``חכמי תפוז``-לכו לארבעים+ H-)

``חכמי תפוז``-לכו לארבעים+ H-)

וקראו הנמקה שנתן חרוז מדוע השיטה של הממשק החדש-דפוקה אני מבין שהשקעתם כסף בתכנות וכעת אתם תכפו בכוח שיטה מטופשת די אם אסכם את דברי חרוז: זו שיטה למניפולטיביים בלבד ותארו לכם-שההודעות במשיבונכם היו מתמינות לפי התגובות להודעות מלפני חודש הייתם זורקים לפח את המשיבון-מיד !! תודו בכשלון,תפנימו,וחיזרו מיד לממשק הקודם.. אבל מי אתם שתודו,זה ברור שתמשיכו להתחפר כדי להצדיק ההשקרעה שהרוב המוחלט של המשתמשים לא חפץ בה !!! מרק.

הבאתי את ההודעה למעלה-דקל B-)

בשיטה המניפולטיבית שמתאפשרת .. כדי שתראה שפניתי לפני ימים וכלל לא ענית הסבר לנו,``העמך``.. מהם היתרונות בשיטה הזו לעומת מה שכתב חרוז.. אולי נשתכנע..

t@gel

New member
בוקר אור מרקי....

טוב... סליחה שלא הייתי, אבל אם תקרא כאן בפורום... תראה שהשארתי הודעה על נסיעתי לחו``ל הנה אני כאן... :) , כמו שאתה אוהב... קראתי את מכתבו של חרוז קראתי את תגובתו של דקל הייתכן ופיספסתי משהו? אם כן...יש לי מייל.. אני עפה לעבודה, אבל כמו שאתה יודע... גם משם אני מושכת מיילים ממתינה לך חומד... רק תעשה לי טובה...בלי תמונות ערום, הא... ;-) תגוש...

טוב,חס עליך..בלי תמונות.. B-)

אעדכן אותך ליהי שלחה פניה לגיא בקשר לממשק החדש/או הישן תקראי בעיון,אין שם תמונות עירום שלי מרק.

למעלה