חכמת הקבלה על רגל אחת - מומלץ לכולם! באהבה!

elliking

New member
חכמת הקבלה על רגל אחת - מומלץ לכולם! באהבה!

חכמת הקבלה על רגל אחת. חובה על כל אדם,קצר וקולע (40 שורות קצרות פרט להקדמונת). - ויש בידו להביא תיקון ושלום לעולם . אשרי שאנחנו בדור שרזי התורה גלויים ומותרים. רק בהפצת פנימיות התורה בשפה פשוטה ומודרנית נזכה לגאולה השלמה. באהבה :) מה לעזאזל קורה כאן??? שימו בצד את כל הפילוסופיות, את כל הרשמים, את כל החוכמות, אפילו על היהודות עצמה. חוכמת הקבלה הינה החוכמה העתיקה בעולם, חכמת אמת רציונאלית העוסקת בפיזיקה של ההנהגה ובכוחות הגלויים והנסתרים הפועלים בעולם. למה לשים בצד, כולל את התפיסות של היהדות??? כי גם בתפיסות "הדתיות" ביהדות יש פגם. כי "לית דיין אלא שעיניו רואות" כי אין אמת אוניברסלית אלא רק סוביקטיבית ומצפים ממך להאמין באמת שאתה במו עינייך תראה. אבל המיוחד הוא שהמקום היחידי בעולם בו הסוביקטיבי הופך לקולקטיבי הוא בחכמה זאת, שכן תוצרה הישיר הוא יצירת "חוש" , פיתוח נשמה שדרכה תחזה במציאות קיימת בעינייך. מעין מעיוורון צבעים לראית הצבעים הפגומים. לכן לא משנה התפיסה שלך, המניע שלך, שכר ועונש,רקע משפחתי,צימאון, השורה התחתונה שלבסוף הכל יהפך לתפיסת המציאות של הנצח התפיסה שבהשגתה קיים האושר השלום והברכה. כמו שנאמר: "וכל אשר תחזו לכם, עיניכם תראנה ולא זר" - בעל הסולם. "אם אתה רואה אתה לא טועה" "טעמו וראו כי טוב" מספיקה רק טעימה, כדי לעורר את הנקודה שבלב, כדי לגלות זאת בעצמכם. והרי לפנכם הזדמנות נהדרת לטעום מהטעים שבטעמים ולא העזתם לטעום: ----------------------------------------------------------- מטרת הבריאה היא שכל אחד יתפוס בעצמו את כל המציאות! זאת ניתן רק ברגע שהשמים נפתחים לאדם! "נקודה קטנה שבלב" ומתעוררות בו שאלות לגבי המציאות וחוסר הגיונה בעזרת הנגלה ווהנסתר המסור בידי החכמים הוא לומד לענות על שאלות קיומו הוא זוכה לראות במציאות הרחבה בעצמו והפעם לא רק מלשמוע סיפורים של אחרים. תוצר תהליך הלימוד והגילוי הזה הוא "פיתוח נשמה" הוא מבין שעליו לשבר את טבעו בכך שינסה בעצמו לתקן את ליבו שמטבעו רווי רצונות אגואיסטים. שאם נשים לב כמו בפרסומת של פיזו "זה התענוג שמוביל אותך" הוא זה שמניע אותנו (ובמקום שהעולם היום נמצא אנו מוצאים שהוא מוביל אותנו לאו דווקא למקומות טובים:אלא לפרוזאק ,סרטן,התאבדויות,גירושים ומלחמות והרשימה ארוכה) ועליו להחליף את ליבו האגואיסטי בלב אוהב. להחליף את מערכת ההפעלה הרוצה לקבל ולצרוך במערכת הפעלה של נתינה והשפעה. הכרת הכוח העליון והשאיפה לחזור ולהתאחד עימו האדם ילמד להכיר את כוח הטבע החזק בעולם שהוא המחשבה ושהוא יחשוב אהבה שהוא ביטוי התכונה אולי האלוקית ביותר הוא יפעיל את הכוח האוניברסלי מכולם "כוח האהבה הכללי" ובכך ידמה לאותו כוח עליון, שכן הוא הכוח האוהב ללא תנאי. ובהידמות לו יזכה לאיחוד עימו המכיל בתוכו את הנצח וכל העינוגים. ניצחון הנשמה על היצרים הבהמתיים. והיא הנצח ותחיית המתים. END OF CORRECTION לכן אהבת לרעך כמוך היא תכלית התורה לכן כה חשובה הקריאה :שמע ישראל ה` אלוקינו ה` אחד = אחד=אהבה = 13 בגימטריה. כי זה הכל הוא, זה הכל אחד! אז פשוט תאהבו :) ותודו חכמת הנסתר מותרת היום לכולם! אם לא נלמד , איך נדע??????? שידורי קבלה בסטרימינג וידאו 24 שעות באינטרנט : http://www.kab.tv ספר 1000 שאלה על קבלה http://www.kabbalahmedia.info/mekorot/heb_o_ml-sefer-elef-sheela-al-kabbala.pdf

אופירA

New member
מנהל
מעונינת ללמוד את חוכמת הרפואה על רגל אחת

יש מקום כזה, שמלמד את כל תורת הרפואה בצ'יק צ'ק? אין לי סבלנות ללמוד הרבה שנים. אני רוצה לדעת את כל התורה הזו בלי לבזבז על זה הרבה זמן. אני רוצה לדעת לרפא את כל המחלות. מישהו מכיר כזה קורס?

enigma4u

New member
כל התורה כולה על רגל אחת

שוב מעשה בנכרי אחד שבא לפני שמאי אמר לו גיירני ע"מ שתלמדני כל התורה כולה כשאני עומד על רגל אחת דחפו באמת הבנין שבידו בא לפני הלל גייריה אמר לו דעלך סני לחברך לא תעביד (מה שעליך שנוא, לחברך אל תעשה) זו היא כל התורה כולה ואידך פירושה הוא זיל גמור: שבת דף לא, א

arriy80

New member
מעשה בנכרי...

זה טוב אולי בשביל נכרי... הסבר יפה שמעתי פעם, נכרי בא להלל, אומר לו: למד אותי את כל התורה בחמש דקות. אומר לו הלל: במה אתה עוסק? עונה לו: אני פרופסור לפיזיקה. אומר לו הלל: למד אותי בבקשה את כל המקצוע שלך בחמש דקות. אומר לו הנכרי: מה? אתה מעליב אותי? אני שלשים שנה לומד פיזיקה, בעמל רב התקדמתי במעלות האקדמיה, אני עורך מחקרים רבים בכל תחומי הפיזיקה, ואתה חושב שתוכל ללמוד את כל זה בחמש דקות? אמר לו הלל: "מה ששנאוי עליך, אל תעשה לחברך". גם אני עוסק במחקר ובלימוד במשך ארבעים שנה, ואני עדיין לומד ולומד. אתה רוצה להשיג את כל העמל שלי בחמש דקות???

אופירA

New member
מנהל
יותר מכך -

הנכרי לומד פיזיקה 30 שנה. הילל לומד תורה 40 שנה. אבל פיזיקה נלמדה והתפתחה במשך מאות שנים, לא 30. תורה התפתחה במשך אלפי שנים ולא 40. הנכרי לא יוכל כל ימי חייו להקיף את כל הפיזיקה. הוא יוכל להתמחות בתחומו, להעשיר את העולם בעוד גילויים, אבל לא יוכל להקיף את כל הידע האנושי בפיזיקה. כי הפיזיקה מתפתחת בעבודת צוות, ע"י חיבור של כל הידע של כל החוקרים של אותה תקופה. אין אחד שיכול להקיף הכל לבדו. כנ"ל הרפואה. על אחת כמה וכמה אינסוף פעמים כמה וכמה - כנ"ל התורה. ומי שמשחק בדמיון של "אני יכול ללמוד קבלה לתכלית המסוימת שאני מעונין בה - לשלוט על הלב/החיים שלי/הגורל שלי/התוכנית האלוקית..." - משחק בדמיון. אין לכך קשר עם האמת. הכל בידי שמים, חוץ מיראת שמים.

../images/Emo12.gifהתורה התפתחה../images/Emo35.gif

התורה ניתנה משמים ומעולם לא התפתחה
היא גם לא תתפתח

arriy80

New member
התורה נפתחה

ההגדרה שלך ממש יפה. קצר וקולע. <התורה ניתנה משמים ומעולם לא התפתחה, היא גם לא תתפתח> התורה ניתנה משמים. כלומר, היא לא נכתבה ע"י בן אדם שגם אם יהיה חכם, ייתכן וחכמתו תעמוד בפני שנויים ועדכונים. התורה נכתבה ע"י יוצר העולם שמכיר את כל הפוטנציאל שביצירה שלו, ובנתיים הוא לא עדכן את התורה שהוא נתן לפני יותר מ-3000 שנה. התורה לא התפתחה, וגם לא תתפתח. כנ"ל, התורה - כתכנית לחיים בעולם - אינה זקוקה להתאים את עצמה להתפתחות העולם. אלא אנו זקוקים ל"פיתוח" התורה, במובן של "לפתוח". להבין את מסגרת החוקים, ולהשליכה על המציאות שלנו. יש לבדוק את התפתחות העולם לפי חוקי התורה שהיוצר בעצמו חוקק. אך היות והחוקים מתייחסים לחיים כפי שהיו בעת קבלתם, עלינו להשתמש בהגיון האנושי בהתאם לכללי הלימוד בכדי ללמוד ולחקור, להשוות ולהקיש, ולהתאים את החיים עם הקידמה - לפי חוקי התורה.

enigma4u

New member
מעשה בנכרי

זה הסבר למה למה שכתוב בגמרא? או שזה סיפור לילדים, ואתה קורא לזה הסבר יפה.

elliking

New member
תחיי באיזון

זאת כל חכמת הרפואה. חוטים אדומים,קמיעות וחפצים גשמיים הם רק אשליות פסיכולוגיות או כוחות שקיימים בעולם הזה אפקטי פלאסיבו וכוחות תת מודע אין בהם קשר לרוחניות ולקבלה. רוחניות וקבלה עוסקים בדחיפה אל עבר הכרת והשגת האור העליון ודחיפה אל עבר העולמות העליונים עולם השורשים עולם הסיבות ואז בישומך העצמאי בלבד על נשמתך אתה מתקן וחווה את המציאות הרחבה ואז גם יש להיות מעל המזל, שכן שיברת את הטבע המדוייק שכולו החזק שורד, הרצון שלי גובר, אני אוהב אותך לפי התרומה לאני לי ולתרומה לריגושים הכימיקלים שאתה עושה בי. אז חיים בהרמוניה ובאיזון גם בעולם הזה, משיגים את הנצח ואין קשר למצב הגופני והרפואי כאן. בקיצור אם את חולה פה לכי לרופא, אם את חולה בתוך הלב , לכי ללמוד קבלה.

למעלה