חכם, רשע, תם וזה שאינו יודע לשאול

Vintage

New member
שאלה חשובה !

או בעצם כמה שאלות... ולהלן השאלות : 1) למה אתם לא מעדכנים את הכרטיס האישי ? אנשים רוצים לדעת קצת פרטים עליכם , במיוחד בפורום הזה... 2) רק לי נראה הגיוני שבפורום סינגלס צריך להתהדר בתמונה בכרטיס האישי ? 3) מה קורה עם סדר פסח ?

רומנטי21

New member
מה קורה פה?

אני ממש ממש לא מבין מה הולך פה? מצד אחד אני רואה הודעות שיש פה כאלו שמחפשות מישהו רציני.. מצד שאני שמישהו כבר {אני} מפרסם הודעה על כך שאני חי ורציני ומחפש מישהי חמודה להעניק לה אהבה....התגובות לא מגיעות? אז מה באמת קורה פה? אתן פשוט משחקות אותה או שאתן מפחדות ממשהו?

רומנטי21

New member
היחיד שרציני פה באזור

מצטער לומר לכולכם אבל כנראה שבין הגילאים 18 - 21 אין פה ממש רציניות שמעונינת להכיר.. אין פה כאלו שהן רומנטיות... שאוהבות גם פאבים...ובתי קפה.. אוהבות את הים בערב.. אוהבות לראות סרטים... אין פה כאלו שמחפשות באמת באמת מישהו אוהב מישהו שנותן מעצמו.. וזה חבל... אבל....אני לא אתייאש...ואמשיך לחפש..אם לא פה אז באיזה פאב נחמד {אני מכיר כמה} ...תהנו לכן\ם פה..

ליאן.

New member
מה ?! אין התנפלות ??

רומנטי.. אם אתה רואה הודעות של בנות שמחפשות מישהו רציני, למה שאתה לא תפנה אליהן ? מה גם שכתבת את ההודעה שלך לפני כיממה, מציעה לך להתאזר בטיפת סבלנות.

במקום לחכות שיבואו אלייך ולהתלונן

על חוסר הרצינות, למה אתה מיוזמתך לא פונה לאף אחת? יש כאן בעמוד הקודם שרשור שלם של בנות 18+ ובכלל, תגובות לאורך השרשורים עצמם. אולי יש מישהי רצינית ומעוניינת, אבל מה לעשות, ביישנית.. למה אתה לא עושה את הצעד?

רומנטי21

New member
זאתי כבר ההודעה השנייה

תראו...זאתי כבר ההודעה השנייה שאני מפרסם פה... וגם כתבתי לשתיים או שלוש פה תגובות... ואין...כלום... אין תגובה... אבל חפיף... כאילו... אין לי בעיה להכיר פה מישהי ואין לי בעיה להכיר מישהי גם במציאות... דרך אגב...אם אתם מעונינים לבוא למסיבה טובה היום במוצאי שבת.. יש בתכלת {נמל תל אביב} אחלה מסיבה... תבואו לשער {תשאלו מי זה לירן או דורון תגידו להם שאתם מוזמנים של אלון והם כבר יביאו לכם הנחה חמודה מאוד.. ולמעונינות לראות אותי...אני מה שנקרא הצ´קר בכניסה..זה ששם חותמת על היד.. ואם יש פה בנות שרוצות להכיר בחורים חמודים או בנים שמעונינים להכיר בנות חמודות שמה זה המסיבה בשביל להכיר.. רק תגידו שאלון ספר לכם על המסיבה בפורום

תגיד, סתם שאלה..

יכול להיות שהבנות פה לא התרשמו ממגוון התארוים שלך? יכול להיות שאלה שפנית אליהן מעוניינות בקשר רציני, אבל לא מעוניינות בקשר רציני איתך? אנחנו כולה פורום, עם מאמגר דיי מצומצם של משתתפים. לא כל בנות הארץ חשופות לפורום הזה, אז קצת סבלנות ופחות קנטרנות בהודעות שלך בבקשה. גם המנעות מהצפת הודעות באותו עניין תתקבל באהדה. ובעניין פרסום - כל סוג של פרסום יימחק להבא. לתשומת לבך.

רומנטי21

New member
סליחה

סליחה... לא באתי להציף...באמת שלא... אני לא איזה משועמם בן 16 ובעניין הפרסום כולה באתי להמליץ לכם על מסיבה טובה..

רומנטי21

New member
לקחתי לתשומת ליבי../images/Emo13.gif

פניתי אל כמה שראיתי... ובנושא הסבלנות... לקחתי לתשומת ליבי...

N e l l

New member
יש ויש...../images/Emo142.gif

אמנם זה באמת יכול להיות בעייתי, במידה ורוצים לדלות קצת יותר מידע על מישהו, אבל יש לא מעט אנשים שמעדיפים לשמור על אנונימיות מוחלטת - זכותם. אפילו שאולי שפורום זה זה יכול להוות מכשול...אני אישית רציתי לעדכן אותו, אבל שכחתי את הקוד...קורה. אז או שאתחיל מחדש ואחליף את ה"שם", או שפשוט אנדב פרטים אישיים דרך המסנג´ר. תמיד ניתן למצוא פתרונות, הכל עניין של רצון ונכונות.

ליאן.

New member
Vintage,

1- לא יודעת על מי מדובר, אולי כדאי שתפנה ספציפית ותברר? פרטים נוספים על אנשים אפשר למצוא במאמרי הפורום. 2- אם אנשים מעדיפים להשאר אנונימיים, זה בסדר גמור. גם בכרטיס האישי שלך אין תמונה. 3- מפגש בסדר פסח נראה קצת בעייתי כרגע.. אם נארגן מפגש, נוכל לקבוע אותו בכל זמן אחר. יש לך הצעות ?

ליאן.

New member
חכם, רשע, תם וזה שאינו יודע לשאול

וגם זה ש.... מתלונן, מתייאש, לא יודע מה הוא רוצה מעצמו, מיטיב/אינו מיטיב להתבטא.. כולם כאן! מוזמנים להשתרשר תחת הפינה החדשה.. תהנו

אדם25

New member
ובכל זאת...

מעצם העובדה שהודעותיי חיש קל מורדות מראש התורן לעבר מיקומן הגיאו-אסוציאטיבי, אין הן זוכות למספיק "זמן מסך" וכל אפקט ההשפעה נגוז ומתאדה כלא היה.

ליאן.

New member
אמת.

וזו הסיבה שהוספנו את ההודעה שלך למאמרי הפורום. כל מה שנותר לך כעת הוא, להאזר בסבלנות. תוכל גם לעלעל במאמרי בנות הפורום ולבדוק אם יש מישהי שמצאה חן בעינייך ונגעה בך במילותיה, ולפנות אליה. ליאן.

תומאס

New member
מחפש משהו קצת שונה

שלום לכולם. אני בן 27 מאזור המרכז. לפני קצת יותר מחצי שנה סיימתי מערכת יחסים ארוכה ואחרי תקופת בדידות והתנזרות מרצון, החלטתי שהגיע הזמן להכיר מישהי חדשה. אני לא ממש יודע מה אני מחפש, אבל לפחות אני יודע מה לא. לא מסגרת יחסים רצינית ואינטנסיבית, כי מזה היה לי מספיק בקשר האחרון שגזל ממני כוחות נפש רבים. (כמובן שאם זה יתפתח אני לא אלך נגד הרגש...) בעיקרון, מכאן והלאה, הכל פתוח. זו יכולה להיות מישהי לידידות אפלטונית ושיחות נפש ארוכות אל תוך הלילה זו יכולה להיות מישהי לבילויים ויציאות משותפות זו יכולה להיות מישהי לקשר אינטימי. הכי חשוב לי שזה יהיה משהו זורם וכיפי. יש מישהי שקשר כזה מתאים גם לה?

ליאן.

New member
היי תומאס,

הגעת למקום הלא נכון. זהו פורום לסינגלים המחפשים קשר רציני בלבד.

למעלה