מצופים ושאר ירקות דיג מומלץ בחום, אז אני שואל את עצמי למה לרוץ 200 פעם לחנות??? לא עדיף שישקיע פעם אחת?? הוספתי מעט דברים על ה 250 ש"ח והגעתי ל 400+ אבל זו השקעה לשנתיים בשקט, לעניות דעתי 400-500 זה לא סכום בשמיים ואף אחד לא ירעב ללחם בגלל זה,פעם אחת ודי.

למעלה