"חכמת שרון"

דוביד 1

New member
"חכמת שרון"

ממשלת שרון החלה בקו מדיני חדש.לא עוד 7 ימי שקט על מנת להגיע להפסקת אש.מה משמעות ההודעה?מדוע יש שינוי במדיניות? ובכן כאשר ממשלת שרון ניכנסת היום בפלסטינים במלוא העוצמה ,כותשת,מחריבה,מרססת,את כל המתנגד לה אין לשרון בעיה להודיע שאין צורך עוד ב7 ימי שקט מכיוון שהאינטרס שלנו הוא המשך הכתישה עד רגע האמת של הפסקת אש מוחלטת.שרון ע"י הודעה זו מרצה את השמאל בממשלתנו,את הימין ע"י המשך הכתישה,את האמריקאים ע"י כך שהעביר את הכדור ל"יאסר" ולאף אחד לא תיהיה תלונה על כך שישראל מקשה על "שקט" באזורנו.אסור להפסיק את פעילות צה"ל עד שהאוייב ישאר ערום מנכסיו הלוחמניים שמופנים נגדנו.כאשר האוייב יגיע למשא ומתן מובס ופטטי ,יכולתנו להגיע עימו להסדר תיהיה גדולה לאין שיעור מהתקופה עד היום. כמו תמיד מיתגלים הערבים שנילחמים נגדנו כפחדנים שניכנעים ולא מוכנים להילחם כמו גברים.ב48 הם ברחו יחפים,ב67 כנ"ל ב73 הם כותרו במיצריים.היום הם ניגפים ברוח בטול כרם,בלאטה,וכו"ל.כל מה שנישאר להם זה לענוד חגורת נפץ ולחפש חפים מפשע על מנת להתפוצץ.כשמגיעם ללוחמה של אחד על אחד מתברר שהם לא השתנו כלל משנת 48.אנחנו הם אלה שהשתנו -פעם היתה אחדות בעם על מילחמות,על מיגננה,היום יש אנשי שמאל שטוענים להחזיר שטחים,בעוד אבותיהם שלהם סילקו ערבים ב48,67 והתישבו בבתיהם.השאלה אם החזרת שטחים תיכלול גם את בתי אנשי השמאל שנילקחו בעבר מפליטים שיחזרו?רק אצלנו יכולה להיות "דעה כפולה"

byron

New member
צודק

אני גר בירושלים ויפי הנפש מרמת אביב ג´ ירצו להחזיר את הבית שלי שנבנה על קרקע צחיחה וריקה בעוד שבתיהם נבנו על חורבות כפר ערבי (מישהו זוכר איך קראו לו?) יותר גרוע בירושלים אצולת השמאל גרה בבתי ערביים בבקעה שאותם כמובן לא נחזיר אבל הבית שלי שלא בא במקום שום ישוב ערבי כן יוחזר. צביעות. וכל הכבוד לשרון שלא רק מראה לנו כמה הערבים פאתטיים (התמונות שלהם עם ידיים למעלה חיממו לי את הלב), אלא גם כמה השמאל הצדקני מטומטם. כל מה שמר"צ בוכה עליו היום ברדיו זה ששרון נכנע מאוחר מדי ועכשיו רק הוא מסכים לוותר על 7 ימי השקט. הם אפילו לא שמו לב לתקדים הנפלא של כיבוש ערים פלסטיניות לשם פירוקן מנשק. כל הכבוד. ואנשים כאן בפורום התלוננו עליו. ידעתי שהוא יצדיק את תמיכתי בו.

כרגיל, כשהערבים מתחילים להפסיד...

העולם מתערב מיד ומנסה לכפות הפסקת אש. כך זה היה בכל המלחמות, ובפרט ביום כיפור: כל עוד הערבים נצחו הכל היה בסדר. ברגע שהיה נדמה שישראל עומדת להשמיד שליש מהצבא המצרי ולנוע לעבר קהיר, כפו הפסקת אש. הפעולה של גולני בטול-כרם היא הפעם הראשונה שבה הצליחה ישראל להוריד את הפלשתינאים על הברכיים באמת מאז תחילת העימות. צה"ל הוכיח (טפו-טפו-טפו, בלי עין הרע) לאש"פ שעם כל השחיקה במעמדו, הוא עדיין מסוגל להביס כל כח ערבי, אפילו כשמדובר במלחמה בתנאים הגרועים ביותר (לש"ב), קל וחומר כשיהיה מדובר בלוחמה בשטח פתוח. כל מה שנדרש הוא מנהיגים בעלי זקיפות קומה לאומית שיתנו לו את הפקודות הנכונות ולא יחששו מכל מילה שארה"ב זורקת לאוויר. אם שרון יסכים להפסקת אש, הוא יחמיץ את ההזדמנות הנפלאה לנצח את אש"פ ולצאת כמנצח הגדול של מלחמת אוסלו.

דוביד 1

New member
"הפסקת אש"

אחת מהסיבות ש"גנרל זיני" מגיע רק בסוף השבוע היא על מנת לאפשר המשך לחימה מול הפלסטינאים.הצהרות שרון ובן אליעזר שהלחימה תימשך גם בזמן שהותו כאן הינן מעודדות.רק במיקרה אחד יכולה להיות הפסקת אש אמיתית והיא במיקרה שנפרק את הפלסטינאים מנישקם,נימצא את מעבדות הנפץ שלהם,וניתפוס המון מבוקשים.אני מאוד מקווה שהאוכלוסיה שנימצאת שם והורעלה רבות בשנים האחרונות נגדנו מבינים כעת שיש לנו צלם אנוש.אני מקווה שיש מי שדואג להבאת אוכל,שיחרור עצורים שאין עוול בכפם.שרון ובן אליעזר הסכימו על הסרת 7 ימי שקט מכיוון שאנו נימצאים כרגע בעמדת עושי הרעש באזור.אני מאמין שהשכל,והמטרה יובילו את העם לאחדות מאחורי הצבא .צריך לנמשיך לכתוש,לפגוע,להרוס,את כבודם של הפלסטינים על מנת שיחזרו למשא ומתן בידיים למעלה.אם תיפתר הבעיה בעזרת הצבא,אני מקווה שיושבי השמאל בפרלמנט לא!יקבלו מעבר ל20 מנדטים (כולל כולם)בבחירות הבאות,על מנת שיקבלו עונש על חוסר צידקתם במשך שנים רבות .

למעלה