חכם מצידך לחשוב על דירה בגיל 23

liati48

New member
חכם מצידך לחשוב על דירה בגיל 23

אבל לא כ"כ פשוט. בית זה לא רק בית. עם הבית מגיעות התחייבויות נוספות ולכן עלייך לקחת את זה בחשבון.
אני מאמינה שכשזוג קונה בית (כמובן עם משכנתא \הלוואות), הוא מודע לכל הדברים שמסביב ועושה לעצמו מערכת שיקולים מתאימה.
לדעתי זה גם הדבר הנכון, יחד, לבנות בית, 2 מוחות שחושבים על העתיד ויודעים לנהל את ביתם.
שוב, אני חושבת שזה חכם ונכון לחשוב על השקעות ועל העתיד אבל צריך לדעת ולהבין שעם קניית הבית זה לא מסתיים.

Purple Mushroom

New member
החיים לא פשוטים.

אם היה לי כסף (עוד 5 שנים עם עזרה), לקנות בית, גם בלי זוגיות, הייתי קונה אותו. (דירת חדר במרכז תל אביב בבקשה):).
ואחרי זה מחפש-\מוצא בדרכים קונבנציונלאיות או בלתי קונבנציונאליות בת זוג זמנית פחות או זמנית יותר, לחיים.
אפשר להתאמן בכל התחומים החשובים בחיים.
אבל בית קבע, זה יתרון, ובמיוחד בגיל צעיר כזה. זאת מחשבה חיובית, אופטימית :).

liati48

New member
אכן הם לא פשוטים..

לרגע לא חשבתי שהחיים פשוטים. לקנות בית עם זוגיות זאת ראייה שלי. בכל אופן אני חושבת שזה מתאים עבורי ולמסלול החיים שלי- לבד היה לי מאוד קשה.
אני חושבת שקניית נכס כמו בית, הייתי רוצה לקנות עם בעלי. מה גם שאם חושבים על מוסד הנישואים, המגיעים עם נכס מתחילים להתערער ולרצות לעשות הסכם ממון.
אני בטוחה שרבים חושבים כמוך והיו רוצים "דירת חדר במרכז תל אביב"- היום זה חלומו של כל צעיר..שוב, אני קצת בדעה אחרת. (נשמעת קשישה אה? ;))
מחשבה חיובית לחלוטין- הלוואי ובגיל כזה הייתה לי את היכולת והמקום לחשוב על בית :)

Purple Mushroom

New member
את צודקת.

ואני כבר לא צעיר. אני מבוגר. אבל בלי זוגיות קבועה כמו הצעירים הנורמטיבים. את לא נשמעת קשישה, את נשמעת מאוד הגיונית.
וצודקת גם בקשר להסכם ממון. אחרי הזוגיות שעברתי. הייתי שואף לזוגיות יותר מתאימה, ויותר איטית. (היה לי גם את זה ,ועזבתי, מהסיבות שלי).
בהצלחה לך, ולבעלך. בהצלחה לכולנו
בהכל. בחיים :)
.

למעלה