חכמה סינית עתיקה

קאריני21

New member
חכמה סינית עתיקה

שמתי לב שיש פה אנשים שאוהבים סיפורים עם מוסרי השכל. אז שופופו לכם סיפור מאוד נחמד וקצר. "האיש מוכה הסינוורים" ********************************** היה אדם שכל מעיינו היה התרכזות בזהב. יום אחד יצא הוא אל מרכז הכפר, ולמראה חנותו של סוחר הזהב והצורף השתלהבו פניו. מיד נכנס לחנות, חטף את הזהב והלך לדרכו. תפסוהו מיד שוטרים ושאלוהו: "מדוע גנבת את הזהב קבל עם ועדה? הרי אנשים רבים צפו בך". ענה להם האדם: "אנשים? אני לא ראיתי אנשים; כל שראיתי זה רק זהב".

קאריני21

New member
וראייטי ../images/Emo23.gif

אני מחכה על הקו....אני תורמת לורייאטי. כל השידור הזה גרם לי לבכות. אוקיי אוקיי ענו לי תרמתי. אני מרגישה טוב

קאריני21

New member
עוד סיפור קצרצר

שיח זקנות *~*~*~*~*~*~*~*~*~*~ שתי נשים זקנות נפגשו לאחר שלא התראו זו עם זו שנים רבות. הנשים דרשו זו בשלומה של זו ולאחר מכן שאלה אחת מהן: "האם בנך מצליח בעסקיו? ואיזו מן אישה היא כלתך?" ענתה לה חברתה: העסק של בני מצליח ומשגשג, אבל כלתי היא אישה רעה מאין כמוה - היא גונבת מאתנו על מנת לתת לאמה'.'ובתם הנשואה? מה בקשר אליה?" "אה!" הגיבה הזקנה, 'לולא העזרה שהיא נותנת לנו מר היה גורלנו'.

קאריני21

New member
שיר שאני אוהף!!

השקיע הכל, כן קיווה לקריירה למרות שאמרו לו - "תמצא תחום אחר" הוא ראה את עצמו מאושר על הבמה הוא התחיל לגדל פאות והבטיח שלא יאכזב - הוא עבד שעות וכתב אפילו שיר שמח, קל על אהבה "לא בא לי לשמוע"- אמרו לו "לא באתי לראות את השואו שלך לא בא לי לדעת מי אתה בכלל..." אז קנה לו איפור והרכיב לו כנפיים השיג חוזה בפאב דיי ידוע וחיכה למחיאות כפיים כשסונוור מאורות הבמה אך נדהם לגלות שבמקום מחיאות הפתיע אותו מטר פחיות שקרעו ממנו ת'כנפיים והוא נשאר עירום על הבמה "לא בא לי לשמוע"- אמרו לו "לא באתי לראות את השואו שלך לא בא לי לדעת מי אתה בכלל..." הוא המשיך לנגן ולשיר על אף האיפור הכבד שנטף מעליו שיכורים צחקו, צעקו להוריד אותו מיד מהבמה בין הכיסאות בשדה הקרב הופיעה מתוך חלומותיו היא החזירה לו את הכנפיים והוא שר לה שיר רק בשבילה "לא בא לי לשמוע"- אמרו לו "לא באתי לראות את השואו שלך לא בא לי לדעת מי אתה בכלל..." "לא בא לי לשמוע"- אמרו לו "לא באתי לראות את השואו שלך" אבל הוא המשיך לשיר רק בשבילה...

למעלה